Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod Deer v 19 dub 2011 10:47

Nová veze skinu v.3.9.0 19.04.2011:

1. Added fast (one-click) current position saving. Tap on the car cursor will
save current postion to the list. Position coordinates, datetime, address,
speedlimit and current speed will be saved. Later it is possible to observe
saved positions and store they as speedcam, POI or favorite. Small difference
with the taps. Short tap will save position as speedcam, long - as POI. This
is only visual icon difference, not by content. For activating position saving
it should be enabled in the skin setting and for working with list
corresponding button should be bring to the GJ quick menu.
2. Added (returned) automatic user data backup after Primo exit. For this feature
activation it should be enabled in the "Settings -> User Data Management ->
Automatic Backup on exit". If manual backup works, then automatic should work
too. Please update Utility folder.
NB! Manual backup delete all automatic backup copies!!!
3. Technical repairs.


Možnost uložení aktuální polohy jako POI (longclick) nebo radar, znovu vložen backup po ukončení Prima a technický remont.
Mio H610, Mio C720
Deer
 
Příspěvky: 82
Registrován: 29 lis 2010 15:52

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 19 dub 2011 18:51

GJ+AK_Si v.3.9.0 je na obvyklém místě.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod Labant Jan v 19 dub 2011 19:07

Opět děkujeme pěkně :) .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Uživatelský avatar
Labant Jan
 
Příspěvky: 157
Registrován: 29 črc 2010 09:07

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod kasy v 20 dub 2011 07:10

To vypadá dobře! Díky. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy
 
Příspěvky: 276
Registrován: 28 zář 2008 18:30
Bydliště: Mníšek pod Brdy

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod carrot v 21 dub 2011 19:30

Díval jsem na ten mizející Si proužek v závislosti na zobrazení informací v jízdních pruzích a funguje to opravdu tak, že informace z Si proužku zmizí jen když tam jsou ty iformace o jízdních pruzích. Bohužel to je na dálnici dost často. Hledal jsem tedy, kde ty informace o jízních pruzích vypnout, ale nenašel jsem. Našel jsem pouze nastavení zobrazení nahoře nebo dole, ale vypnutí ne. Je tam vůbec toto nastavení? Nešlo by vlastně udělat, aby ty informace z z Si proužku mizely jen volitelně nebo jen, pokud je informace o jízdích pruzích zobrazena dole?
Ještě jsem se minule ptal, jak to vypadá s tou volbou zmenšení reálného obrázku křižovatky, které se dalo nastavit ve skinu pro Primo 1.1. Nešlo by to dát i do téhle verze pro Primo 1.2?
Díky za odpovědi a tenhle skvělý skin. Věřím, že funkce které popisuji by se hodili i jným uživatelům a přispěly by ke zlepšení komfortu skinu...
carrot
 
Příspěvky: 4
Registrován: 08 čer 2010 07:58

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 21 dub 2011 20:18

Volitelné to není (není čas a lidi), jde to zatím jen ruční úpravou scriptů
To "mizení proužku" - smázni v navigatemap.ui to červené
<BUTTON left=(ui_PropLayer.ShowTripBar ? 22% : 19%) top=92% w=(ui_PropLayer.ShowTripBar ? 58.1% : 61.1%) h=12% z=10 resize_bmp=1 bmp="mapbutton.bmp#3" onrelease=sc_OpenMapMenu visible=(%lua.vgjInfoBar && %navigation.has_route && !%lua.vEasyNavMapMenuOpen && !%lua.HwyPoiListIsVisible && !%lua.vEasyNavTripInfoOpen && !%lua.laneInfoVisible) alpha=%lua.vgjALPHAinfoBar nosound=1 >
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod szur v 21 dub 2011 20:24

Nastavení junctionview _zmenšení: Použil jsem navod od AMATERA viewtopic.php?f=77&t=1472&start=40

Úprava je celkem jednoduchá. V navigatemap_480_272.ui najděte zápis:
Upravu jsem propvedl v BZ

Kód: Vybrat vše
<layer ui_NavigateMapJunctionView z=20 visible=(%navigation.want_junctionview && %navigation.has_junctionview && !%lua.JunctionViewHiddenByUser) onshow=sc_JunctionViewOnshow onhide=sc_JunctionViewOnhide>
  <DIV class="full">
   <SPRITE sprJunctionView class="junctionview" OVERMAPLAYER onclick=sc_HideJunctionView>
  </DIV>
</layer>

Vyměnit za:

Kód: Vybrat vše
<layer ui_NavigateMapJunctionView z=100 visible=(%navigation.want_junctionview && %navigation.has_junctionview && !%lua.JunctionViewHiddenByUser) onshow=sc_JunctionViewOnshow onhide=sc_JunctionViewOnhide>
  <DIV class="full">
<SPRITE sprJunctionView x=280 y=85 w=200 h=113 z=1 align="LEFT" OVERMAPLAYER onclick=sc_HideJunctionView>
</layer>
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
Uživatelský avatar
szur
 
Příspěvky: 351
Registrován: 21 led 2010 21:33
Bydliště: Čes-slov-pol. pomezi

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod vovi v 21 dub 2011 21:29

Nevadí tam ten chybějící tag </DIV> ?
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7414
Registrován: 16 čer 2008 19:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod amatér v 21 dub 2011 21:36

Řekl bych, že přebývá <DIV class="full"> , ale PRIMO je schopné to přežít.
Možná by bylo lepší upravit DIV.class v templates, a pak by to fungovalo u všech rozlišení.

EDIT: Opravdu to stačí a funguje, zde je 480x272
obr_22.jpg


Do souboru templates.css ...\ui_igo9\common\ui, pod /* DIV classes */ přidat nový zápis:
Kód: Vybrat vše
DIV.quarter {
   x: 60%;
   y: 32%;
   w: 40%;
   h: 40%;
}

v navigatemap.ui ...\ui_igo9\common\ui změnit zápis:
<layer ui_NavigateMapJunctionView z=20 visible=(%navigation.want_junctionview && %navigation.has_junctionview && !%lua.JunctionViewHiddenByUser) onshow=sc_JunctionViewOnshow onhide=sc_JunctionViewOnhide>
<DIV class="full">
<SPRITE sprJunctionView class="junctionview" OVERMAPLAYER onclick=sc_HideJunctionView>
</DIV>
</layer>

na
<layer ui_NavigateMapJunctionView z=20 visible=(%navigation.want_junctionview && %navigation.has_junctionview && !%lua.JunctionViewHiddenByUser) onshow=sc_JunctionViewOnshow onhide=sc_JunctionViewOnhide>
<DIV class="quarter">
<SPRITE sprJunctionView class="junctionview" OVERMAPLAYER onclick=sc_HideJunctionView>
</DIV>
</layer>
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod peppa v 21 dub 2011 22:59

Po posledním updatu jsem si v Menu - Nastavení - Zvuky a varování všiml dvou nových položek - "tóny" a "ekvalizér" - po jejich rozkliknutí se zobrazí pouze prázdná obrazovka s několika "|" v jedné horizontální úsečce + tlačítko "zpět". Zapomněl jsem něco nastavit, přikopírovat, nebo je to takto správně?
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa
 
Příspěvky: 199
Registrován: 09 črc 2010 18:29

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron