Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

utilita Wiman - originál

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod mirek22 v 11 led 2013 23:04

Jde nějak upravit aby mně to řeklo kilometru do cíle a ni kaemha Kmh. :)
Navon N 750 / Primo 9.6.5.245577 (6.07.2012) ,Micro SD Kingston 32GB
Samsung Galaxi Sau ROM JW8 2.3.6 SGS
Semaphore 2.7.4
Uživatelský avatar
mirek22
 
Příspěvky: 269
Registrován: 10 zář 2008 20:43

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod amatér v 11 led 2013 23:23

To si děláš legraci?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod caco v 12 led 2013 08:27

sa divím, že amater nevyhodil počítač od zúrivosti. To sa tú už toľkokrát preberalo, ža až. Použi talčitko hľadať a najdeš. Toto tu fakt už nebude nikto za teba robiť :(
Ale predsa skus toto: http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... 246#p69237
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod caco v 28 led 2013 12:26

Páni čo všetko by sme mali pridať a upraviť aby to chodilo aj s Laurou. Skúšam to a niečo ide,ale napr. mi nepovie pozíciu kde som. Hovorí len príkaz /y by luave pasing by Trenčín/ niečo v tomto znení, takže niečo mi chýba ale neviem čo. Viem že to chodí s novým hlasom Zuzana pro Primo 2 - All In One - WinCE, ale Lauru takto nemáme, takže by som to rád dotiahol aby to šlo.
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod SvoDa v 28 led 2013 12:35

Především si porovnej dictionary.voice pro Zuzanu (viz viewtopic.php?p=87029#p87029) s dictionary.voice v Lauře a hned zjistíš, které výrazy ti chybí a ty si dictionary.voice v Lauře doplň a přelož do slovenštiny.
nevím ale ,jsetsli se to obejde bez dalších úprav v .lua souborech v Laura.zip\config\ to ti jistě odpoví amatér
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod Jasper v 28 led 2013 12:40

Dovolím si upozornit na drobnou chybu ve všech verzích z prvního postu. V řádku "Číst název obce v okolí" se mi zobrazují všechny tři ikony z proužku. V souboru ui_igo9\common\ui\tts_by_wiman.ui je potřeba opravit (doplnit) tento zápis.

<row text="Read the area name" icon="ico_ShowCurrentPosition_mid.bmp#3" value="Yes|1|No|0" model="lua.cityON" type="_sldicon">
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod caco v 28 led 2013 12:43

@Svoda: dik, na tom už pracujem, skor si myslím, že bude treba upraviť aj tie lua subory.
Dictionary lang upravený a zatiaľ v simulácií funguje hlásy názv obcí korektne
@Jasper: mne sa to zobrazuje ok
Čína APICAL 128MB 4,3" /480x272/ iGO Primo 2.4,skin fmilan+amater, voice TTS Laura All in one WinCE, Mapy Ta, NQ, AutomapaEU,Navigon, Becker Active 50,Navitel,iGO NextGen,
Allwinder android gps /800x480/iGO AvicSync, skin pongo, voice TTS Elena
caco
 
Příspěvky: 111
Registrován: 12 led 2011 11:23
Bydliště: Trenčín

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod Jasper v 28 led 2013 15:18

Tak teď si připadám jak v blázinci. :? V tom proužku "ico_ShowCurrentPosition_mid.bmp jsou tři ikony. Dokud jsem neudělal tu opravu výše tak jsem viděl všechny a lezly mi mimo podkladový buton. Teď když tam vrátím původní ux bez opravy tak to mám pořád správně. :roll:
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 19:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod SvoDa v 29 led 2013 08:26

Je fakt, že ikony ostatních nabídek mají v .ui bmp#3, ale mně se místo předmětné ikony, která to nemá, taky nikdy nezobrazil celý proužek. :?
Správně by ale zápis opravdu měl být tak, jak popisuješ
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod velsak v 04 bře 2013 12:24

Objevil jsem (úplnou náhodou při testování jiných věcí) zajímavou chybku - pokud mám vzdálenost do průjezdního bodu 502km tak vzdálenost hlásí jako "delší jako pětset kilometrů", přitom už třeba 523km přečte správně. V příloze inkriminový route.dat.

Edit: ověřeno že jde o rozsah vzdáleností 501-509km, předpokládám vazbu na definice vzdáleností v config v tts hlasu, ale to je tak vše co mě napadá, do toho nevidím.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků