Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Dimka Primo 1.2

Příspěvekod hladik2 v 27 bře 2011 00:01

Příznivci tohoto skinu mohou mít radost,už i pro 1.2 vyšel dimka ;)
Kód: Vybrat vše
http://gps.lt/forumas/viewtopic.php?f=44&t=4112&start=135
Sony Xperia ARC,iGo Primo2 Android ICS 4.0.4/Root
PRESTIGIO GV 7777
Obrázek
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1840
Registrován: 05 zář 2008 21:04
Bydliště: Stará Boleslav

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod karkulka1 v 30 bře 2011 18:12

Dnes som ho vyskúšal na ceste do Talianska, chodí úplne v pohode.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1
 
Příspěvky: 183
Registrován: 06 srp 2010 17:52
Bydliště: Kalinkovo

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 30 bře 2011 18:50

A nepodkalas vlka ? :lol:
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod cencul v 30 bře 2011 20:19

karkulka1,
ako si dosiahol, ze Ti to ide v usporiadani Primo1.2 vo fleske a TTS subory na SD-karte? Ja sa o to pokusam bezvysledne, vsetko musim mat na SD-karte, lebo TTS hlas mi nefunguje, pokial nemam prislusne subory v roote Prima (a to mi spolu so subormi TTS nevojde do flesky). A do flesky to chcem dostat preto, lebo pokial mam primo na SD-karte, nefunguje mi uspavanie softu hard. tlacidlom na navigacii.
Takze ked Ta mozem poprosit, daj vediet, ako to mas nastavene.
cencul
 
Příspěvky: 2
Registrován: 11 bře 2011 20:49

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod GunHead v 01 dub 2011 12:29

Primo 1.2 (v9.2.1.178658) - keď mám na SDMMC adresár Primo a v ňom content tak mi vždy načítava súbory aj z tade. Bez akejkoľvek zmienky v sys.txt.
GunHead
 
Příspěvky: 6
Registrován: 28 kvě 2010 13:16

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod heda11 v 11 dub 2011 17:02

Ahoj,

Pánové prosbička,mám nainstalovaný skin dimka 1.3.0,při zobrazování radarů a nebezpečných míst se tyto ikony překrývají(jsou neúplné),pokud dám výchozí zobrazení je vše v pořádku mám pocit že se hádá skin a data zip.Jde s tím něco udělat? Doufám že s tímto dotazem moc neprudím.Díky ;)
heda11
 
Příspěvky: 41
Registrován: 10 črc 2010 18:36

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod vovi v 11 dub 2011 19:44

Neprudíš. Zato nedáš dost informací. Chtělo by to uvést aspoň rozlišení navigace a původ (či popis nebo aspoň velikost) DATA.ZIP.

Nicméně se domnívám, že jsi příčinu trefil sám - zkus jiný DATA.ZIP pro tvé rozlišení.

P.S.: Ale ze všeho nejdřív zkus jen smazat SAVE (zazálohuj si ho - pak si můžeš řadu svých věcí vrátit zpět). Možná se jen tlučou nějaká uložená nastavení).
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod heda11 v 11 dub 2011 19:49

Rozlišení 480x272 dokonce po dalším instalování jsou i nové hlášení hlasu zamlžené tak teď babo raď :shock:
Na poprvé to šlo ale teď jsem v loji,tts hlas píše Tato funkce nemůže být použita s aktuálním hlasovým profilem atd.přitom mám aktuální hlas Zuzana pro Primo 1.2 a skin dimka 1.3 a úpravu dictionary z prvního přispěvku hlasu tts Zuzana :?
heda11
 
Příspěvky: 41
Registrován: 10 črc 2010 18:36

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod Bruca66 v 11 dub 2011 20:21

Nesmazala se ti knihovna v rootu: Vautov5.dll? Tohle delalo jen v pripade, ze jsi tam nechal novejsi verzi knihovny. Jde to opravit i tak, ze ze slovenske verze dohrajes schazejici knihovny. (Musi se i prejmenovat na CZ. Skus to
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27


Další

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků