Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod dalanik v 22 črc 2010 07:48

dalanik

Příspěvekod Danny_S v 22 črc 2010 08:34

SvoDa> Manuální nastavení omezení rychlosti mám samozřejmě vypnuté a stejně se mi ta značka s modrým kolečkem objevuje vedle značky s červeným kolečkem. :-(
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 22 črc 2010 09:34

proto jsem ti psal, aby sis změnil ty souřadnice modré značky radarů a měl je tam, kde je červená značka. Jak radar mineš, bude tam zas červená značka.
manuální nastavení rychlosti je zcela něco jiného a týká se toho, že chceš ručně nastavil maximálku bez ohledu na normálně povolenou (např. pojedeš s přívěšem a můžeš max.80, ikdyž je na silnici povoleno 90, resp. 130 ;)

Zde je CZ lang pro verzi GJ 1.12,
Lang_Czech.zip
snad jsem přeložil všechno a správně, pár věcí jsem pouze dedukoval :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod immobile v 22 črc 2010 10:52

SvoDa píše:Já už tak mám dlouho, ale mám tak kolem radarů spoustu dalších individuálních změn, tak to sem nebudu kopčit celé.
Prostě uprav příslušné hodnoty v poslední sekci souboru speedcam_480_272.ui

A nechceš se pochlubit svým speedcam_480_272.ui? Docela by mne ty tvoje individuální změny zajímaly! ;)
MIO 520
immobile

Příspěvekod SvoDa v 22 črc 2010 12:36

Zatím ne, je to stále rozpracované, vč. hlasových hlášení, změn ve skinu oproti originálu mám víc a váže se to i na jiné .ui a .bmp a chystám se to brzo dokončit i s návodem, jenže mi do toho vždycky skočí Gurjon s další verzí :lol: .
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Fitor v 22 črc 2010 21:29

Jonas přestal zpětně kompilovat soubory .lua, takže úpravy v jeho skinu jsou mnohem snažší. V souladu s tím, co se probíralo na jiných fórech chodí nekompilované soubory bez problémů. Problémem je, opravit nově dekompilované soubory. Pro Jonase to dělá autor de/kompilátoru.
Fitor

Příspěvekod expertdb v 23 črc 2010 09:14

Mám dotaz k úpravě skinu: vím,že funguje posloupnost čtení dat (skin,data.zip,...) ale: co když budu mít ve skinu i data.zipu stejný příkaz ale s např. jinými souřadnicemi ? Načte se jen ten ze skinu?
Nebo, GJ jeden řádek přidá, ale zároveň jeden řádek vynechá oproti D.Z viz. poslední řádky :
data.zip
Kód: Vybrat vše
   <TEXT class=txt_16 x=134 y=252 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="LEFT" combined_textmodel="\fb$power.real_battery_percent$ %" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <TEXT class=txt_16 x=192 y=252 w=32 h=19 z=15 fonttype=mandist align="LEFT" combined_textmodel="\fb$gps.satellites_in_view$ - $gps.all_satellites_in_view$" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <TEXT class=txt_16bd x=246 y=252 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" textmodel_time="gps.current_time" dayperiod=1 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <TEXT class=txt_16 x=300 y=252 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" combined_textmodel="\fb$gps.elevation$ m" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

GJ:
Kód: Vybrat vše
   <TEXT class=txt_16 x=134 y=252 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="LEFT" combined_textmodel="\fb$power.real_battery_percent$ %" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <TEXT class=txt_16 x=192 y=252 w=32 h=19 z=15 fonttype=mandist align="LEFT" combined_textmodel="\fb$gps.satellites_in_view$ - $gps.all_satellites_in_view$" visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <TEXT class=txt_16bd x=246 y=252 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" textmodel_time="gps.current_time" dayperiod=1 visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">
   <ALTITUDETEXT class="txt_16bd color_map_sec" x=300 y=281 w=34 h=19 z=15 fonttype=mandist align="CENTER" leading=_0.8 altitude=(%gps.elevation) visiblemodel="lua.vgjMapStaBarOn">

Jak se tedy data načítají v tomto případě?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod amatér v 23 črc 2010 09:23

Pokud změníš zápis ve skinu, má tento zápis přednost před zápisem data.zip.

Ještě jedna věc. To co uvádíš jako zápis data.zip, není z origo data.zip, ale z nějaké předělávky, typoval bych bb2005, kde už jsou zakomponovány úpravy z GJ skinu.
amatér
Moderátor

Příspěvekod vovi v 23 črc 2010 09:42

Ještě doplním amatéra - tahle přednost ve "čtení" se týká souborů jako celku (a to souborů jakýchkoliv: UI, LUA, INI, obrázky, ...). Jakmile se najdou v DATA.ZIP a ve skinu dva soubory stejného jména (a ve stejném relativním umístění ve struktuře), je ten z DATA.ZIP ignorován jako celek. Není tedy možné, aby se jejich rozdílná funkčnost navzájem doplňovala.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod expertdb v 23 črc 2010 09:54

Po doplnění od vovi je mi to jasné .Neuvědomoval jsem si ,že se jedná o celé ui.soubory. Znamená to ,že pokud chce skinař upravit nějaké data,musí vlastně vyzobnout DZ + doplnit své úpravy.
Pak se vlastně čtou jen ty upravené ui. soubory ze skinu + zbytek ui. z DZ.
Díky pánové

JJ,v těch DZ mám řádný guláš. Nemám tušení který je základní, demo, nebo upravený.
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu