Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 24 zář 2010 09:44

Ivo> To je ale přeci stav, když už je baterie nabitá a nenabíjí se, ne?
Aspon jsem tomu takhle rozuměl.
Já měl ale na mysli stav, kdy se ještě nabíjí a není úplně nabitá. :-)

To - CH - se mi tam objevovalo právě při nabíjení a při nabitém stavu mi tam naskočilo 100%.
Danny_S

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2010 09:49

OK. Tak to na Navonu funguje jinak než na Miu.
Na Miu to funguje tak, jak je to popsáno v příspěvku se skinem tedy:
- Je provedena na fóru diskutovaná úprava zobrazování nabíjení. Když Mio nabíjíš je tam 99%, jakmile je nabito, zobrazí se přes lang nápis "Nabito.".

Edit: Aby jsi místo toho "CH" tam měl "Nabíjím", musel by se doplnit přesný zápis toho překladu Např. CH="Nabíjím". Důležitý je přesný zápis toho CH. Jiank se to nepřeloží. Nemáme to na čem vyzkoušet. Zkus to doplnit do langu třeba nakonec sám, a pokud to bude fungovat, tak to bude v langu napořád. ;)
Naposledy upravil Ivo K dne 24 zář 2010 12:59, celkově upraveno 2
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 24 zář 2010 09:52

už jsme psali, že si to Navoni vyhodnocují jinak než Mia.
U Mio nebo Go Clever je to tak, že celou dobu nabíjení je tam 99% a po nabití (po změně scriptu na hodnotu > 99 viz viewtopic.php?p=57265#p57265 se objeví -CH-, které je přeloženo v langu jako "Nabito".
Chceš-li to u navonů tak jak to bylo, tak si změň
..combined_textmodel=(%power.real_battery_percent > 99 ? "- CH -" : "$power.real_battery_percent$ %") ...
zase na 100 a v dictionary.lang si to přelož
místo
Kód: Vybrat vše
- CH -="Nabito."
jako
Kód: Vybrat vše
- CH -="Nabíjím."
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Miroš v 24 zář 2010 09:53

Malý postřeh z verze "a" - pokud se nezaškrtne zobrazování doplňkových rychlostí v butonku, tak ale při překročení rychlosti se v tom červeněřvoucím ukazují.
:lol: Když jsem viděl "nabito", vzpomněl jsem si na Čtyři z tanku a pes :lol: nabito tříštivým...pal
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Ivo K v 24 zář 2010 10:03

Miroš - nesmíš překračovat rychost!
Ne, teď vážně, musíme to otestovat a případně upravit. Já mám ty doplňkové ryclosti stále zapnuté, tak jsem to nezjistil. :oops:
Díky a postřeh! ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Miroš v 24 zář 2010 10:17

A to mám toleranci +10% :lol: Ale musel jsem to vyzkoušet bez těch rychlostí, jak to vypadá, už jsem to zase zatrhnul. Jinak v mapě jsou nějaká stará rychlostní omezení na výjezdu z našeho města (TA 2010-3_100526), u předcházejících to přitom už bylo jednou vyhozeno.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Danny_S v 24 zář 2010 10:26

SvoDa a Ivo> Už tomu začínám chápat. :-)

Omlouvám se za ten zbytečný příspěvek, špatně jsem to pochopil. :-(

No, asi nevyplatí to dělat zvlášt pri Mia a další a zvlášt pro NavOny a do třetice všeho dobrého extra ještě pro moje rozmazlené oči! :-D
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 24 zář 2010 10:47

Miroš píše:Malý postřeh z verze "a" - pokud se nezaškrtne zobrazování doplňkových rychlostí v butonku, tak ale při překročení rychlosti se v tom červeněřvoucím ukazují.
:lol: Když jsem viděl "nabito", vzpomněl jsem si na Čtyři z tanku a pes :lol: nabito tříštivým...pal

Zkus v navigatemap_480_272.ui

v té sekci
;-Svoda avg speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=45 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=45 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
;-SvoDa total speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
;-SvoDa max speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=210 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=210 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>

přidat to červené ikdyž nevím, jestli může být na jednom řádku "visiblemodel" i "visible" :? tak dej vědět, jestli to zabralo. 100% bys to odstřelil, kdybys na začátek tohoto příslušného řádku dal středník
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jerry v 24 zář 2010 11:49

Dane, Ivo, na vašich skinech je výborná flexibilita. Mně osobně v současné době vyhovuje pro reálnou jízdu nastavení dle přiloženého obr.
Samozřejmě, u stolu zkouším vše možné. :D

Díky vám za perfektní práci.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Jerry
Lenovo TB-X705F (Android 9)
Lenovo Tab S8 (Android 5.01)
Realme 8
Jerry

Příspěvekod kasy v 24 zář 2010 11:52

Rád bych zrušil zvuk (gong), který zazní před každým hlášením Zuzky. Někdy toho dost napovídá a slyšet předtím pořád stejný zvuk mě vadí. Když vypnu "Upozornění" v nastavení hlasitosti, přestává fungovat i tempomat a to samozřejmě nechci. Je nějaká možnost? :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu