Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod vovi v 09 čer 2011 11:08

Ivo, to G:\ si k tý Resident Flash namapujou samy Wokna; a pokud si tenhle "disk" ve Windows nepojmenuješ sám, žádná Resident Flash se tam nemůže objevit ;)
Když si připojíš svoje MIO, tak taky vidíš jen (příklad) F:\Mio Device a G:\Mojekarta; interní názvy pamětí z WinCE ti PC samo od sebe neukáže.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod mardzin v 09 čer 2011 11:13

Nezlob se Ivo, ta informace o chybějícím mapchanger.ini byla více méně pro Brucu66 který má taky ResidentFlash a poslal mě asi ve 4 příspěvku od konce svoje utility - můžeš se na kouknout - mapchanger.ini tam nemá a ty informace má v utility.ini
jeho utility.ini :
[general]
DirContent=\ResidentFlash\Primo\content
DirSave=\ResidentFlash\Primo\save
ExeName=Primo.exe
Sound=set.wav

[mapchanger]
swpoi=0
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0

[backup]
BackupDir=\ResidentFlash\Primo\backup
BackupCount=3

[utility]
TempHidePath=\ResidentFlash\Primo\~temp

Proto se ho na to ptám jestli mu to špape v tomto sestavení nebo mapchagre.ini zapoměl přibalit.. Já si upravil název exe a nechodí mi to zatím s tím...

jinak já použil utility ze stránek tomsoftware.net - UTILITY (aktualizace 18.5 2011) - důležité pro verzie 1.3.2 (d) a vyšší a mapchager.ini měl nastaven tak jak jsi ocitoval...

ty snímky (protože jsem nevěděl jak jinak)jsem pořídil když jsme měl navigaci připojenou k PC proto je na obrázcích cesta označena jako g:

Pokusím se to ještě jednou všechno nějak zdokumentovat..
mardzin

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2011 12:39

Problém bude právě s těch Utilitách.

Stáhl jsem si adresář Utility, který jsi citoval(UTILITY (aktualizace 18.5 2011) - důležité pro verzie 1.3.2 (d) a vyšší) a toto je seznam adresáře a souborů v něm:

Utility.jpg

V Utilitách je soubor mapchanger.ini a také utility.ini. Dle popisu v souboru "!README_mapchanger.txt" se cesty nastavují v souboru utility.ini a v mapchanger_readme.txt zase v mapchanger.ini:

Utility.ini.jpg
Mapchanger.ini.jpg

A včil babo raď. Dle mého názoru, je soubor mapchanger.ini pozůstatek z některé dřívější verze.
Já bych postupoval dle návodu "!README_mapchanger.txt" a cesty nastavil v souboru utility.ini.

Jo, a ta proměnná
ExeName=Primo.exe
se musí shodovat s tvým názvem EXE souboru. Tedy, pokud se ve tvém případě jmenuje Exáč Prima "iGO.exe" musí proměnná být takto:
ExeName=iGO.exe

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
@vovi - Vojto, to jsi přesně popsal to, o co mi šlo. Pokud se mi ve woknech zobrazí vnitřní fleška jako F:\Mio Device, tak vím že je to vnitřní paměť stroje. Pokud se mi ale zobrazí jen jako G:\Primo\......, tak jak má našinec poznat, že se jedná o vnitřní paměť stroje, když to dotazující nenapíše. Napsal to až v dalším příspěvku, po mé špatné identifikaci, že má adresář content na kartě.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod mardzin v 09 čer 2011 13:30

No já se snažím jak můžu – hned v prvním mém postu bod 2) začínám slovy :

2) další prosbu mám k (ne)fungování mapchangeru:
program PRIMO mám nahraný ve flash mapěti přístroje
cesta \ResidentFlash\PRIMO\....
+ obrázek cesty k iGO.exe

já jsem nastavil oba viz následující :
mapchanger.ini
Obrázek
utility.ini
Obrázek
obsah adresáře utility
Obrázek
obsah adresáře PRIMO
Obrázek
obsah content
Obrázek
obsahy mapových adresářů
Obrázek
Obrázek
Obrázek

a když to spustím v menu PRIMO se zavře, navigace skočí do rozhraní menu asi na sekundu a potom se zrestartuje – PRIMO samo znovu nenajede – můžu někam hodit avi pokud by to pomohle ale má to 100 mega..

samozřejmě v content žádná změna …
mardzin

Příspěvekod tomsoft v 09 čer 2011 14:00

Máš všechno správně....
Problém je s tím restaretm (pokud teda mluvíš o restrtu celhé zařízení). jestli můžeš, vlož do zařízení nějakou SD kartu. Je jedno jakou, může být prázdná, jen aby tam byla a měl formát souborů FAT32.
Pak se to zařízení určitě nerestartuje.
tomsoft

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2011 14:03

Jesli tomu dobře rozumím, tak se ti po přepnutí map v Primu restartuje nejen Primo, ale i celá navigace.
A pokud Primo ukončíš běžným způsobem, tak se ti celá navigace restartuje také?
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 09 čer 2011 14:09

A jsi dost trpělivý po tom restartu? "Chvíli" to trvá, než Primo znovu najede. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2011 14:18

Pokud se mu restartuje celý stroj a ne jen Primo, tak se mu Primo nemůže znovu spustit. ;)
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod mardzin v 09 čer 2011 14:21

Ivo K píše:Jesli tomu dobře rozumím, tak se ti po přepnutí map v Primu restartuje nejen Primo, ale i celá navigace.
A pokud Primo ukončíš běžným způsobem, tak se ti celá navigace restartuje také?

Ano taky (pokusím se na uloz.to nahrat avi alespon s vypnutím programu )
Naposledy upravil mardzin dne 09 čer 2011 14:29, celkově upraveno 1
mardzin

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2011 14:25

Tak to je ten problém!
Celá navigace se nesmí restartovat, jinak MapChanger nemůže fungovat.
Vyzkoušej to, co ti píše Tomsoft, tedy vlož nějakou kartu do slotu, aby Primo tu kartu vidělo.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu