Tak o víkendu jsem vyzkoušel Live nový skin, novou Cucku

a zjistil jsem následující pro mě chyby a nepříjemnosti.
1. Když se blížím k Informačnímu panelu (obecní stacionární radar), tak max. rychlost ve značce klesne na 50Km/h a to už někde 800m před tou značkou a ta Čůza

mi v jednom kuse řve: Zpomal, zpomal atd. i když ještě jsem mimo obec a tudíž max. rychlost je 90Km/h a značka má fialový kruh místo červeného nebo modrého.
Stejně tak se to týká i železničního přejezdu, kde rychlost také klesne na značce na 50Km/h už těch 800m před přejezdem.
2. Dále jsem si všiml, že když si zapnu svislý průběh jízdy vlevo, tak mám-li jen začátek a cíl, tak nahoře se mi zobrazí černobíle šachovnicový obdélníček - což je dobře -, ale nastavím-li si ovšem ještě jeden anebo více Průjezdních bodů, tak ten šachovnicový obdélníček mi zmizí, místo se něj se zobrazí oranžový a na cestě žádný oranžový obdélníček už nevidím, což by právě měl být ten PB.

Dříve se mi to ale zobrazilo správně: V průběhu cesty jeden nebo více oranžových obdélníčků značící PBody a úplně nahoře - na konci cesty - černobíle šachovnicový obdélníček, ale ted se tak neděje.
Kde a v čem je přesně chyba, že mi tohle zlobí?
Děkuji za vaše rady a tipy na opravu.