Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod amatér v 06 čer 2011 19:16

Tome, ty mě zlobíš, samosebou by to ve skinu GJ mohl zastředníkovat, ale ono by to v tomto případě nepomohlo.
variable_def.ui skin GJ (ctrl+c/ctrl+v)
Kód: Vybrat vše
;    <row   id="bluetooth"      bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3"       visible=(%lua.showBluetooth && %other.bluetooth.available)>
    <row    id="uilabs"         bmp="ico_uilabs_mid.bmp"            visible=(%lua.ExtraSettings)>
    <row    id="bluetooth"      bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3"           onrelease=sc_Show_BTSettings visible=(%lua.ExtraSettings)>
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomsoft v 06 čer 2011 20:04

Mirku, zachovej klid a chladnou hlavu :)
Přiznám se, že jsem se v tomto případě do kódu nedíval, ale nenapadlo by mě, že to tam je dvakrát ???
Proč to tam je dvakrát ? Proč tam není třeba něco jako toto
<row id="bluetooth" bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3" visible=((%lua.showBluetooth && %other.bluetooth.available) || (%lua.ExtraSettings)) onrelease=(%lua.ExtraSettings ? sc_Show_BTSettings : undef)>

nebo podobně ... :?:
tomsoft

Příspěvekod SvoDa v 06 čer 2011 20:06

TerrySK píše:Našiel som dalšiu chybku : Pri nahlade do mapy a kliknutí na radar a uprava radaru /Upraviť miesto upozornenia/ sa zobrazí okno kde na spodu je napísane Rýchlost pre upozornenie a je to prepísané Výp alebo Zap. Vyp - Zap. by bolo potreba posunuť vpravo.
nic takového (překrytí textem Vyp-Zap tam nevidím). Když posuvník stáhnu na minimum je tam text "Automaticky" a žádné vyp zap. Dej sem screen, popř. to vyzkoušej znovu s použitím CZ lang z prvního příspěvku. Ve slovak lang může být zalomený řádek nebo tak něco.

TerrySK píše:Vie niekto kde to hľadať a trebarz aj to čo som sa pýtal pred tým.http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=77&t=1908&start=470#p70298
viem že sú to detaily ale stve ma to.

jde o velikost fontů a nikoliv chybu, jak to nazýváš ty. Ber to tak, že autor to chtěl větší a tím pádem čitelnější, zvlášť, když to ničemu nezavazí a nic se nepřekrývá ;)
Jestli hledáš nějaké scripty u nichž chceš něco změnit, mrkni do tvého dictionary.lang v Slovak_lang.zip jaký je anglický (originální) text např. Nastaviť upozornenie na rýchlosť přeložen, a tento text pak hledej v příslušných .ui či .lua nebo i .ini souborech ve skinu či branding.zip dle toho co z toho jako skin používáš a...
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 07 čer 2011 08:53

@tomsoft: dvakrát to tam není, jelikož origo zápis je zastředníkovaný a GJ zápis má, jak psal Mirek, přímé volání na GJ script sc_Show_BTSettings takže se to ukazuje na všech mašinách, čili i těch nepodporující BT.

Proto by těm, co ikonu nechtějí, stačilo GJ zápis smazat a nechat tam (odstředníkovat) originální zápis, který ikonu BT zobrazuje/nezobrazuje pokud se jedná/nejedná o podporovaný přístroj.

Ten tvůj zápis by měl ikonu dle mého zobrazovat tak či onak, čili v každém případě, tak jako dosud ?(+ těm s přímo podporovaným přístrojem s BT)?.
Podotýkám, že s default zápisem se ikona BT na mém MIO Cx20 nezobrazovala vůbec, ikdyž MIO BT má a až s GJ zápisem je funkční a s BT přístroje komunikuje.
Aplikoval jsem tvůj zápis a je v mém MIO funkční, ale nemám jak vyzkoušet, zdali je ikona vidět i u přístrojů které podporují přímou komunikaci Primo->BT bez GJ scriptů.

Peppovi jde ale o to, aby ikonu neviděl vůbec a tam doporučuji ve skinu co, co jsem napsal ve 2. odstavci
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 07 čer 2011 10:49

Já jsem peppovi na předchozí straně popsal jak to má udělat a vložil jsem mu tam i upravený soubor variable_def.ui, který jsem otestoval na Miu Cx20. Na Miu se s touto úpravou ikona BT v BottomMenu nezobrazuje.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod peppa v 07 čer 2011 20:37

Ivo K píše:Pokud používáš skin GJ+AK v.3.10.1_Si, tak si zobrazování ikonky BT v nabídce navigace, můžeš zrušit zastředníkováním řádku.
V "branding.zip\ui_igo9\common\ui" v souboru variable_def.ui najdi sekci
<userlist bottomMenu id="str" bmp="str" dtooltip="str" enable="bool" visible="bool">

a doplň si středník před řádek takto:
; <row id="bluetooth" bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3" onrelease=sc_Show_BTSettings visible=(%lua.ExtraSettings)>

Díky tohle řešení funguje :)
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod fpok v 09 čer 2011 12:37

Mohl by mě někdo prosím poradit, kde změnit barvu čísel na info liště? Vidím blbě a černá u všech čísel by mě vyhovovala nejlépe. Mám pocit, že v předchozích verzích jsem to měnil někde v menu, ale teď to nemohu najít. Tady jsem také při pročítání narazil na radu jak změnit kod a tedy i barvy čísel, ale nějak se mi to ztratilo a nevím kde hledat.
Nedej nikdy něčemu mechanickému znát, že máš naspěch.
fpok

Příspěvekod Ivo K v 09 čer 2011 12:56

Barvy údajů v info liště z menu nejdou měnit(ve skinu GJ+AK v úpravě _Si). Musíš si to změnit jedině v kódu.

Najdi v souboru navigatemap.ui(branding.zip/ui_igo9/common/ui) zápis ";-SvoDa info bar texts" a v něm si uprav barvy dle potřeby:

;-SvoDa info bar texts
   <TEXT class="btn_footer bd"         left=17%  top=(90.5%) w=25% z=65 align="RIGHT" fontsize=22 color=#00FFFF  glowtype=1 color2=#000000 glowsize=2  align="CENTER"   textmodel_timespan="navigation.time_to_destination" formatmodel=5 visible=(!%lua.vEasyNavTripInfoOpen && %navigation.has_route && %lua.vgjInfoBar)>
   <DISTTEXT class="btn_footer bd"     left=31.5%  top=(87.5%) w=25% z=65 align="RIGHT" fontsize=22 color=#FFFF00  glowtype=1 color2=#000000 glowsize=2  align="CENTER"   distance=(%navigation.distance_to_destination)                  visible=(!%lua.vEasyNavTripInfoOpen && %navigation.has_route && !%lua.laneInfoVisible && %lua.vgjInfoBar) >
   <TEXT class="btn_footer bd"         left=46%  top=(90.5%) w=25% z=65 align="RIGHT" fontsize=22 color=#00FF00  glowtype=1 color2=#000000 glowsize=2  align="CENTER"   combined_textmodel="$navigation.eta_at_destination$"              visible=(!%lua.vEasyNavTripInfoOpen && %navigation.has_route && !%lua.laneInfoVisible && !%lua.HwyPoiListIsVisible && %lua.vgjInfoBar) >
   <ALTITUDETEXT class="btn_footer bd" left=53%  top=(87.5%) w=25% z=65 align="RIGHT" fontsize=22 color=#FFFFFF  glowtype=1 color2=#000000 glowsize=2  align="RIGHT"    altitude=(%gps.elevation)   visible=(!%lua.HwyPoiListIsVisible && %lua.vgjInfoBar) >

Jsou to ty údaje color= a color2= , barva základní a okraj.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod fpok v 09 čer 2011 13:35

Jo, díky. To je ten kód, co jsem tady už někde viděl, ale nemohl najít.
Nedej nikdy něčemu mechanickému znát, že máš naspěch.
fpok

Příspěvekod kasy v 10 čer 2011 17:14

Zdravím, měl bych dotaz k funkci přehrávače hudby. Těsně před hlášením Zuzky se hlasitost prudce (skokově) sníží. Po hlášení správně plynule "vyjede" na původní úroveň. Je nějak možné zařídit, aby hlasitost "sjela" plynule i před hlášením? A ještě jeden dotaz - kde mám nastavit cestu, odkud si přehrávač načítá soubory? Na závěr omluva, že dotazy dávám sem, ale žádné vhodné vlákno jsem nenašel a nové zakládat nechci. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu