Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Úprava vzhledu Primo - fmilan & amatér

Příspěvekod fmilan v 12 led 2011 16:56

Samozřejmě by to šlo, ale ne jak si to představujete. Muselo by se dodělat o mnoho víc věcí než jen nějaký příkaz tlačítkem. Ale já to tam z výše uvedených důvodů dávat nebudu.
Navíc s Mirkem pracujeme na dalších věcech, které se nám líbí víc, takže není ani čas. A protože Primo je "zlobivé" a nemá rádo, když je v něm hodně různých dodělávek, budeme přidávat s opatrností a ohledem na stabilitu.

Pokud vám nestačí zvětšení 500, dejde do souboru "fmi_settings_xxx_yyy" do bloku, který obsahuje
text="Map Zoom" hodnotu max=1000 nebo větší. Já osobně jsem ji už snížil na 300 :lol: :lol:
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kiprio v 12 led 2011 17:34

Já měl na mysli něco podobného,co jsi použil při rozlišení 480_272,kde se náhled s vyšší rychlostí měnil na letecký a zpět.
Myslím,že to byla verze 2.1.Pokud to nechceš dělat ,nedá se nic dělat,ale myslím,že by se to líbilo více lidem.
kiprio

Příspěvekod fmilan v 12 led 2011 18:20

Pánové, víte že mě se..te :mrgreen: Kouknu na to, ale určitě to nebude ta ptákovina s fůrou podmínek z GJ a verze 2.1.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod abras v 12 led 2011 18:29

Ještě taková drobnost - nešlo by, aby se v poli TMC stále zobrazovaly satelity? (objevuje se mi to tam jen v klidovém stavu - bez navigování)
MIO MOOV 330 * VISUAL GPS * IGO PRIMO 8.5.11.155811 * SKIN fmilan_2.2
abras

Příspěvekod maverick17 v 12 led 2011 18:48

zdravím vás všechny, mám prosbu četl jsem všechny odkazy, ale nedaří se mi ve skinu Milana rozchodit mapchanger vše co je popsáno jsem dělal, ale stále mám jen jednu mapu co je ve složce map, mám mio720 miopocket3.59 díky
maverick17

Příspěvekod kiprio v 12 led 2011 18:52

fMilane,tak už se nena...ej a zatím dík.
kiprio

Příspěvekod fmilan v 12 led 2011 20:09

@ abras: šlo, stačí, když si v navigatemap_xxx_yyy.ui vyměníš některý z údajů za satelity

@ maverick17: mapchanger s úpravou nesouvisí. Je potřeba v Content mít adresáře map(pro NT), map_ta (pro TA) a map_ot (pro jiné) a dále adresář Utility, ve kterém je v souboru mapchanger.ini potřeba správně zadat cesty ke content, save a správný název souboru .exe
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod maverick17 v 12 led 2011 20:49

fakt nevím, mám ty složky tak popsané map, map_ot, map_nt v content a složku utility, v ní mapchanger v rootu a cesta je tam tato akorát nevím jestli se musí ještě něco dopsat do sys.
[mapchanger]
swpoi=1
DirContent=\Storage Card\Primo\content
DirSave=\Storage Card\Primo\save
ExeName=iGO.exe
Sound=klobouk.wav
maverick17

Příspěvekod xroman v 12 led 2011 21:03

Nedá mě to, abych nereagoval na diskuzi - co by šlo a nebo nešlo změnit nebo upravit v ÚPRVĚ VZHLEDU fmilan& amatér . Uvědomte si, že co člověk, to názor. Jeden chce aby úprava vzhledu obsahovala to a nebo ono, druhý chce něco jiné, co se zaručeně bude líbit i ostatním apod. Uvědomte si, že tady jde o práci v řádu několika desítek nebo i stovek hodin, kterou kluci dělali podle sebe a zapracovali tam to, co se jim líbí a co si myslí, že je dobré. A my běžní uživatelé můžeme být jen a jen rádi, že se s námi o svůj výtvor podělí a dají nám ho k dispozici. A pokud se nám to líbí tak to můžeme používat a pokud ne, tak si můžeme vybrat nějaký jiný skin nebo vzhled. Nemůžeme přece po autorovi chtít, aby pro každého z nás udělal uživatelskou úpravu, která vyhovuje zrovna jen a jen nám. Když si člověk koupí a nebo stáhne nějaký jiný program, tak se taky musí smířit s tím co program umí, musí se ho naučit používat i s jeho omezeními apod. Pokud by tvůrci dělali úpravy podle toho, co jim kdo napíše a po nich chce, tak se z jednoduché úpravy vzhledu za chvilku stane paskvil a nebo něco, co tvůrci určitě nechtěli.
Samsung Galaxy S22+
xroman
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod fmilan v 12 led 2011 21:12

Romane díky. Lépe bych to nenapsal.

@ maverick17: popiš přesně, jak se ti to chová
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší