Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod Subaruman v 28 led 2013 20:53

CadillacCZ píše:bych byl vděčný za to, jak odstanit tu spodní lištu.

A používat originální skin Dimka, kde ta lišta není, to by nebylo řešení? Pro mě je třeba ta lišta to hlavní, proč používám verzi Tomsoft a bez toho, co je tam navíc oproti originálu bych se klidně obešel.
1101011 1100001 1101101 1101001 1101100
Subaruman
 
Příspěvky: 65
Registrován: 09 črc 2011 20:22

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod CadillacCZ v 28 led 2013 22:09

*Jablonex
jj..to vím, ale v té liště nalevo je pěkně popsáno co je co, ale u té dole jsou prakticky jen čísla, která při prvním pohledu nic moc neříkají a už jsem zvyklej koukat doleva na to co potřebuju :-) .....a pak jsem chtěl pokud se zadaří se víc pohledově přiblížit k navi šipce ( dostat ji blíž k spodnímu okraji ) ale pokud nepůjde ta lišta oddělat tak se nic neděje...byl to jen dotaz a spíš si tu lištu tam lidi přejí ( viz Subaruman :-) a další jak jsem četl u verze 2.4 )

*Subaruman
Konečně jsem se dostal do fáze kdy vše funguje a mám nastaveno a zpřehledněno co potřebuju a vždycky při změně skinu jsem měl počáteční problémy tak se mi je nechce řešit...už přesně nevím jak to bylo s origo verzí, ale tato mi sedí velice dobře a je pro mě lépe uspořádaná než byl origo Dimka. A jak jsem již jednou řekl...jsou lepší malé ústupky než velké komplikace přátelé :-) pokud tam ta lišta bude tak se nic neděje...přidáno na platu stejně nedostanu a chleba levnější nebude :-( ;)

EDIT: jen tak jsem tam skusil zase nahrát ten originál ( bez spodní lišty ) ale vracely se mi problémy které jsem už vyřešil ( např. ikonka hasičskýho auta tak kde má být policejní kontrola ) a nezobrazovaly se mi značky....tak je tam zase z5 Dimka 1.5.6 a.
Pokud by mi někdo s tou spodní lištou pomohl byl bych rád, protože řazení v jízdních pruzích, (které mám DOLE) mi překrývají navišipku (autíčko). Pokud dám "řazení do pruhů" NAHORU tak se zase nezobrazuje (aspoň na dálnici ) protože tam jsou návěstí.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod velsak v 21 úno 2013 16:31

Chlapci, v nějakém starém archivu jsem našel kus kódu tomsoftova menu (v setting.ui) a tam je mimo jiné i:

<layer ui_tomsoft_Settings_v z=30>
....
<CHECKBOX class="btn_main_np 100_25" left=0 z=15 top=25% align="LEFT" text="Show Country Flag" boolmodel="lua.bizShowCountryFlag">

Přepdpokládám, že jde o zapnutí/vypnutí zobrazování vlajky aktuální země na mapě. Bohužel jsem zatím neobjevil z jaké verze to pochází - přepodkládám minimálně v persistent.lua a v navigatemap.ui další části, ale nic nemůžu najít. Vlajky jsou v global_cfg, takže jde jen o to z country_info dostat tu správnou "phase" a měl by to jít.
Sebekriticky prosím uznávám že je to p..ovina, ale ... tak kdyby to náhodou měl někdo v hlavě nebo věděl v které verzi to Tom (nebo možná některý z modifikátorů jeho úpravy) měl ...

EDIT: tak jsem to po půldenním hledání našel - je to v úpravě diMkaWA_P170 GpsF, tak to zkusím prozkoumat a implementovat
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
Uživatelský avatar
velsak
 
Příspěvky: 481
Registrován: 07 led 2010 12:16
Bydliště: Jilemnice

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod speedmagor v 03 bře 2013 21:06

Poradil by mi niekto ako odstranim zafarbenie oznacených udajou v screene?
tiež neviem prečo mam popisky bielym písmon takže vobec nečitatelné.. :((

Obrázek
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod CadillacCZ v 03 bře 2013 22:00

Nevím kterou verzi máš, ale Dimka má v nastavení posuvníky na zprůhlednění ( alespoň ve verzi 156a ) já mám vše téměř pruhledné.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod speedmagor v 03 bře 2013 22:19

ja myslím popisky na spodnej a lavej liste su bielim takze su necitatelne a nazov aktualnej a nasledujucej ulice su čierne :(


edit: to mi fakt nikto neporadí? transparent seting som skušal :?
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod CadillacCZ v 04 bře 2013 21:29

Možná je problém ve skinu. Ono to podle toho obrázku vypadá že je spíš hůř čitelné to černé. Nejsem takovej programátorskej frajer jako jiní zde ;) , tak ti můžu jen doporučit skin DiMka_P156A_TomSoft_CZ a sehnat si k němu SK.lang. Bude to třeba vypadat takto :
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod speedmagor v 04 bře 2013 22:05

Mam ver. 153a...takže idem googlit tebou odporučenu..

a moc dakujem že si poradil :)
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod speedmagor v 05 bře 2013 00:33

update na v.156 a chyba sa neodstranila :(((((((((((((((
NAVON 760plus LM,
Primo 9.6.5.257901 / diMka_P156A_TomSoft_CZ
speedmagor
 
Příspěvky: 13
Registrován: 08 led 2010 22:18

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod SvoDa v 05 bře 2013 06:47

A jak to vypadá v defaultu, čili když navolíš pro den a noc výchozí skin ?
Máš kromě skinu ještě i nějaký branding.zip ?
Zkus si taky pak (po záloze) smazat složku save a pak navolit skin znova (to by se mělo dělat prakticky vždy, když nahazuješ nový (jiný) skin).
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků