Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin ZoZo

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod cserrobi v 21 dub 2012 13:44

Nový skin ZoZo 2.v0.12 320x240-480x272-800x480
zde:
Kód: Vybrat vše
http://primosite.co.cc/index.php?option=com_content&view=article&id=134&Itemid=68

/drobné úpravy/ !!
amatér píše:Linky do code!
Jen upozornění: NOD stránku blokuje jako potencionálně nebezpečnou
Uživatelský avatar
cserrobi
 
Příspěvky: 9
Registrován: 11 bře 2010 19:47

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod adrian.gulo v 21 dub 2012 15:39

Áno, blokuje,,,ale je " neškodná " . :D

výnimka pre NOD : zápis do : Ochrana prístupu na web - Manažment URL adries : *co.cc*
amatér píše:Myslím, že toto zvládne každý pokročilý uživatel. Otázka zní: Má to smysl?
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod Julinaa v 24 dub 2012 14:29

no já nevím,ale prostě skiny od verze 2.0.8 nejsou plně funkční,však si zkuste odzoomovat mapu aspoň tak,abyste viděli celou ČR a Primo se tak nějak zahryzne,nenačtou se názvy měst a ještě občas vyleze hláška o nedostatku paměti.Toto mi dělá na navigaci se 128MB Ram a to samé se děje i v emulátoru.
Napište svoje poznatky
China 5" 600MHz HD 800x480,WinCE 6,128 RAM,4GB,8GB micrSD class4,Primo 2, mapy převážně TT
Julinaa
 
Příspěvky: 68
Registrován: 20 pro 2011 06:43

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod Julinaa v 03 bře 2013 16:18

Tak skoro po roce a nikdo nic?
Nedávno jsem opět zkusil poslední verzi skinu ZoZo 2.0.13 a stále to stejné,při trochu větším odzumování mapy se zahryzne vykreslování silnic atd.Někdy to dokonce radši samo od sebe přizumuje,když se nedaří tu odzumovanou mapu dokreslit.
To opravdu nemůže někdo tento skin sosnout a zkusit to na své navi? Zajímá mě v čem je by mohl být problém.
China 5" 600MHz HD 800x480,WinCE 6,128 RAM,4GB,8GB micrSD class4,Primo 2, mapy převážně TT
Julinaa
 
Příspěvky: 68
Registrován: 20 pro 2011 06:43

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod amatér v 03 bře 2013 16:50

Problém se zoomen je problém slabších zařízení, prostě to nestíhají. Já na MioC720, mám zakázaný "Automatický přehled", jen z prostého důvodu, na dálnici, kdy se automatický přehled aktivuje Mio přestane stíhat. Toť vše.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod Julinaa v 04 bře 2013 14:24

Tohle nebude problém se zařízením(600MHz,128RAM) ,do verze skinu 2.07 to chodí krásně,další verze dělají zmíněný problém se zoomem,stejný problém je i v emulátoru. Prostě odzoomovaná mapa,aby byla vidět trasa např: z ČR do Chorvatska se pořádně nedokreslí.A je úplně jedno jestli mám zapnutý v navi všechno možný jako poi,building,radary,terén atd.
V jiných skinech naprosto bez problému všechno stíhá.
Jen si zkuste hodit Zozo do emulátoru a pochopíte.
China 5" 600MHz HD 800x480,WinCE 6,128 RAM,4GB,8GB micrSD class4,Primo 2, mapy převážně TT
Julinaa
 
Příspěvky: 68
Registrován: 20 pro 2011 06:43

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod amatér v 04 bře 2013 14:29

Pak by bylo dobré obrátit se na autora, tady ten skin asi moc lidí nepoužívá.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod expertdb v 04 bře 2013 16:19

@ Julinaa

Bylo by možno sem hodit tu verzi 2.0.13 ? Vůbec jsem nepostřehl, že existuje. Díky
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb
 
Příspěvky: 403
Registrován: 05 pro 2008 18:00

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod Julinaa v 13 bře 2013 00:20

Tak po pár denní odmlce jsem opět tu,ta verze ZoZo 2.0.13 je tady,stačí odkliknout tlačítko "Thanks" aby se zobrazil link ke stažení.

Kód: Vybrat vše
http://www.igo8navigation.com/zozo74_skins/zozo_v2013_skin_primo_20-t2552.0.html;msg13117#msg13117


Shodou okolností vyšel i ZoZo skin pro Primo 2.4 ,ale opět se tam projevuje ta samá chyba s dokreslováním mapy při větším odzoomování mapy.Tak já fakt nevím co s tím je,opět to dělá i v emulátoru.Ani nevím kam bych autorovi měl napsat,natož jak se s ním domluvit :(

Kód: Vybrat vše
http://www.igo8navigation.com/other_skins/zozo_v2012p24_by_nykky-t2694.0.html


Jinak nová 2.4 verze je hezky provedená,ještě v nějaké další úpravě "by Kastel a Nykky mod"

Jasper píše:Odkazy směřující mimo fórum patří do "code"!
China 5" 600MHz HD 800x480,WinCE 6,128 RAM,4GB,8GB micrSD class4,Primo 2, mapy převážně TT
Julinaa
 
Příspěvky: 68
Registrován: 20 pro 2011 06:43

Re: Skin ZoZo

Příspěvekod jirys v 08 říj 2013 17:02

Neviděl někdo ten SKIN pro Primo 2.4 rozlišení 1280 x 800 ANDROID ?

[+] SPOJLER - klikni pro zobrazení nebo skrytí jeho obsahu

zozo-skin.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Samsung GALAXY TAB 1280 x 800
Uživatelský avatar
jirys
 
Příspěvky: 18
Registrován: 26 zář 2009 21:39

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků