Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro Primo 2.4

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod hajekluba v 23 dub 2013 15:03

zdravim,
mam nainstalovanou tuto verzi skinu na číne 6tce. Vše fungue perfektne , ale pokud jdu do Nastaveni mapy, zaroloju až dolů na Značky mist, tak pokud tuto záložku otevřu, vyhodí Primo hlasku: Failed to open poi_group.sqr exiting application. Nemate někdo prosim napad, čím to může byt? diky moc za každou radu... Map a POi mam Q4/2012
hajekluba
 
Příspěvky: 10
Registrován: 26 čer 2011 14:51

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 23 dub 2013 15:12

A s jiným skinem nebo po výmazu složky SAVE ti to nedělá ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod hajekluba v 23 dub 2013 15:19

Přesně tak, s jinym skinem je to v pohode a SAVE smaznout nepomohlo...pouze s timto skinem...:-(
hajekluba
 
Příspěvky: 10
Registrován: 26 čer 2011 14:51

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 23 dub 2013 15:20

Skinem to nemůže být, taky ho používám a nema problema.
Pravděpodobně používáš extra složku ui_igo9, kterou jsi používal i pro Primo2, že ?
Vliv extra složky ui_igo9 s POI ikonami z předchozích verzí Primo a její chod ve verzi 2.4 se řešil např. zde viewtopic.php?p=92386#p92386 a nebo zde viewtopic.php?p=91944#p91944 a zkus tuto složku
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod hajekluba v 23 dub 2013 15:28

AHOJ nene, pouzivam složku UI- normal pro 2.4., vyzkousim tuto verzi a dam vedet dik!!!
hajekluba
 
Příspěvky: 10
Registrován: 26 čer 2011 14:51

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 23 dub 2013 15:31

hajekluba píše: pouzivam složku UI- normal pro 2.4.
Žádná normal ui složka pro Primo 2.4 neexistuje. Extra složka ui_igo9 je nadstavba data.zipu, aby se zobrazovaly jiné ikony POI než ty defaultní z data.zipu.
jak jsem psal v odkazech a v následné diskusi, ui_igo9 pro Primo 2 se pro chod v Primo 2.4 musí trošku upravit.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod hajekluba v 23 dub 2013 16:43

SvoDa píše:Skinem to nemůže být, taky ho používám a nema problema.
Pravděpodobně používáš extra složku ui_igo9, kterou jsi používal i pro Primo2, že ?
Vliv extra složky ui_igo9 s POI ikonami z předchozích verzí Primo a její chod ve verzi 2.4 se řešil např. zde viewtopic.php?p=92386#p92386 a nebo zde viewtopic.php?p=91944#p91944 a zkus tuto složku


takže byla chyba zde, puvodni slozka smazana, potom save, UI složka nahrazena touto a vše již šlape v pohodě, diky!
hajekluba
 
Příspěvky: 10
Registrován: 26 čer 2011 14:51

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod Martin68 v 13 bře 2016 21:37

Ahoj. Používám skin GJ_v1.09_P24, a potřebuji poradit ve dvou věcech:
1. Když mám aktivované Foto, funguje mi tlačítko v levém horním rohu, i tažením při pravém okraji. Kde se dá to tlačítko vlevo nahoře zrušit nebo vymazat, protože na stejném místě je tlačítko pro 2D a zůstalo pouze tažení při pravém okraji.
2. Navigovat na obrázek, mi funguje, když mám složku s obrázky (Pictures) pouze na kartě. Co mám udělat, aby to bralo obrázky ze složky v Resident Flash.
Děkuji za rady.
Lenovo moto G4 Plus, Android 6.0.1, Primo 9.6.29.329069 basarsoft, skin GjAk_v2.3_AriNe-5, hlas Zuzana TTS PRO v 8.0.
WayteQ x985BT, Win CE 6, iGO Primo 2.4 na ResidentFlash, Skin gjak_1.09, iGO 8.3 na kartě.
Martin68
 
Příspěvky: 76
Registrován: 21 kvě 2009 15:26

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod SvoDa v 14 bře 2016 06:33

add 1) zruš volbu "snímek obrazovky" v extra nastavení - ikonka fotoaparátu z obrazovky zmizí
add 2) změň si v sys.txt adresu ke tvé složce Picture na interní paměti (nyní tam máš adresu k Picture na kartě) viz viewtopic.php?p=96261#p96261
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro Primo 2.4

Příspěvekod S@g3m1k v 06 zář 2016 20:51

Ahoj lidi.

Prosimvás pořídil jsem si nové iGO a GJ skin a chtěl bych aby vypadal jak je na obrázku na straně 2 od SvoDy. Šlo by to nějak !! Ty obrázky jsou ze staráho skinu a ten nový neumí to co uměl ten dřívější !!!
Děkuji vám za odpověd a za jakoukoli radu.

Dikec moc.
S@g3m1k
 
Příspěvky: 3
Registrován: 19 zář 2013 10:10

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků