Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod olynth v 19 črc 2010 10:12

klikneš-li na spodní okraj displaye v mapě, objeví se ten proužek s ikonami pro různé funkce při dolním okraji displaye (je tam i ikona moje trasa a přibyla ikona on/off mýtné)

Ten proužek s ikonkami tam mám ,ale s jinýma.Nemám tam ikonu on/off mýtné,kterou bych rád.Místo ní mám-hledat a poi.Nevíte jak tyto ikonky měnit,editovat.
olynth

Příspěvekod SvoDa v 19 črc 2010 10:36

Nabídka ikon je jiná s nebo bez naplánované trasy ;)
ty popisuješ tu sadu bez naplánované trasy ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 19 črc 2010 11:14

Může mi někdo poradit, jak vyhodím tu modrou značku radaru?
Asi jsem se zde špatně díval na návod nebo jsem slepý a nikde v navigaci tu volbu prostě nenašel či mě nenapadlo, co by to tak mohlo být. :-(
Prostě, když jedu, tak mám vedle sebe 2 radary a to mi přijde zbytečné. :-(

Volbu Truck mám vypnutou, pokud je to tím.

Díky za radu. :-)
Danny_S

Příspěvekod olynth v 19 črc 2010 11:30

SvoDa díky moc.Já nad tím dumám už třetí den. Jak sa říká u nás-holt blbé je BLBÉ.
olynth

Příspěvekod vovi v 19 črc 2010 11:36

@olynth: Na tohle zase náš bejvalej kolega řiditel odpovídal slovy: "Nejseš blbej, máš jenom depresi!" :lol: :lol: :lol:
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod hladik2 v 19 črc 2010 12:56

Blbej se neříká,jen málo informovanej :lol:
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 črc 2010 13:55

Danny_S píše:Může mi někdo poradit, jak vyhodím tu modrou značku radaru?
Asi jsem se zde špatně díval na návod nebo jsem slepý a nikde v navigaci tu volbu prostě nenašel či mě nenapadlo, co by to tak mohlo být. :-(
Prostě, když jedu, tak mám vedle sebe 2 radary a to mi přijde zbytečné. :-(

Samotná značka vypnout v menu nejde, jen vypnout zobrazování radarů úplně, ale můžeš si ji zcela zprůhlednit, to přeci GJ umožňuje.
Nicméně dá se to udělat i tak (úprava speedcam_480_272.ui), aby ta modrá kulatá značka radaru + hodnota km/h v ní, byly přesně tam, kde je červená kulatá značka povol.rychlosti + hodnota km/h v ní. Tzn., blíží-li se radar, modrá značka se objeví před červenou značkou (překryje ji).
Já už tak mám dlouho, ale mám tak kolem radarů spoustu dalších individuálních změn, tak to sem nebudu kopčit celé.
Prostě uprav příslušné hodnoty v poslední sekci souboru speedcam_480_272.ui
značka
<SPRITE sp_gjm_spCamlim x=2 y=167 .......
hodnota v ní (km/h)
<SPEEDTXT txt_gjm_spCamlim class="txt_18bd bb_bb" fontsize=22 x=16 y=181 ......
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 19 črc 2010 17:17

SvoDa> Ted jsem si ještě jednou přečetl svůj TeXT a nevím, jestli jsem to napsal dobře a Ty jsi mě správně pochopil.
... a už si nejsem jistý, jestli jsem já Tebe dobře pochopil. :-(

Jedná se mi o dvě dopravní značky vlevo s označením rychlosti a tu modrou bych rád dal pryč a nechal si tam jen tu správnou v červeném kolečku. :-)
Danny_S

Příspěvekod Tomáš Kubec v 19 črc 2010 18:06

Tak tu modrou vypni v menu Gurjona - Manuální nastavení omezení rychlosti.
Ospen » Tomáš Kubec, Mobilnaut s.r.o. MNShop.cz - Čínské telefony s dvouletou zárukou - podpořte MNShop na Facebooku https://www.facebook.com/Mobilnaut, Zařízení: THL W8 - Quad Core, 1GB RAM, 8 GB ROM, 5 palců IPS LCD, GPS
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Tomáš Kubec
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod SvoDa v 19 črc 2010 18:16

Ta modrá je pro radary a ta červená pro omezení rychlosti na silnici

Pozor, někdy je i ta značka omezení rychlosti na silnici modrá, a to tam, kde údaj o rychlosti v mapě není - ta se dá vypnout, jak píše Tomáš.

Návod na změnu souřadnic, co jsem napsal je k tomu, že ta modrá od radaru se nebude zobrazovat vedle té červené, čili nebudou dvě vedle sebe, ale ta modrá bude tam, co ta červená, a jak radar projedeš, modrá zmizí a bude tam zas ta červená
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu