To je chybka o které vím a kterou jsem nejdřív neměl čas a posléze zapomněl, opravit.
V tomto případě ti bude stačit, když si v
menu -> nastavení -> gurjon -> mapa zapneš
zobrazit tlačítka domů a práce 
a budeš tam mít, místo na obrazovce dublujícícho se času, datum a hnědě pod ním ten čas "prostojů" v rámci aktuální jízdy a po kliku na to tlačítko ve vzniklém trojtlačítku i tlačítka pro naplánování cesty domů a do práce.
Je tam totiž takový šílená kombinace různých visiblemodelů, co se má ve spodním proužku a v tom tlačítku vpravo dole a při jakých vzájemných kombinacích nastavení, zobrazovat (s info o průběhem trasy/bez něj, s rozbaleným/zabaleným tlačítkem vpravo dole na trojtlačítko, s trasou/bez trasy, zapnutý/vypnutý spodní infořádek, zapnutá/vypnutá funkce všechny údaje pohoromadě v 1 tlačítku, zobrazit/nezobrazit tlačítka domů a práce atp.)

), že jsem si s tímto posledním mischmaschem nevěděl rady, bo když jsem přidával a ubíral visiblemodely, tak se zas projevovaly "překryvy" či dublování údajů jinde a pak jsem to už neřešil a doufal, že z hlediska pravděpodobnosti, zrovna s touto kombinací nastavení, kterou se mi nepodařilo odladit, nikdo nejezdí

, ale Murphyho zákony furt fungují