Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2010 16:00

immobile píše:Maličký dotaz - tlačítko na odstřelení windows lišty mi nefunguje - je k té funkci nutná ještě nějaká jiná úprava? Díky moc, ve vyhledávači jsem to neobjevil...

koukám, že máš MIO 520 a v popisu skinu je napsáno, že cesty k aplikacím v novém rychlém menu jsou mapovány (nastaveny) do windows přístroje MIO, nebo do aplikací v My Flash Disk/APP a pro jejich funkci jsou tedy nutné externí programy z balíku programů APP+SYS_uni, který je možné stáhnout z webu TomášeII:
Kód: Vybrat vše
http://www.tomasii.cdc.cz/app+sys_uni.html

ShowTaskbar.exe, který odstřeluje lištu je tam taky a ve skinu to je namapováno na "/My Flash Disk/APP/ShowTaskbar/ShowTaskbar.exe" , takže především musíš mít složku APP na My Flash Disk a pak to pojede
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod immobile v 13 zář 2010 16:06

Svoda: Děkuji za rychlou reakci.
Ještě bych se chtěl zdejších GURU zeptat, zda existuje perspektivní možnost úpravy Primo-GJ pro nás-brejlovce (BIG verze), jako to blahé paměti produkovali zdejší mágové pro iGo8. Přes veškerou snahu jsou údaje stále pod mojí hranicí pohodlného přeostření (mám brýle do dálky). Myslím si, že údaje o stavu baterie a počtu satelitů by mohly aktuálním údajům o času dojezdu, nadmořské výšce, km do cíle apod. klidně přenechat svoje místo na hlavní obrazovce a dolní lišta by se dala i zvětšit. Takto si to asi ve svém bezpřehém amatérismu představuji, ale zřejmě takovéto úpravy nejsou příliš triviální...
Taky se mi líbilo na iGo8 ve skin Choup, že tam byla možnost v případě TMC události na trase nahradit aktuální ulici proužkem, ve kterém se zobrazovala (běžela) nejbližší TMC událost. Tož, to by bylo taky bezva.
MIO 520
immobile

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2010 16:13

snad neprozradím nic tajného, ale zdejší "mág" fmilan (autor BIG verze GJ skinu pro igo8) chystá publikovat verzi skinu pro Primo dle trošku jiné koncepce, jak co do vzhledu a umístění údajů a ikonek na mapě, tak co do umístění "skinu" (skin bude součástí branding.zip a nikoliv jako samostatné .zip soubory pro den a noc v adresáři content/skin) a co já vím, tak finišuje a bude to tu cobydup.

@fmilan: tak Milane, a teď to sem dát už musíš ;) :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod deusexx v 13 zář 2010 16:20

To Svoda Ale vy ho zásobujete pane Karfík :lol: Já měl na něj prosbičku s ikonama radarů(něco málo vysvětlení a zainteresování do problému) a přihlédl jsem na jeho vytíženost,takže netlačím a ty ho tu chudáka veřejně naprášíš,že chystá nějaký překvápko :)
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2010 16:21

už mu to trvá nějak dlouho :!: :lol:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 13 zář 2010 16:24

Taky mám jednu prosbičku. Nedaří se mi dostat ikonu BT na uvodní obrazovku po vzoru tuším "amatéra". Předpokládám,že zápis buttonku je ve start_xxx_yyy.ui v DZ.,tento zápis :
Kód: Vybrat vše
;amater BT
  <BUTTON xxx  x=335   y=230 z=50 w=54      align="CENTER" valign="CENTER-3" bmp="info_btn.bmp#3" icon_hueshift=(sc_GetHueValue(%lua.iconhue)) iconspr="ico_Bluetooth_sml.bmp#3"  iconalign="CENTER" iconvalign="CENTER" text="" onrelease=sc_gjm_bluetooth visiblemodel="lua.vgjShowBluetooth"> 

Ale asi mi něco chybí. V předchozí verzi 2.12 mně to chodilo.

display_4.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod szur v 13 zář 2010 17:07

@ SvoDa : promin mojí možna blbou otazku. Proč v zapisu sys.txt pro NEtts hlášení blížícího se radaru je na začatku 2x ten sam zapis.

[warning]
;speedcam_warning="1"
is_spoken=0
warn_distances=90:400,60:150,50:120,30:80

[warning]
;speedcam_warning="1"
is_spoken=0
warn_distances=90:400,60:150,50:120,30:80
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

Příspěvekod deusexx v 13 zář 2010 17:10

Asi se taky vloudila chybička.Jeden vymaž.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2010 17:18

@szur: raddek má pravdu, byla tam chyba, už jsem ji odstranil.

Né, že by tam byla jako test pozornosti, ale zajímavé je, že si toho někdo všiml až teď :lol:

Díky szur za upozornění
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 13 zář 2010 17:27

@expertdb:
a nebylo by lepší v GJ skinu implementovat GJ zápisy kolem BT ?
;-gj bluetooth
<BUTTON xxx class="txt_18bd" x=345 y=5 z=50 w=54 align="CENTER" valign="CENTER-3" bmp="info_btn.bmp#3" icon_hueshift=(sc_GetHueValue(%lua.iconhue)) iconspr="ico_Bluetooth_sml.bmp#3" iconalign="CENTER" iconvalign="CENTER" text="" onrelease=sc_gjm_bluetooth visiblemodel="lua.vgjShowBluetooth>0">
v Gj skinu je oproti volání v amatér skinu navíc na konci řádku >0 jelikož v GJ skinu se BT volí z více variant (MIO, windows, externí nebo vyp) a kvůli tomu vyp je tam to "větší než nula" a když je BT vyp, tak ikona na obrazovce není a nebude tudíž ani na jiné
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu