Problém je, že zrovna tohle mám upraveno více, vyhodil jsem možnost zobrazení pruhů nahoře a mám to jen dole + jsem měnil rozměry,.., takže se musím podívat na originál a porovnat s mým stavem - bude to chvíli trvat.
Doporučil bych v navigatemap.ui:
<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=((!%lua.SignpostVisible || !%lua.SignpostOn) && !%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>
nahradit
<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=(!%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>
Ale pokud by někdo měl zobrazování pruhů nahoře, tak by se překrývalo s tabulemi (vzhledem k hodnotě z by to ale nemělo vadit - pruhy by byly schované pod tabulemi). Nicméně úplně čistě by snad mělo fungovat toto:
<SPRITE sprLaneInfoEasy class="laneinfo" visible=((!%lua.vgjLaneInfoTop || !%lua.SignpostOn || !%lua.SignpostVisible) && !%lua.HwyPoiListIsVisible) overmaplayer>
Vidíte-li tam někdo nějakou blbost, tak mě prosím opravte, jsem 2. den v práci po 16 dnech dovolené ...

Edit: když o tom tak přemýšlím, možná vyhodit celou část visible by vůbec nevadilo, řekl bych že se to ani s HWyPoi listem nijak netluče