Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

skin amatér pro PRIMO 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod szur v 18 led 2012 19:47

Nevím kde dělam chybu. Chci zablokovat usek cesty na mapě. Po kliku na dany usek cesty
Vice/trvale/ Mi naskoči polo zašedla tab. Neděle…sobota z neaktivními tlačitky „ ok“
a zašedle tl.u okenka pro odfajkovaní. Aktivní jsou pouze okenka pro fajky a tl. Zpět.
Když se podivám do / Správa blokovaných cest / a vyberu dany usek naskoči mi
„Častečně blokováno „ Když dam / Změnit / vyskoči zase tab. Neděle …… Sobota .
Na mapě blokovaný usek je barevně označen ,ale primo při planovane trase jí nerespektuje
a dal vede trasu po ni.
obr_01.png
obr_04.png


Použivám čisty BZ s prvniho postu tohoto vlakna. Skoušel jsem BZ od fmilan & amatér ,tam blokovaní je ok.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 349
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod amatér v 18 led 2012 20:23

Blokování cest v tomto skinu opraveno nebylo.
Skin fmilan & amatér ti nevyhovuje?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod szur v 18 led 2012 20:29

ANO VYHOVUJE! A je super!! Jen jsem si myslel .že jsem někde udělal kopanec ja. :lol:
Ale i tak DIKY za informaci.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 349
Registrován: 21 led 2010 20:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod klausz v 12 úno 2012 11:29

zdravim, nemuzu rozchodit zmenu map podle popisu. cele primo mam na karte. jaky musi byt zapis, aby to sahlo do spravne slozky? ted mi to vypisuje, ze nemuze najit mapy. :(
zapsal jsem toto:
[folders]

maps="\SDMMC\mobilenavigator\content\map_nt"

diky predem
IGO Primo 8.5.9.142948
Sbertaud 13v.2.0EUR+
Dreimgo DG100BT
Simvalley SP-100, Android 4.0.4
klausz
 
Příspěvky: 105
Registrován: 31 kvě 2009 07:41

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod Miroš v 12 úno 2012 11:50

Jaký [folders] je myšlen? Já myslím, že došlo k nepochopení 1. příspěvku tohoto vlákna.

V sys.txt by to mělo být (za předpokladu, že složka s primem se jmenuje mobilenavigator ?) maps="\SDMMC\mobilenavigator\content"

a ve složkách v save\profiles\01 až 04 (kterou si vybereš) v system.ini
[folders]
content="\SDMMC\mobilenavigator\content"
has_secondary_root="0"
maps="..\..\mobilenavigator\content\map_tt"
poi="..\..\mobilenavigator\content\poi_tt"


Edit: "á" opraveno
Naposledy upravil Miroš dne 12 úno 2012 12:46, celkově upraveno 1
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Uživatelský avatar
Miroš
 
Příspěvky: 774
Registrován: 06 čer 2009 16:11
Bydliště: Podbořany

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 12 úno 2012 11:57

to dlouhé á
maps="..\..\mobilenavigátor\content\map_tt"
by mělo být krátké
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod klausz v 12 úno 2012 12:54

tak ted to funguje, diky za pomoc. :P
IGO Primo 8.5.9.142948
Sbertaud 13v.2.0EUR+
Dreimgo DG100BT
Simvalley SP-100, Android 4.0.4
klausz
 
Příspěvky: 105
Registrován: 31 kvě 2009 07:41

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod CadillacCZ v 10 úno 2013 15:08

Asi opráším toto už trošku zapadlé vlákno :-) Možná i dotaz na tvůrce....už se s tím týden trápím, tak jsem se rozhodl pro pomoc. Tento skin přesně vyhovuje přítelkyni v navigaci.....je nahráno PRIMO 2 ( 9.6.5.221194) a vše, až na jednu věc je OK.....a to - nefunguje oznamování Zuzkou " Policejní kontrola " ....Vše potřebné mám nahráno, protože radary hlásí všechny. Vytvořil jsem i nový bod varování, třeba "nebezpečné místo"...to taky zahlásí..ale tu zpropadenou Policejní kontrolu ne a ne. Vzhledem k předchozím zkušenostem s hláškou " požární stanice " už mám změněno v langu z " požární stanice " na "Policejní kontrola" a ve voice to samé...na změnu ikonky kašlu :D ....už jsme několikrát přeinstalovával a dělal znovu pořád nic.....už by se rád vyspal :lol: :lol: POMOC :roll:
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod SvoDa v 10 úno 2013 15:30

Já myslím, že to nezapadlo, ale přeci se to tam vyřešilo:
Jasperova dB rozšířených radarů má policcejní kontroly pod č. 14 a pak musí stačit např.
V igo9.ini nebo v sys.txt např.
Kód: Vybrat vše
;                                     S P E E D C A M - C A T : 14
[speedcam_category:14]
activated_spoken_type=speech
activated_speech="Police control zone ahead."

approach_beep_distances="150"
approach_beep_spoken_type=speech
approach_beep_speech="Police control zone."

overspeed_spoken_type=speech
overspeed_speech="Zpomal, jsou tu policajti!"
overspeed_min_speech_repeat_delay=20
A jestli máš ve variable_def.ui v sekci <userlist extendedSpeedCamList...
<row Alert14 text="Fire Station" ....
dej (pokud ještě nemáš) do dictionary.lang v langu pro překlad v menu (seznamu) radarů
Kód: Vybrat vše
Fire station="Policejní stanice"
a do dictionary.voice v hlasu, pro hlasové oznamování
Kód: Vybrat vše
Police control zone ahead.="Pozor, policejní kontrola"
Police control zone.="Místo, policejní kontroly"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: skin amatér pro PRIMO 2

Příspěvekod CadillacCZ v 10 úno 2013 15:41

jj...mám vše přečteno....u sebe v navigaci mám již toto dávno vyřešeno, ale já používám skin dimka 156a a tam se měnily i ikony a proužky. Amater tu použil misto skinu Branding...Tím pádem tady je to trochu jiné,..... mě jenom tady stačilo, aby mě místo "požární stanice" říkala " policejní kontrola " tzn. pouze změnit ve voice....příp. v langu ( aby když přidávám bod, nebo když dělám v nastavení, tak aby se tam ukazoval správný název ). Ale normálně je ticho...a to jen s tímto skinem. Skoušel jsem přítelkyni nabídnout jiný skin, ale neuspěl jsem...nedej bože aby se musela učit ovládat jinej skin :( bych měl asi bez :D
Uživatelský avatar
CadillacCZ
 
Příspěvky: 142
Registrován: 20 pro 2012 21:26
Bydliště: Brno - venkov

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků