Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod peppa v 06 čer 2011 08:55

amatér: OK. nic mazat ani středníkovat nebudu. jen nemáš pravdu v tom, že bych tam někde v nastavení zapnul modrý zub. Navon N660, co mám, bluetooth nemá vůbec umět :-k
Navon N660: iGo Primo 1.2.1 + MapChanger + Gj Skin + rastrové mapy + TTS Zuzana
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 06 čer 2011 08:57

Dej sem obrázek, kde se ta ikona v tom skinu zobrazuje.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod peppa v 06 čer 2011 08:59

Obrázek

Na této obrazovce. Mám tam tři ikonky - vypnutí, extra a bluetooth. Bluetooth by se neměl vůbec zobrazovat, protože navigace jím není vybavená a po kliknutí na něj nic nedělá.
.:: iGo Primo detailně a srozumitelně >>> pokračovatel iGo Prima pro začátečníky a Aktivace videa a hudby v menu Navonu ::.
peppa

Příspěvekod amatér v 06 čer 2011 09:11

Tlačítko BT popisují kluci v prvním postu, tak si to přečti a pochopíš jeho význam.
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 06 čer 2011 12:51

@peppa - Jaký používáš skin? Napiš přesné označení i úpravu. Skin GJ+AK má několik verzí a několik dalších úprav od různých uživatelů. V prvním postu tohoto vlákna je úprava skinu _Si.

Dal jsi sem obrázek, kde ve spodním řádku je 6 ikonek a píšeš, že tam máš tři. Tak jak to teda je? Ten obrázek určitě není ze skinu GJ+AK v úpravě _Si.

Edit:
Pokud používáš skin GJ+AK v.3.10.1_Si, tak si zobrazování ikonky BT v nabídce navigace, můžeš zrušit zastředníkováním řádku.
V "branding.zip\ui_igo9\common\ui" v souboru variable_def.ui najdi sekci
<userlist bottomMenu id="str" bmp="str" dtooltip="str" enable="bool" visible="bool">

a doplň si středník před řádek takto:
; <row id="bluetooth" bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3" onrelease=sc_Show_BTSettings visible=(%lua.ExtraSettings)>

Pokud si na to netroufáš, zde
variable_def.zip

je celý soubor variable_def.ui s touto mini úpravou.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod peppa v 06 čer 2011 16:15

Ivo K: používám zdejší úpravu skinu GJ. Obrázek jsem nepořizoval já; vypůjčil jsem si podobný obrázek zde z fóra, kde je vidět příslušná lišta. Díky, tak zkusím zastředníkovat tento řádek.
peppa

Příspěvekod tomsoft v 06 čer 2011 18:26

Tak jeden napíše NIC nestředníkuj, dva napíšou zastředníkuj....
Peppo, tak to teda zastředníkuj. Je to 2:1 pro středník :D :D :D
tomsoft

Příspěvekod amatér v 06 čer 2011 18:51

Neblázni. :D Je přeci rozdíl zastředníkovat default zápis v data.zip
Kód: Vybrat vše
<row    id="bluetooth"      bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3"       visible=(%lua.showBluetooth && %other.bluetooth.available)>

a zápis ve skinu
Kód: Vybrat vše
<row id="bluetooth" bmp="ico_Bluetooth_mid.bmp#3" onrelease=sc_Show_BTSettings visible=(%lua.ExtraSettings)>

Ten první je z data.zip a jeho funkcí je zobrazit ikonku BT, pokud se jedná o podporovaný přístroj. Ten druhý zobrazuje ikonku natvrdo.
amatér
Moderátor

Příspěvekod TerrySK v 06 čer 2011 18:56

Našiel som dalšiu chybku : Pri nahlade do mapy a kliknutí na radar a uprava radaru /Upraviť miesto upozornenia/ sa zobrazí okno kde na spodu je napísane Rýchlost pre upozornenie a je to prepísané Výp alebo Zap. Vyp - Zap. by bolo potreba posunuť vpravo.

Vie niekto kde to hľadať a trebarz aj to čo som sa pýtal pred tým.

http://forum.entershop.cz/viewtopic.php?f=77&t=1908&start=470#p70298

viem že sú to detaily ale stve ma to.

Ďakujeem
TerrySK

Příspěvekod tomsoft v 06 čer 2011 19:08

amatér píše:Neblázni. :D Je přeci rozdíl zastředníkovat default zápis v data.zip
Já jsem ale nikde nepsal, aby se hrabal někdo v DATA.ZIPu.
Ten řádek je ze skinu. Prostě jen jsem chtěl, aby ho vyhodil z kódu skinu, když tam BT nemá, tak to klidně může vyhodit "nafurt", ne?

to: TerrySK
Já sice GJA moc neznám, ale jsem si jist, že když to je jak píšeš, tak se to určitě opraví.... pokud to teda není jen u Tebe :shock:
tomsoft

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu