Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 27 zář 2010 13:57

amatér> Díky moc. :-)

Hele, a nejde nastavit místo toho Zpomal např. nějaký "prázdný" zvuk nebo uměle jen pro tohle co nejvíce snížit či ztlumit hlasitost? ;-)
Danny_S

Příspěvekod amatér v 27 zář 2010 14:02

Prázdný zvuk je jednoduchý :)
Kód: Vybrat vše
overspeed_spoken_type=sound
overspeed_sound=none

nebo
overspeed_spoken_type=speech
overspeed_sound=none

nebo
overspeed_spoken_type=none

Ta vzdálenost a hlášení překročení v místě, kde je povolená rychlost vyšší, mě také trápí, ale zatím jsem nepřišel ani nenašel nic co by to řešilo. Řešení, které jsem měl v kikkeru, kdy se hlášení o překročení ozvalo opravdu až v místě kde to bylo aktuální, v PRIMO ne a ne fungovat.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 28 zář 2010 16:44

Nemáte někdo tucha,jak zobrazit ohraničení písma u těch hodnot v infobaru? Tuším je to glowtype=1 color2=#xxxxxx . Zkoušel jsem všechno možné ,ale bezúspěšně. Díky
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod fmilan v 28 zář 2010 17:42

Zkus doplnit ještě glowsize=2 (nebo=1 - velikost). Pak by si měl mít ohraničení písma v nočním i denním skinu.
Pokud nechceš ohraničení v noci, pak je potřeba to definovat v gjm_code.lua doplněním v sekci :

sc_gjm_NightChange = function()
if MODEL.screen.nightmode() then
rshtextCurrentStreet:GLOWSIZE(0)
txt_NextStreet:GLOWSIZE(0)
txt_CurrentTurn1:GLOWSIZE(0)
txt_CurrentTurn2:GLOWSIZE(0)
txt_NextTurn1:GLOWSIZE(0)
txt_NextTurn2:GLOWSIZE(0)
txt_NextTurn3:GLOWSIZE(0)
txt_gjm_LeftHousenumber:GLOWSIZE(0)
txt_gjm_RightHousenumber:GLOWSIZE(0)
spr_gjm_sbt5:GLOWSIZE(0)
spr_gjm_sbt6:GLOWSIZE(0)
spr_gjm_sbt15:GLOWSIZE(0)
gjm_tripcomp_txt1:GLOWSIZE(0)
gjm_tripcomp_txt2:GLOWSIZE(0)
gjm_tripcomp_txt3:GLOWSIZE(0)
gjm_tripcomp_txt4:GLOWSIZE(0)

if MODEL.lua.vgjFC_OverSpeed() == 0 then
gjm_mapovs_txt1:GLOWSIZE(0)
gjm_mapovs_txt2:GLOWSIZE(0)
end
else
gjm_mapovs_txt1:GLOWSIZE(2)
gjm_mapovs_txt2:GLOWSIZE(2)

if MODEL.lua.vgjtxt_CurrStrShad() then
rshtextCurrentStreet:GLOWSIZE(3)
txt_gjm_LeftHousenumber:GLOWSIZE(2)
txt_gjm_RightHousenumber:GLOWSIZE(2)
gjm_tripcomp_txt1:GLOWSIZE(2)
gjm_tripcomp_txt2:GLOWSIZE(2)
gjm_tripcomp_txt3:GLOWSIZE(2)
gjm_tripcomp_txt4:GLOWSIZE(2)

end
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mischbauer v 29 zář 2010 16:42

Každou chvíli,cca po 10-15 sekundách při naplánované trase mi navigace zapípá,jakoby nějaké upozornění na něco,a nevím co :shock:
Ve -zvuk a varování- mám povypínané všechny výstražné značky,obecná upozornění,upozornění při přiblížení,nastavení varování,prostě kde co a stejně pípá :x
Myslel jsem že je to při změně průměrné rychlosti,pak zas že při změně počtu zachycených satelitů,ale nic z toho se mi nepotvrdilo a je to dost otravné,neví někdo co s tím?
Samsung i8190 Galaxy S III mini iGo Primo 2.4 9.6.22.297071
mischbauer

Příspěvekod mirek1011 v 29 zář 2010 17:10

No nevím, jak se toho zbavit, ale je to dle mého pozorování standardní chování PRIMA, prostě každou změnu, každé info "odpípne", hlavně začátek a konec obce - bohužel díky špatným mapám jak TA tak NQ je to každou novou aktualizací horší, třeba 2009.09TA +- 10 metrů, nyní až 500m mimo mísu, co dodat .... :?
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod SvoDa v 29 zář 2010 17:22

Tipoval bych, že vám to pípá při změně režimu náhledu (vyšší pohled na mapu dle nastavení výšky nad mapou a úhlu pohledu). Jsou tam nastavitelné hodnoty rychlosti, při kterých se to přepíná a pak vzdálenosti před manévrem.
Alespoň to pípnutí při jak píšeš "začátek a konec obce" by odpovídalo ve skinu přednastaveným hodnotám 60 (vypnutí náhledu), resp. 65 km/h (zapnutí režimu náhledu), čili jakmile zpomaluješ před obcí na 50 km/h tak to při "podkročení" rychlosti 60 km/h pípne, stejně tak, jako to pípne když zrychluješ na konci obce a překročíš 65 km/h.

Zkuste vypnout ten náhled vypnout, nebo nastavit větší hodnoty pro vzdálenosti a rychlosti pro přepínání režimu náhledu.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mirek1011 v 29 zář 2010 17:38

Tak to ne, náhled mám vypnutý, nikdy nezapínám (ani v iGO8), nálony napevno 90/90´, v tom to nebude, ale jak říkáš - i při překročení a návratu na rychlost, prostě každá změna - "píp"
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...
mirek1011

Příspěvekod fmilan v 29 zář 2010 18:00

Zkus v nastavení "Hlasitost" vypnout Upozornění , co to udělá.

Mě to různé pípání a cvakání u Prima taky štve. Po dálnici z Prahy na Brno každou chvilku. A to jsem měl snad všechno vypnutý. Poznáš to podle toho, že když si pustíš interní přehrávač, tak se každou chvíli zeslabí zvuk. Včera mě napadlo to vypnout v té hlasitosti a zítra to chci taky otestovat. Pak se uvidí.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 29 zář 2010 18:08

Asi jsem jinde, ale při použití PRIMO !!! nedochází při navigaci k žádnému zbytečnému pípání :D Hoši, nejdříve vyzkoušejte PRIMO, pak dělejte soudy. Nebo nazývejte věci pravím jménem :lol: :lol: :lol:
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu