Ostatně tu volbu na dlouhý stisk není těžké z GJ vypreparovat - má to tam vyřešené jediným skriptíkem. Když jsem tady věšel návod, kterak od GJ obšlehnout tu rychlost místo nápisu MENU, tak jsem to tam popsal. Ale mě to žralo, tak jsem si ten skript nezkopíroval a vypínání Primo mám klasicky. Ani tak se moc nenadřu, protože při běžném provozu Primo nevypínám, ale uspávám šochtli.
Dřív se mi líbilo, co všechno si můžu z GJ pouštět a nastavovat. Ono to mnohdy v iGo8 ani jinak nešlo. Ale teď, když Primo má dřívější vychytávky už v základu, jsem přišel na chuť jednoduchosti a intuitivnosti základního ovládání Primo a oceňuji, že si nemusím pamatovat desítky tlačítek a jejich funkcí na krátký a dlouhý stisk. A upřímně: nepotřebuji si s navigací hrát za jízdy; na to, co potřebuji při jízdě, mi bohatě stačí základ a konfigurovatelné snadno zapamatovatelné rychlé menu. A když si potřebuji s Primem hrát, tak jedině u stolu - a tam je mi úplně jedno, na kolik stisků tu kterou funkci spustím. Já osobně půjdu cestou drobných vylepšení a úprav základního skinu (a páchám to rovnou do DATA.ZIP) - prostě si budu vyzobávat z dostupných skinů to, co se mi bude líbit

EDIT: A k tomu rozlišení - už je dostupnej i DATA.ZIP 800×480 ... takže není problém to pouštět na 1600×960 (a to už zabere skoro celou FullHD 50" plazmu