Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Příspěvekod Senior_ppp v 26 srp 2012 17:44

Já tak postupuji,otevřu (nerozbaluji) Lang_Czech_fma_2.0.6.zip pak otevřu složku i18n a dám otevřít Dictionary.lang.Vypíše mi to tuto chybu, Neočekávaná chyba: Invalid byte sequence in conversion input

Je zajímavé,že to dělá jen u těchto dvou Lang_Czech_fma_2.0.6.zip a Lang_Czech_fma_2.0.5.zip.Jak jsem již psal u Lang_Czech_fma_2.0.4.zip se tato chyba nevyskytuje a soubor se otevře.
Díky za Vaši ochotu.
Senior_ppp

Příspěvekod amatér v 26 srp 2012 18:00

Senior_ppp píše:Používám Gedit z Ubuntu 12.04.

Nezbývá než zkusit to s tím, co radí tomasii nebo fmilan.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Senior_ppp v 26 srp 2012 19:30

Díky pánové za váš čas,vaše rady vyzkouším.
Jen vyjímečně se mi stává,že Gedit neotevře nějaký soubor a proto jsem napsal tento dotaz.
Používám Vaše skiny v Primo1.1 a teď zkouším Primo 2.
Dobrá práce díky.
Senior_ppp

Příspěvekod SvoDa v 26 srp 2012 19:49

Mít na jedné kartě dvě různá Prima je příčina mnoha kolapsů, specielně po probuzení z uspání, atp.
Na zkoušku smaž to 1.1. a nech tam jen Primo 2 a uvidíš, jestli to bude lepší nebo ne.

P.S. jsi si jistý, že v P2 používáš skin pro P2 a ne pro P1 ?
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 26 srp 2012 19:56

fuskaj píše:2 reset pri dlhsom nepouziti mi nevadi, ine je ked idem autom niekde sa zastavim, vypnem navigaciu, a ked chcem pokracovat v ceste tak sami resetne, to ma vytaca:) ale robi mi to len kde mam vela map v adresari, ale teda asi nikto zatial neprisiel na spravny recept

Nevím sice jaký máš přístroj. Já mám Mio C720. Ve vnitřní paměti mám nakopírovaný sw. PRIMO 2 bez content. Komplet content mám na kartě. Žádnou jinou verzi PRIMO ani iGO8, natož Amigo nemám. Navigace se nerestartuje, nezasekává, prostě funguje. ;)

Je pravda, že jsem jich už několik přivedl do stavu oranžové obrazovky, ale to nikdy nemělo nic společného se samotným navigováním.g
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 26 srp 2012 21:09

Diskuse nad problémy s více jak jedním Primo na kartě probíhaly zde
Když jsem měl na kartě Prima dvě, měl jsem stejné problémy - restarty po probuzení. O tebou popisovaném problému s naplánováním trasy slyším poprvé.

Nyní mám jedno Primo na MFD (uvnitř přístroje) s "neúplným" content (jen ČR + okolní země), druhé Primo na SD s kompletním content a vše, taktéž jak amatérovi, funguje jak má.

Jen po systémových úpravách na kartě (změny zápisů v sys.txt, změna obsahu content, ...) musím provést hardreset (úplné vypnutí a znovu zapnutí přístroje) a vše fakčí k plné spokojenosti, vč. probouzení po uspání. Pokud je za účelem těchto změn k PC připojován rovnou přístroj a nikoliv jen karta přes čtečku, není potřeba ani hardreset, resp. ten se provede v rámci odpojení od PC automaticky.
Bez tohoto hardresetu se Primo (ikdyž bylo na kartě jen jedno) s železnou pravidelností, která je už pro mne minulostí, probouzelo s restartem nebo zatuhnutím či se probudilo s černou obrazovkou a ven šlo zas jen oním hardresetem.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod tomasii v 26 srp 2012 22:03

Taky to mám tak, jak píše Dan, nebo Mirek (jen jednu instanci v C520). Přesto funkčnost silně závisí na verzi Primo.
- V C520 jsem měl 9.6.2.205481 a vždy po nějaké době po změně na kartě se Primo uklidnilo a běželo spolehlivě jak po probuzení z uspání, tak po startu z vypnutí.
- Pak jsem zkoušel 9.6.5.221144 a ta se vždycky po probuzení restartovala a navíc špatně hledala TMC.
- Nakonec jsem zkusil 9.6.5.216230 a ta se jeví jako stabilní bez resetů, navíc hledá rychle i to TMC (v Praze stabilně po chvíli přes 250 událostí).

Takže to dost závisí i na verzi Primo. :idea:

EDIT: opravil jsem chybně napsanou verzi posledního Primo na správně 9.6.5.216230
Tomáš

Obrázek
tomasii
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 27 srp 2012 15:02

Jen pro informaci: skin byl tvořen z verze 9.6.5.216230, kterou osobně považuji za "nejvydařenější" co se týká stability.
Na jiných verzích jsem jej ani nezkoušel, takže je možné, že bude s příslušnými datazipy a exáči kolidovat.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 27 srp 2012 16:18

fmilan píše:...verze 9.6.5.216230, kterou osobně považuji za "nejvydařenější" co se týká stability...
To podepisuji ;)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod nenicododat v 27 srp 2012 18:09

Ahoj ve spolek,chci se zeptat jak mám nastavit "Náhled" aby mi fungoval. V nastavení skinu dám "Náhled" měřítko náhledu dám na 5000 a vzdálenost pro vypnutí dám na 1500. Ale ono se nic nestane... Manuální měřítko a náklon mapy mám vypnuty. :?
NAVON N670 PLUS ; P 2.4 ; Skin fmilan&amatér v.2.4.1 ; TTS hlas Zuzana (CZ) ; NQ
Toshiba Excite Pure AT10-A-104 ; Android 4.2 ; P 2.4 9.6.29.375713
Možné ihned...nemožné do tří dnů...zázraky do týdne...
nenicododat

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu