Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Příspěvekod Jarouš v 13 čer 2010 07:20

S Primem jsem několikrát překračoval hranici.Do Polska to mám necelých třicet kilometrů a v Německu jsem po dvoukilometrovém průjezdu Polskem.Mimo včerejška,kdy se mi navigace zasekla asi po 10 kilometrech jízdy (mimochodem jsem to opravoval poměrně dlouho,myslel jsem,že pomůže výmaz crash txt,ale kdepak,tak jsem postupně vyndával všechny soubory a nakonec jsem zjistil,že to dělal branding -tedy snad :lol: :lol: ) a vždy se mě navigace zeptala jestli chci informace o zemi do které vjíždím.Simulací to opravdu nejde.
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Xiaomi POCO X3 NFC
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod Miroš v 13 čer 2010 09:20

A o jaký branding se jedná? Původní nebo nějaký upravený, kterých je zde spousta?
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Jarouš v 14 čer 2010 07:28

Nebyl to branding,včera mi to spadlo zase.Jakákoliv karta,kde není Mirkův mapchanger,jede a jakmile do navigace strčím kartu s mapchangerem,během pár okamžiků je navigace zasekne a je konec.Spouštím ji v železe přes kalkulačku a ikonka je mrtvá,ale přes správce souboru to spustil lze.Vypadá,jako by navigace tu kartu vůbec neviděla,ale karta je v pořádku,soubory jsou pojmenovány správně a tak dnes musím zjistit,jestli není něco v železe,co se s mapchngerem nemá rádo.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2010 07:48

Zkus jinou kartu s tím Mirkovým mapchangerem, nebo tu "nefunkční" kartu zazálohovat, zformátovat a vrátit zálohu, popř. předtím provézt scandisk karty, jestli zjistí chyby
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 14 čer 2010 08:04

Dane,co mi radíš,jsem udělal asi 1OOx a karty jsem skoušel čtyři.Bez výsledku.
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 08:24

Zakopaný pes bude asi někde jinde, mapchanger je samostatná aplikace, která se neiniciuje při startu navi. sw, ani nijak neovlivňuje její chod. Je iniciován až po kliknutí na příslušnou ikonku. Pokud jde sw spustit pomocí TC chtělo by to zaměřit se na správné cesty v ppath. Takže já bych tu chybu hledal někde v prostoru mezi PC a židlí, zbytečných zápisech v sys.txt, patláním dohromady všeho možného, co kde na netu je a pod.
Možná by stálo za to, i zmínit, kolik verzí iGO8, Amigo je současně na SD a MFD?

Edit. Jarouši v ppath máš cestu [Calculator]<CHILD1>\Storage Card\iGO8\iGO8.exe Máš takto pojmenovanou i složku a .exe soubor pro PRIMO? Když jsem se tě ptal říkal jsi, že složka i .exe soubor je pojmenován IGO8/IGO8.exe
Edit2: na MFD máš takovej bordel, že bych radil naformátování disku, k čemu slouží na MFD třeba MioPocket?
amatér
Moderátor

Příspěvekod Jarouš v 14 čer 2010 08:57

Mirku,ale stejně tak mám pojmenovanou složku a exe. soubor v ostatních verzích,tedy s velkým "I" a jede to!
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

Příspěvekod amatér v 14 čer 2010 09:04

Problém je asi v tom, že stejně tak jako na MFD máš i na SD spoustu zbytečností. Dej na SD pouze čistou, novou instalaci PRIMO, ne to co kde máš po kartách nebo v PC. Prostě to ještě jednou stáhni z odkazu, který jsem ti poslal, přidej pouze věci do content, a zkus to spustit. Až to poběží, můžeš přidávat ostatní věci, ale po jednom, ne všechno naráz, jinak chybu nikdy neobjevíš. Jo a žádné zápisy do sys.txt, ten tvůj pro PRIMO by mě zajímal.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 14 čer 2010 10:11

Jestli si Efendi nehrál, tak má SYS.TXT ode mne. A v něm toho možná dost zbytečného je, nicméně s čistou instalací Prima na MFD s tím nikdy problém nebyl.
vovi
Honor 50 (Android 13)
vovi
Administrátor

Příspěvekod Jarouš v 14 čer 2010 10:19

Mám ho tam stále.Myslím s ten txt :!: S tím ostatním už to není tak horký :!: :lol: :lol: :lol:
mapy HERE 2017/Q3
Jarouš
Administrátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu