Aspon jsem tomu takhle rozuměl.
Já měl ale na mysli stav, kdy se ještě nabíjí a není úplně nabitá.

To - CH - se mi tam objevovalo právě při nabíjení a při nabitém stavu mi tam naskočilo 100%.
Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
- Je provedena na fóru diskutovaná úprava zobrazování nabíjení. Když Mio nabíjíš je tam 99%, jakmile je nabito, zobrazí se přes lang nápis "Nabito.".
zase na 100 a v dictionary.lang si to přelož..combined_textmodel=(%power.real_battery_percent > 99 ? "- CH -" : "$power.real_battery_percent$ %") ...
- CH -="Nabito."
- CH -="Nabíjím."
Miroš píše:Malý postřeh z verze "a" - pokud se nezaškrtne zobrazování doplňkových rychlostí v butonku, tak ale při překročení rychlosti se v tom červeněřvoucím ukazují.
Když jsem viděl "nabito", vzpomněl jsem si na Čtyři z tanku a pes
nabito tříštivým...pal
;-Svoda avg speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=45 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=45 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_driving_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
;-SvoDa total speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=222 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=222 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_total_avg) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
;-SvoDa max speed --IvoK visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)
<SPEEDTEXT class="txt_10bd bb_ww" x=1 y=210 w=38 z=140 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
<SPEEDTEXT class="txt_10bd ww_ww" x=1 y=210 w=38 z=145 align="LEFT" leading=_0.8 speed=(%other.trips.@0.speed_max) visiblemodel="!navigation.is_in_simulation&warning.driveralert.near_speed_limit|navigation.curr_speedcam.speed_limit<navigation.car.current_speed&navigation.curr_speedcam.speed_limit.valid" visible=(%lua.ShowAvgTotalMaxSpeed)>
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků