Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod deusexx v 04 srp 2010 19:15

jj,Dane,je to jak píšeš.Když zaškrtnu v GJ nastavení-nastavení navigační mapy-Všechny informace v panelu(pohromadě),tak to v té tvojí úpavě šlape jak má.Takže asi aji v origoš GJ.Díky.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 04 srp 2010 19:29

No jo, ale mně to fakčí i bez zaškrtnutého nastavení-nastavení navigační mapy-Všechny informace v panelu(pohromadě) :!:
Teď jsem to zkoušel vypnout, jelikož tu funkci "pohromadě" běžně používám a po vypnutí je vše OK, rozbalí se všechna 3 tlačítka a dlouhým stiskem se v nich dají měnit údaje.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kaprak v 04 srp 2010 19:41

Takto vypadá můj screen při navolené trase a vypnuté možnosti zobrazit vše v jednom poli. Při kliknutí na údaje se navigace chová, jako při kliknutí do mapy.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
kaprak

Příspěvekod deusexx v 04 srp 2010 19:54

Přesně jak kaprak.Můj případ.
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 05 srp 2010 07:25

Možná taková blbost - dle screenu vidím, že to máš zcela průhledné. Dej tomu nějakou poloprůhlednost, třeba jen "1" jestli to není tím (střílím od boku) :oops:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 05 srp 2010 07:49

deusexx píše:.....Mám Danův poslední skin GJ.......

A já bych ho chtěl testovat taky ;) . Jenže SvoDa ho sem dává nějak skrytě,či co :lol: :lol: :o :evil: .
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod kaprak v 05 srp 2010 08:17

@SvoDa
Průhlednost mám nastavenou u všech položek, minimální je 10.
kaprak

Příspěvekod kasy v 05 srp 2010 11:20

Přesně jak SvoDa. Můj případ. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 05 srp 2010 11:31

Mně se např. po nahrání origo GJ_1.12 z ničeho nic zobrazoval příští manévr s neprůhledným podkladem, přestože to mám nastaveno v menu průhledností na zcela průhledné a zaboha to nešlo zprůhlednit. Vše ostatní bylo zprůhledněno tak jak má být a tak jak s 1.11. fungovalo bez problému.
Pak jsem si chvilku hrál s různými nastaveními, nastavil mj. podklad pro příští ulici "standard" a najednou se v menu průhlednosti objevila další položka "průhlednost příští ulice a manévru" a tou se to dalo zase zprůhlednit.

Pokud se vám s tím nechce laborovat a zjišťovat, co na nekorektnosti po změně verze skinu zabere, zkuste si před instalací nového skinu (po záloze) smáznout sekci [lua] v SAVE\system.ini - to jsou různá menu nastavení, pochopitelně včetně GJ nastavení, o nic jiného tím výmazem nepřijdeš.
Pak si můžete porovnat i změny těch nastavení a jejich hodnoty
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 05 srp 2010 18:47

Nevíte, jak dostanu do nové verze Prima amatérovu počeštěnou klávesnici?

[panel]
name= "Czech aA/áÁ (QWERTZ)"
layer= "ui_kbd_13_13_13_13_10"
altkeys= ";+-ěščřžýáíéóqwertzuiopú!\asdfghjklůďťňyxcvbnm~@#$€&1234567890"
shiftkeys= "°1234567890%;QWERTZUIOPÚ()ASDFGHJKLŮ$€/YXCVBNM,.-?:_ŘŠČĎŤŇÁÉÍÓ"
lang= "czech"
shiftlabel= "abc"
altlabel= "ABC"
type=3
family=1

Ten můj NavOn N750 sice zobrazí název (name), ale když na ni kliknu, tak prostě žádnou klávesnici nevidím a mohu se rozkrájet, ale prostě nic není vidět, ostatní klávesnice vidět jsou. :-(
Danny_S

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu