Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: PRIMO - tipy a triky

Příspěvekod Luke v 26 lis 2014 09:31

Zdravím.
Na základě doporučení změny obrázku GPS-statusu jsem si našel v tomhle vlákně hezčí obrázek a nahrál ho do skinu Dimka 1.74 v domnění, že všechny změny by měly probíhat v něm.
Nahrál ho, jenže po spuštění Prima se mi objevil níže uvedený obrázek, tak jsem ho ze skinu vymazal a nahrál tam zpět původní, a ten nový vložil do data.zip, jenže se mi objevil ten samý problém a já už nevím, jak dále a jak mám přesně postupovat a kde jsem vlastně udělal chybu. :-(

Také se chci zeptat, jaký je dobrý a vhodný prohlížeč pro komprimované nebo kodované obrázky BMP pro Win7 64b.
Používal jsem od HP iPaq31x, jenže ten funguje jen pod WinXP a v mých Woknech už nejde. :-(

Mám Home Premium, takže VirtualPC mode tam nespustím a stejně to nechci řešit přes virtuální OS, ale přímo.
Co byste mi mohli doporučit a kdyby to bylo česky a free, tak bych se vůbec nezlobil, ale není to podmínkou. :-)

Díky za radu a za tipy. :bravo:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: PRIMO - tipy a triky

Příspěvekod SvoDa v 26 lis 2014 09:58

Když používáš skin, stačí to přepsat (vyměnit) v něm a ne v data.zip. Soubory ve skin.zip (branding.zip či v ux utilitách) jsou totiž nadřazeny těm v data.zip a ten se vyplatí mít bez úprav.
Do data.zip se obecně nedoporučuje dopisovat nic a když už, tak si předtím udělat jeho zálohu, aby šel vrátit původný needitovaný data.zip a ne nahradit v něm jeden obrázek druhým a když se to nepovede nahradit druhý prvním.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod Luke v 26 lis 2014 10:22

SvoDa>

Díky za info.
Právě, že nejdříve jsem prováděl změnu ve skinu, jenže to nepomohlo a objevil se mi ten obrázek, který se mi objevil, proto jsem to pak dal na zkoušku do DZ, ale pochopitelně také nepomohlo.

Použil jsem obrázek v rozlišení 480x272, protože používám NavOn N560.
Luke
 
Příspěvky: 225
Registrován: 04 říj 2011 07:56
Bydliště: Trutnov

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 26 lis 2014 10:48

Skin diMka neznám, ale je možné, že má diMka svůj vlastní obrázek se satelity => jiný než je v origo data.zip a dokonce se možná ten jeho obrázek jmenuje jinak, než originální.
Jeli tomu tak, musíš si ve skinu zjistit, jak se jmenuje a ten nový obrázek příslušně přejmenovat.
Nemáš tam ještě nejaké obrázky ve složce ui_igo9 přímo v rootu Prima , čli vedle adresáře licence, save,... ?

Pokud jsi vrátil originál a furt se to zobrazuje špatně považuji za nemožné, odstranil-li jsi nově vložený obráze se skinu a mášli původní data.zip.
Když tak zkus (po záloze) smazat složku SAVE a spustit Primo, zobrazí se ti vše defaultní, čili jen to z data.zip. Pokud to bude v pořádku, chybu hledej ve skinu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod heathar v 12 pro 2015 19:40

Mpouzivam skin diMkaWA_P171 a chtěl bych odstranit z obrazovky lištu s poi (ikonka se šipkou), můžete mi někdo poradit jak to mám odstranit ?
heathar
 
Příspěvky: 14
Registrován: 27 srp 2011 06:54

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 12 pro 2015 19:45

Projdi si nastavení toho, co se má zobrazovat na obrazovce s mapou. Určitě to jde někde vypnout.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod heathar v 12 pro 2015 20:06

Boční panel jde, jen tady ta šipka s poi ne, tak nevím jestli musím někde něco odmazat ...
heathar
 
Příspěvky: 14
Registrován: 27 srp 2011 06:54

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2.4

Příspěvekod heathar v 13 pro 2015 17:22

Ještě bych potřeboval poradit s MapChanger, Udělal jsem vše, jak je napsáno, ale pak mi to při spouštění Prima napíše nelze nalézt mapy. Můžete mi poradit co s tím. Dík
heathar
 
Příspěvky: 14
Registrován: 27 srp 2011 06:54

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků