Přátelé,
Problém 1 – zobrazení satelitů – VYŘEŠEN – děkuji
pomohla rada
[gps]
set_messages=0
Problém 3 – vyřešen částečně
po zadání
[Interface]
show_exit=1
se objeví tlačítko vypnutí na úvodní obrazovce programu pod tlačítkem mapa
druhá věc ale je že když spustím skin Dimka (kliknutím na mapu) tak už se neumím na tu výchozí obrazovku vrátit a jinde ve skinu už asi tlačítko na vypnutí není

- nevíte jak na to
ta rada pro minimalizaci na lištu je zajímavá ale já chtěl Primu vypínat hlavně teď když to při ladění milionkrát restartuji POWERem a mám strach abych to tím nějak nenarušil – nebo to programu nevadí – aby se nevyplo třeba při ukládání nějakých hodnot nebo něco podobného a tím se nenarušila celá instalace
Problém 2 – nevyřešen
Jenom ještě jednou upřesním situaci :
celý program je nainstalován ve vnitřní flash paměti navigace (má 4Gb) paměťovou nemám
vnitřní flash je zřejmě označována jako \ResidentFlash\ je to vidět například na prvním obrázku u problému 2 (mého prvního příspěvku) který je pořízen ze startovacího menu navigace při zadávání cesty pro spuštění navigačního programu
program se jmenuje standartě iGO.exe
mapchanger.ini nastaven
[mapchanger]
swpoi=0
swbuilding=0
swhistspeed=0
swphoneme=0
DirContent=\ResidentFlash\Primo\content
DirSave=\ResidentFlash\Primo\save
ExeName=iGO.exe
Sound=set.wav
ale testoval jsem i
ExeName=\ResidentFlash\Primo\iGO.exe
bez výsledku
výchozí nastavení adresářů (v map jsou Teleatlas) a do jednotlivých adresářů s mapami nakopírované jednotlivé soubory typu !map_ta.txt – viz snímky z mého prvního příspěvku
můžu pořídit i víc screenshotů pokud chcete
nemůže třeba vadit v sys.txt (také v prvním příspěvku) není cesta i iGO.exe ? ale program šlape…
nechá se nějak otestovat jestli se daří spuštění nebo něco podobného

poraďte prosím