Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin amater pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod SvoDa v 17 zář 2010 07:30

Miro, diky za nápady.
"focení" se mi nepodařilo zprovoznit, klikání na název obrazovky nic nedělá :( Zkoušel jsem to pochopitelně s Gurjonem 8-) , nicméně on stejně general_480_272.ui "nevyužívá" a jelikož mám "skin" v data.zip takže jsem provedl úpravu general_480_272.ui v data.zip a bohužel bez úspěchu. my jsme s IvoK za tím účelem dali no nového rychlého menu starého dobrého PSC.exe, ikdyž tvoře řešení je vhodnější, nějak mi nechce fungovat :(

Za to blokování trasy funguje :D zkoušel jsem tam ještě přidat i řádek ohledně nastavení blokovaných silnic
Kód: Vybrat vše
<row text="Configure Blocked Roads" icon="ico_ConfigureBlockedRoads_mid.bmp#3"  onrelease="sc_SetAvoidRoute_onrelease" enabled=(%mydata.blocked_roads.list.lastindex >= 0) visible=(%lua.RoadBlocking)>
abych blokovanou silnici mohl taky mazat "pouze" po kliku na mapu, ale je to neaktivní, ikdyž nějaká blokovaná silnice "existuje", bo je tam podmínka, že teprve potom je ta funkce je aktivní. Blokovanou silnici však jde mazat "stále" jen z nastavení trasy :( .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod Jasper v 17 zář 2010 08:43

Mirku super. ;) Dal jsem to do mého 480x320 a vše funguje. :P
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod amatér v 17 zář 2010 08:50

Snímá obrazovky funguje pouze při povolení v nastavení ui labs.
Snap_2010.09.17 08.49.45_001.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod SvoDa v 17 zář 2010 08:52

:lol: :lol: :lol: vo tom to asi bude, já to totiž zaplé nemám :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

EDIT: tak jsem to znovu implementoval a vše OK, díky. Už je toho na mne moc a v tom kvaltu jsem si neuvědomil, že to foto musí být aktivní :oops: :oops: :oops: )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod amatér v 17 zář 2010 09:12

SvoDa píše: zkoušel jsem tam ještě přidat i řádek ohledně nastavení blokovaných silnic
Kód: Vybrat vše
<row text="Configure Blocked Roads" icon="ico_ConfigureBlockedRoads_mid.bmp#3"  onrelease="sc_SetAvoidRoute_onrelease" enabled=(%mydata.blocked_roads.list.lastindex >= 0) visible=(%lua.RoadBlocking)>
abych blokovanou silnici mohl taky mazat "pouze" po kliku na mapu, ale je to neaktivní, ikdyž nějaká blokovaná silnice "existuje", bo je tam podmínka, že teprve potom je ta funkce je aktivní. Blokovanou silnici však jde mazat "stále" jen z nastavení trasy :( .


Nevím proč ti to nefunguje, já to teď přidal a funguje to.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod SvoDa v 17 zář 2010 09:51

Tak jsem to prubnul znova a funguje to, ale jen když zadám blokování na trvalo.
Když zadám jen pro aktuální trasu (není-li ta blokace přímo na naplánované trase), je to po kliku na mapu zašedlé. Aktivní je to jen v menu nastavení trasy.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor
 
Příspěvky: 11684
Registrován: 17 čer 2008 08:09
Bydliště: Olmik u Brna

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod amatér v 28 zář 2010 09:29

Všichni znáte ten problém sejmout obrázek naplánované trasy, tahem při pravém okraji dojde k posunutí celého obrázku dolů, takže musíte nejdříve to, co chcete sejmout posunout nahoru, a výsledek je stejně nejistý.
Uživatel RatnikovS z fóra 4pda, šikovně využil skryté tlačítko a vložil ho do přehledu zelené trasy
Snap_2010.09.28 09.18.43_001.png
Snap_2010.09.28 09.19.30_002.png

Pro toto snímání přidejte do green_480_272.ui pod layer <layer ui_GR_EasyRouteMenu_Find z=30 visible=(%lua.showGreenUI)> zápis:
Kód: Vybrat vše
<BUTTON xxx class=txt_20 x=372 y=5 w=100 bmp="am_alfabut_225_30@100x20.bmp"  visible=(%lua.captureScreen) onrelease=sc_CaptureScreen overmaplayer>


Na základě tohoto nápadu jsem přidal tlačítko ještě do pohledu alternativní terasy
Snap_2010.09.28 09.20.26_003.png

V tomto případě je potřeba přidat zápis
Kód: Vybrat vše
<BUTTON xxx class=txt_20 x=372 y=5 w=100 bmp="am_alfabut_225_30@100x20.bmp"  visible=(%lua.captureScreen) onrelease=sc_CaptureScreen overmaplayer>
do route_480_272.ui pod layer <layer ui_EasyRouteMethod_Find z=41>
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod Jasper v 28 zář 2010 18:55

Už je to tam. ;) Hodně dobrá vychytávka. :P Mirku díky :P
Máte technický problém s fórem, nebo dotaz k jeho chodu a organizaci ?
Pište na: jasper (zavináč) mojenavigace.cz
Na jiné typy dotazů je zde fórum a proto na ně nereaguji !
Uživatelský avatar Administrátor
Jasper
Administrátor
 
Příspěvky: 2519
Registrován: 16 čer 2008 20:03
Bydliště: Praha 9 - Kbely

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod amatér v 08 říj 2010 01:13

RatnikovS z ruského fóra zviditelnil šoupátka nastavení equalizeru

Snap_2010.10.08 00.58.18_001.png
equalizer_RatnikovS.rar


Dovolil jsem si provést drobné úpravy do stylu PRIMO, mám to tak rád. PRIMO má být PRIMO :D .
Snap_2010.10.08 01.03.52_002.png


Obsah archivu nakopírovat do příslušných složek data.zip (popř. skinu).
equalizer_correction_amater.rar
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11149
Registrován: 02 črc 2008 09:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: Skin amater pro PRIMO 1.1

Příspěvekod fmilan v 08 říj 2010 10:00

Šikovnej kluk. Dík Míro.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 1989
Registrován: 10 bře 2009 18:22
Bydliště: Blansko

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků

cron