Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

utilita Wiman - originál

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod amatér v 04 bře 2013 13:34

Hlášky podobného typu zbožňuji, "... objevil jsem úplnou náhodou ..." Tak je to hned obecná chyba :roll: Toto se vyskytuje v hlasu od Acapela, ale to už asi není podstatné, ať si to každý najde, že?
Bohužel soubory .dca editovat neumím. Stejná chyba se asi bude opakovat i jinde.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod velsak v 04 bře 2013 13:40

Už mlčím :oops:
Dělají mi to eliška i zuzana, holky jedny zlobivý :)
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod amatér v 04 bře 2013 14:11

velsak píše:Dělají mi to eliška i zuzana, holky jedny zlobivý :)

Houpání ještě snesu, ale bouchání o zem?

Ano, ale jak jsem psal v Androidu, a to ještě proto, protože nastavíš hlas Zuzana, ale nepřepneš engine z Acapela na Nuance. to je celý problém u Zuzany. V žádném syntax není překlad typu "delší jako ..." ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod velsak v 04 bře 2013 15:06

no teď jsem to schválně zkusil a dělá to engine acapela i vocalizer s hlasy eliška i zuzana (i "nakříženě").
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod amatér v 04 bře 2013 16:22

Opravné syntax
- pro hlas Zuzana (Android !!!) Nuance >>> zde: <<<
- pro hlas Eliška Acapela >>> zde <<<
- pro hlas Iveta SVOX >>> zde <<<

Oprava spočívá pouze v tom, že místo hlášky "delší jako..." je zatím nově: "delší než ...".
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod soudruh v 27 bře 2013 13:16

Celkově pracuje Wiman k mé spokojenosti. Ale myslel jsem, že když kliknu na ikonu na obrazovce mapy, tak by měl znovu přečíst údaje, které mám nastavené. To mi ale nedělá. Nebo to tak nemá být? K čemu by tam pak ale ta ikonka byla?
Používám skin diMkaWA_P17
soudruh
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 zář 2010 21:49

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod amatér v 27 bře 2013 13:45

Tu ikonku jsem přidal:
1) jako indikaci, co je nastaveno ke čtení, zda cíl, nebo PB
2) aby bylo možné ten údaj měnit - krátký klik
3) aby bylo možné se dostat rychle k nastavení utility - dlouhý klik
4) v nastavení utility lze ikonku zakázat
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11140
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: utilita Wiman - originál

Příspěvekod soudruh v 27 bře 2013 14:07

A tak to jsem špatně pochopil. Dík.
soudruh
 
Příspěvky: 7
Registrován: 05 zář 2010 21:49

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron