Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod yksyks v 27 lis 2011 17:28

kurka píše:Pomohlo vypnutí položky: PO DOJEZDU (měl jsem tam zprávu o trase), ale to nic neřeší, někde je zakopaný pes

Nezkoušel jsem, protože jsem se vrátil k 1.3.7, ale docela bych tomu věřil. Zkuste to schválně, jestli se Vám to projeví taky.
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
Uživatelský avatar
yksyks
 
Příspěvky: 81
Registrován: 25 led 2010 13:06

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod AMBRI v 11 pro 2011 09:04

Jen se chci zeptat shanim data zip na primo 1.2 a nemuzu ho nikde najit.. lepereceno mam ho ale pri spusteni mi to hodi spatnou resolution.. Jde o to dostat primo 1,2 do mio N179. Tech. Unlock mam slape.. ale igo primo proste nemuzu sehnat spravnej data zip. Da se nejak upravit?Nebo Vcem delam chybu?Cestu k mobilnavigator.exe mam spravne rozliseni v sys. take zmeneno vse ulozeno.. dekuji za info.
AMBRI

EX NAVI:

GARMUN FUJTAJBL/JAK PRO PANENKY ZDARMA OD AAA/
MIO 720C /SKVELA NAVI ALE ROZBIL JSEM JI :(/

AKTUALNI GOCLEVER 5066 FMBT/TMC Unlock+igo8/ Skvele vybavena navigace s prd vydrzi
Mio N179 zatim jen unlock.
Uživatelský avatar
AMBRI
 
Příspěvky: 29
Registrován: 06 led 2011 12:39
Bydliště: Chomutov/evropa

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod tomasii v 12 pro 2011 10:57

Neznám tvoje rozlišení a rozlišení data.zipu. Pokud je to ale opravdu jen problém rozlišení, zkus příkaz stretch a uprav rozlišení (i když asi na úkor kvality). Popis např. na
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/prikaz_stretch.html
Tomáš

C710, H610, C520, čína 6", i9100 a S5100

Obrázek skoro vše najdeš na http://tn.cdc.cz (ZMĚNA!)

Nenajdeš-li odpověď, neposílej sz, ale ptej se na fóru - dočkáš se tak spíš odpovědi.
Uživatelský avatar Moderátor
tomasii
Moderátor
 
Příspěvky: 3386
Registrován: 16 čer 2008 18:47
Bydliště: Praha 4

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod bio v 05 led 2012 20:09

můžu mít základní otázku :
1)patří ke skinu Dimka taky Branding Zip?(mám obojí v navigaci ,už to tam bylo)
2) pokud ano ten Branding je pro zobrazování ikonek ?
3)lze dimku použít s externím mapchangerem a ještě spouštěčem?jako ten skin tam teď mám ale asi není funční ,to bych viděl na obrazovce nějaké úpravy
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio
 
Příspěvky: 114
Registrován: 23 dub 2011 13:49

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod amatér v 05 led 2012 20:20

A navolil jsi skin v nastavení?
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod bio v 05 led 2012 21:19

nenavolil :o a funguje to všechno. ty jo on je ten skin funkční :)
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio
 
Příspěvky: 114
Registrován: 23 dub 2011 13:49

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod bio v 06 led 2012 18:42

nevíte někdo jak udělat,abych měl na ploše rychlé vypnutí zvuku?
Navon 670 IGO Primo 1,2
bio
 
Příspěvky: 114
Registrován: 23 dub 2011 13:49

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod somik v 06 led 2012 19:20

ve skinu dimka máš rychlé tlačítko na vypnutí zvuku vlevo dole :D
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 11:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod tomsoft v 07 led 2012 01:09

bio píše:nenavolil :o a funguje to všechno. ty jo on je ten skin funkční :)
No to si děláš ko*y... proč by nebyl funkční ???? U Dimky vždy fungovalo všechno na 100%
Je fakt, že někdy těch 100% bylo jen 75% :D
Uživatelský avatar
tomsoft
 
Příspěvky: 228
Registrován: 05 led 2009 00:30
Bydliště: Karviná

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod briadogs v 05 čer 2012 20:40

Vie mi niekto poradit co urobit aby mi v Dimke ukazovalo percentualny stav baterie?
Samsung Galaxy Tab® 4 8.0 16GB, White 1280 x 800 Pixelelov..primo 9.6.29.356072
SAMSUNG GALAXY TAB2 7" 1024 x 600 ,Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android
NAVON n660 , Gurjon skin "Si" Primo 2
briadogs
 
Příspěvky: 93
Registrován: 30 kvě 2011 21:05

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků