Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod SvoDa v 26 srp 2011 13:29

zkuste toto
klávesy.zip
nakopírovat do branding.zip (skinu) dle přísl. struktury.

je to předělaná amatérova úprava odtud viewtopic.php?p=51742#p51742 pro nynější Primo 1.2.1 (9.2.0)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod vu5936 v 27 srp 2011 00:56

Amatérova klávesnice "Czech aA/áÁ (QWERTZ)" předělaná pro rozlišení 800x480.
klávesnice Czech aAáÁ (QWERTZ)_800_480.rar

Pokud používáte originál GJ skin, tak ten už obsahuje vlastní definici klávesnic. Nestačí proto soubory umístit do branding.zip nebo do adresáře ui_igo9 v rootu Prima, ale je potřeba je nakopírovat dovnitř skinu (pro den i noc). V opačném případě vám vyšší priorita klávesnice ve skinu přebije nové soubory klávesnice a ta nebude fungovat. U ostatních skinů platí analogicky totéž.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vu5936

Příspěvekod Majkims v 30 srp 2011 11:37

Ahojte ,
po roce odolávání jsem se konečně donutil vyzkoušet Primo s tímto skinem. Pánové SvoDa, Ivo K, amatér, tomsoft, Lakva a mnozí další, přijměte, prosím, mojí velkou poklonu a obdiv za vaší práci.
Měl bych na vás malý dotaz ohledně zobrazování infa o jízdních pruzích a směrových tabulí. Zobrazují se vám tyto dva údaje současně? Mně ne, buď jedno nebo druhé. Nejdříve se mi zobrazí info o pruzích
pruhy 1.jpg

a jakmile tam skočí směrové tabule, info o pruzích zmizí a v Si spodním proužku zmizí údaje (ale jakoby to pořád chtělo zobrazovat jízdní pruhy - jako to bylo v Igo8).
navesti 2.jpg

Údaje ve spodním proužku se mi zobrazí, až když zmizí ty směrové tabule. Má to takto být, nebo jsem někde něco pokazil?
Díky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Majkims

Příspěvekod Ivo K v 30 srp 2011 12:10

Jj. Fungule ti to správně.
Pokud chcěš mít spodní info proužek v úpravě skinu _Si zobrazen stále(i s cedulemi a pruhy(lane Info)), tak jak na to, píše SvoDa zde: viewtopic.php?f=77&t=1908&hilit=pruhy&start=346
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod Majkims v 30 srp 2011 12:50

Ivo K, díky,
tohle jsem četl (a vyzkoušel), ale to neřeší ten můj dotaz, proč zmizí info o pruzích, jakmile se objeví směrové tabule. Pokud totiž nenechám zobrazit směrové tabule, tak se tam to info o pruzích zobrazuje podstatně déle. Současně se mi ale infopruhy a směrové tabule nezobrazují. Tobě jo?
Díky
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Majkims

Příspěvekod Ivo K v 30 srp 2011 12:55

Myslím si, že ne. Obě tyto informace nepotřebuji a ani nechci sledovat. A proč také? Vždyť směrové tabule ukazují i pruhy. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod velsak v 30 srp 2011 12:57

Ne, to je úmysl autorů aby se zobrazovalo jen to nebo ono. Já osobně jsem si to upravil tak, že mi to zobrazuje oboje.
edit: byl jsem pomalejší
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod Majkims v 30 srp 2011 13:01

Díky chlapi,to jsem chtěl slyšet.
Dotaz pro velsaka, nemohl bys mi tu úpravu popsat do SZ?
C320,
Xiaomi RN3 Pro SE
Majkims

Příspěvekod Ivo K v 30 srp 2011 13:06

Klidně může svoji úpravu popsat i do tohoto vlákna, třeba se zalíbí i dalším uživatelům. :)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod velsak v 30 srp 2011 13:13

Problém je, že zrovna tohle mám upraveno více, vyhodil jsem možnost zobrazení pruhů nahoře a mám to jen dole + jsem měnil rozměry,.., takže se musím podívat na originál a porovnat s mým stavem - bude to chvíli trvat.

Doporučil bych v navigatemap.ui:
<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=((!%lua.SignpostVisible || !%lua.SignpostOn) && !%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>
nahradit
<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=(!%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>

Ale pokud by někdo měl zobrazování pruhů nahoře, tak by se překrývalo s tabulemi (vzhledem k hodnotě z by to ale nemělo vadit - pruhy by byly schované pod tabulemi). Nicméně úplně čistě by snad mělo fungovat toto:

<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=((!%lua.vgjLaneInfoTop || !%lua.SignpostOn || !%lua.SignpostVisible) && !%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>

Vidíte-li tam někdo nějakou blbost, tak mě prosím opravte, jsem 2. den v práci po 16 dnech dovolené ... :-)

Edit: když o tom tak přemýšlím, možná vyhodit celou část visible by vůbec nevadilo, řekl bych že se to ani s HWyPoi listem nijak netluče
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu