Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 10 zář 2010 17:38

Předtím jsi to měl jinak ?
Nemáš zaplé ohraničení těch textů v menu - nastavení - GJ nastavení - nastavení průhlednosti - obrys aktuální a přístí ulice a manévrů ? a k tomu nastavené v nastavení barev hodnot "nevhodné" barvy těch údajů (jsou orámované bílou a v kombinaci např. se žlutý písmem to není zrovna ideální)

Chlapi, proč sem nedáte fotky toho, o máte "jakoby rozmazané" atd. z toho popisu se nedá nic moc "diagnostikovat" natož poradit :(
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod honzast v 10 zář 2010 17:51

Omlouvám se, že jsem nedal screen. Máš pravdu mám asi nastaveno obrys a oboje barvy na bílou. jak přijdu se na to ještě podívám.Ještě jednou se omlouvám a díky.
NONAME Čína 5" Win CE6, 800x480, 128RAM, PRIMO 8.5.11.168090, Xperia Arc S neotevřený, Android 4.0.4 Primo pro Android Think 1.1 ver. 9.6.7.235654
honzast

Příspěvekod SvoDa v 10 zář 2010 18:01

... neomlouvej se .... já tě přeci nehubuji, jen je lepší než jakýkoliv popis, obrázek ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Joska v 10 zář 2010 19:58

Pánové, jak se vám zobrazují jízdní pruhy. Mám to nastavené na zobrazení dole a jsou vidět jen špičky šipek. Překrývá to spodní lišta skinu. Dělám někde chybu v nastavení? Ještě se mě zdá, že jsou malé a málo výrazné. U iGO8 ve skinu to šlo nastavit a to bylo perfektní. Lze s tím něco udělat?
Předělal jsem skin dle návodu do data.zip a je to paráda, ale adresář Ui_iGo9 z rootu karty, kde jsem měl zelené šipky atd.jsem musel odstranit.Dělalo to problém. Předpokládám, že Primo upřednostňuje Ui_iGo9 před data.zip, proto se asi musí ty zelené šipky dát přímo do data.zip?
Navon N670 plus Primo 2.0.1, skin fmilan & amatér
Freelander 7" PD10 3G Pro Android
Sony NV-U93TC
Huawey P9 Lite
Joska

Příspěvekod amatér v 10 zář 2010 20:41

@ Joska
pokud máš rozlišení 480x272 změň v navigatemap_480_272.ui na řádku
Kód: Vybrat vše
<SPRITE sprLaneInfoEasy x=110 y=236 w=260 z=105 align="CENTER" visible=(!%lua.SignpostVisible || !%lua.SignpostOn) overmaplayer>

hodnotu y=236, třeba na y=206 (takto to mám já)

Poku máš jiné rozlišení, je to ten samý řádek, jen hodnota y je jiná, v každém případě jde o tom, posunout ji trochu výš než je.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 10 zář 2010 20:43

Mám posunutý text v Informačním řádku dole o trochu doprava a to mám ten posl. DZ P1.1 a posl. GJ 2.14, takže nechápu, proč to tak mám. :-(
Jak se dá a kde přesně ten text vrátit na původní místo?
Děkuji.
480x272
Danny_S

Příspěvekod tomasii v 10 zář 2010 20:51

@honzast: mělo by to jít (alespoň pro vyzkoušení) v nenativním rozlišení, bohužel na úkor jemnosti zobrazení. Z většího rozlišení na menší to jde dobře, obráceně je pak obraz hrubší.
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod amatér v 10 zář 2010 20:52

Zkus to bez skinu, pokud to zůstane je to divné, pokud to zmizí je to skinem. Pak můžeš, jak už bylo několikrát psáno, přiložit obrázek, pro lepší představu, o co jde.
amatér
Moderátor

Příspěvekod toja v 10 zář 2010 21:28

toja píše:@amater or ALL
Mám skin GJ 2.14 upravený pre 320x240. Funguje v celku perfektne, až na malé zobrazovacie chybyčky.
Z nich ma najviac irituje táto: popíšem pre zorientovanie a ujasnenie pojmov.
Úplne dole je informačný riadok.
Nad ním sa zobrazuje aktuálna ulica.
Úplne hore sa zobrazuje tiež ulica (nasledujúca ?)
A pod ňou sa zobrazuja text - cielová ulica - adresa, alebo ak je trasa načítaná z uložených je to názov uloženej trasay a cielová adresa.
A práve tento text je príliš veľký.
Ak niekto viete ktoré sú to premenné prosím o navedenie.
Tak isto pípadne o možnosti zrušenia tohoto zobrazenia.
Dík.

A má to ešte aj jednu chybičku (po dnešnej jazde), príliš velké orientačné tabule na diaľnici.
Ten GJ je tu:
Kód: Vybrat vše
http://uploaded.to/file/jw0d4s/GJA_v2.14_Day_CsL_CsS_2.rar
a obrázok tu:
Obrázek
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Ivo K v 10 zář 2010 21:33

honzast píše:Pánové pročítám to tady už poněkolikáté, ale nemohu najít, jak zprovoznit Mapchanger bez nutnosti GJ skinu. Je to vůbec možné?

S defaultním data.zipem a bez skinu to možné není.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu