Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod amatér v 05 čer 2012 22:21

Dýmek mám spoustu, ale žádnou na baterii.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod yksyks v 06 čer 2012 17:24

Tomsoftova úprava skinu diMka stav baterie v procentech zobrazuje (kromě spousty dalších vylepšení):
Kód: Vybrat vše
http://www.tomsoftware.net/index.php/primo-1-2-dimka/
Evolve Multitraxx 4GB (480 x 272) • Primo 2.0.1 (9.6.5.221194) • skin diMkaWA -TomSoft 1.5.3 (a) • NQ 2013.Q2
Uživatelský avatar
yksyks
 
Příspěvky: 81
Registrován: 25 led 2010 13:06

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod briadogs v 08 čer 2012 19:36

yksyks dakujem moc krat za pomoc.
Samsung Galaxy Tab® 4 8.0 16GB, White 1280 x 800 Pixelelov..primo 9.6.29.356072
SAMSUNG GALAXY TAB2 7" 1024 x 600 ,Skin fmilan & amatér pro Primo 2 - Android
NAVON n660 , Gurjon skin "Si" Primo 2
briadogs
 
Příspěvky: 93
Registrován: 30 kvě 2011 21:05

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod Honyslunicko v 11 dub 2013 20:33

Zdravim vsechny, mam problem ze skinem dimka.
Mam tablet acer iconia a100, v nem igo primo 2 - 9.6.7.235645,1024x600,
skin je v dane slozce, pri vyberu nejde videt, po uprave .ini lze vybrat, ale nic se nezmeni, ani po restartu.
Zkousel par skinu diMka ale porad nic. Kde delam chybu?
Diky.
Honyslunicko
 
Příspěvky: 29
Registrován: 14 led 2012 18:09

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod SvoDa v 11 dub 2013 20:35

Především musí ten skin podporovat tvé rozlišení 1024x600.
Je ve skinu (v .zipu) složka 1024_600 ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 07:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod Honyslunicko v 11 dub 2013 23:44

V zipu mam slozku 1280x600.Mozna spatne hledam,ale na rozliseni 1024x600 jsem funkcni skin diMka nenasel.Dal by se upravit nejak skin diMka,ktery jede na cinske navigaci ktera ma rozliseni 800x600?
Honyslunicko
 
Příspěvky: 29
Registrován: 14 led 2012 18:09

Předchozí

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků

cron