Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

PRIMO 1.2 - obecná diskuse

Re: Radary pro Primo - návod a řešení problémů

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 19:03

tomsoft píše:Do SYS.TXT jsem přidal toto:
[lua]
last_country="_CZE"
Když jsem to udělal, zahlásilo to zase po chycení signálu. :evil:
Vypnul jsem Primo a znovu zapnul a ozvalo se to zas, :evil:
Přidal jsem tedy totéž rovnou do system.ini, zase marné, pak i do igo9.ini a furt ta recitace :evil:

Když jsem to na ta místa přidal, zkoušel jsem to vždy 2x vypnout a spustit a furt stejné, takže tudy cesta nevede :twisted: :twisted:

Se stejným výsledkem jsem zkoušel i zápis wlast_country="_CZE"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomsoft v 10 črc 2011 19:51

Opravdu divoké...
Hodnota wlast_country je jen z Dimky, takže bez skinu je to na nic, ale já to teď tady zkouším, asi po 10té a pořád se to chová stejně...
Vždy smažu SAVE a pokaždém spuštění, pokud je v SYS ten zápis last_country="_CZE" tak je ticho po pěšině. Pokud tam není, tak recitace....
Aby se v tom prase vyznalo :roll:
tomsoft

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 19:53

Jak se ti to chovalo (chová) když jedeš bez skinu (v defaultu) a s prázdným SAVE, tak ti ten zápis pomáhá nebo ne, nebo jsi to nezkoušel ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomsoft v 10 črc 2011 19:56

Jo, právě že pomáhá... jedu bez skinu, jen default a když ten zápis v SYS není, tak se po fixu zobrazuje ten dialog o překročení hranice.
Když v SYS je, tak to jede bez toho hlášení.
Zkouším to jen s čístým PRIMO - bez skinu a smazaným SAVE. Teď jsem to zkoušel i tak, že už jsem pak ten nově vytvořený SAVE nechal a spouštěl znovu a znovu, ale žádný dialog o hranicích už jsem neviděl.
tomsoft

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 20:06

JJ, s tím zápisem to funguje v defaultu s prázdným SAVE, samozřejmě po té, co zapnu v syntetizátoru "číst info o zemi" (nezapomínáš na to ? ) a Primo vypnu a zapnu - je to bez recitace. :)

Jakmile ovšem nahodím s tímtéž SAVE svůj branding s GJ úpravami, recitace tam zas je :twisted:

Mimochodem, co používáš za mapy a zkoušíš to bez trasy či s trasou ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vovi v 10 črc 2011 20:49

Nešlo by tohle Last_Country zapisovat dynamicky podle skutečné hodnoty odečtené z fixu přímo do SYSTEM.INI v Save? Třeba nějakým skriptíkem před vypnutím Primo?
Pokud to správně chápu a natvrdo použiju ten zápis v SYS.TXT nebo IGO9.INI tak budu muset ty hlášky poslouchat při každém zapnutí, pokud budu na dovolené třeba v Chorvatsku...
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 20:51

pokud nebudeš mít v sys.txt ten tomsoft zápis a použiješ default nebo diMku tak ne.

Bez zápisu, či s GJ skinem to uslyšíš, ale o Chorvatsku:D
Naposledy upravil SvoDa dne 10 črc 2011 20:54, celkově upraveno 1
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomsoft v 10 črc 2011 20:53

Ano, nezapomínám :)
Zkouším to takto:
Smažu SAVE
V SYS mám ten parametr _CZE
Spustím PRIMO, odklikám toho prvotního průvodce, vybírám TTS Zuzana
Jdu do nastavení, aktivuju ty 4 volby u TTS PRO
Jdu do mapy, čekám na FIX, fix je OK, žádná hláška o hranici.
Naplánuju trasu, ukončím PRIMO.
Spustím PRIMO, nejede, jdu do mapy, počkám na fix, žádná hláška.
Mapy mám NQ celou EU. Složka skin je prázdná, vše jen default bez nějakých přídavků a brandingu.
Když do takového SAVE zapnu Dimku, tak to funguje taky OK.
Zkus přidat do těch úprav ten script z Dimky.... sc_OnCountryChanged

Jo, ono je tam sice uloženo last_country = CZE, ale pak se stejně čte ta aktuální země...
tomsoft

Příspěvekod vovi v 10 črc 2011 20:54

No to by mě nenapadlo, Dane... A proč myslíš, že jsem ten příspěvek psal? :roll:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 10 črc 2011 20:57

@tomsoft: mohl bys sem prosím ten script (komplet) hodit ? a v čem a kde přesně je ? a jak to pak vypadá v persistents.lua ?
@vovi: a proč myslíš, že jsem to psal já ? vždyť to z celé debaty musí vyplývat, že se to takto chová :lol:
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na iGO PRIMO verze, patche, update