*Jablonex
jj..to vím, ale v té liště nalevo je pěkně popsáno co je co, ale u té dole jsou prakticky jen čísla, která při prvním pohledu nic moc neříkají a už jsem zvyklej koukat doleva na to co potřebuju
.....a pak jsem chtěl pokud se zadaří se víc pohledově přiblížit k navi šipce ( dostat ji blíž k spodnímu okraji ) ale pokud nepůjde ta lišta oddělat tak se nic neděje...byl to jen dotaz a spíš si tu lištu tam lidi přejí ( viz Subaruman
a další jak jsem četl u verze 2.4 )
*Subaruman
Konečně jsem se dostal do fáze kdy vše funguje a mám nastaveno a zpřehledněno co potřebuju a vždycky při změně skinu jsem měl počáteční problémy tak se mi je nechce řešit...už přesně nevím jak to bylo s origo verzí, ale tato mi sedí velice dobře a je pro mě lépe uspořádaná než byl origo Dimka. A jak jsem již jednou řekl...jsou lepší malé ústupky než velké komplikace přátelé
pokud tam ta lišta bude tak se nic neděje...přidáno na platu stejně nedostanu a chleba levnější nebude
EDIT: jen tak jsem tam skusil zase nahrát ten originál ( bez spodní lišty ) ale vracely se mi problémy které jsem už vyřešil ( např. ikonka hasičskýho auta tak kde má být policejní kontrola ) a nezobrazovaly se mi značky....tak je tam zase z5 Dimka 1.5.6 a.
Pokud by mi někdo s tou spodní lištou pomohl byl bych rád, protože řazení v jízdních pruzích, (které mám DOLE) mi překrývají navišipku (autíčko). Pokud dám "řazení do pruhů" NAHORU tak se zase nezobrazuje (aspoň na dálnici ) protože tam jsou návěstí.