Tak jsem ještě dál hrál a pro režim bez trasy nebo s rozbaleným pravým trojtlačítkem jsem nechal podklady akt. času a nadm.v. a aby to bylo symetrické, tak jsem je dal ke krajům, čili aktuální čas je úplně vlevo a tam kde byl předtím je čas dojezdu.
Podklady těch dvou zůstavších údajů samozřejmě korespondují svou průhledností s nastavenou průhledností spodního proužku.
s trasou a sbaleným trojtlačítkem.jpg
s trasou a rozbaleným trojtlačítkem.jpg
bez trasy a sbalené trojtlačítko.jpg
bez trasy a rozbaleným trojtlačítkem.jpg
Zde je to pro zájemce k vyzkoušení a hlavně k otestování funkčnosti.
ui_igo9.zip
Příloha má příslušnou strukturu dle data.zipu, případně skinu pro den, takže víte kam co nakopírovat.
Pozor, pro noční skin nahrajte dle téže struktury pouze příslušné .ui soubory a soubory gjm_infobar_left.bmp a gjm_infobar_right.bmp z adresáře ui_igo9/480_272 z přílohy do nočního ui_igo9/480_272 nekopírujte, jelikož jsou to ty obrázky "krátkých" podkladů údajů pro denní skin.
Do nočního skinu musíte dát z přílohy krom těch .ui souborů ty soubory gjm_infobar_left.bmp a gjm_infobar_right.bmp z adresáře ui_igo9/480_272/skin_night (to jsou podklady pro noční skin).
P.S. nežádejte mne prosím, abych to rovnou zapracoval do skinu 2.15 a ten zde rovnou vyvěsil, jak se mi to u několika (slovy pěti) jedinců včera prostřednictvím SZ stalo, jelikož jednak si myslím, že zájemci o tuto úpravu přepsání dvou .ui souborů a přidání dalších dvou .bmp souborů do příslušných skinů nebo přímo do data.zip zvládnou

a druhak nejde o další verzi skinu, ale stále o variantu případného směru dalšího vývoje. Děkuji za pochopení

.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.