Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO 1.2

Příspěvekod anskri v 07 dub 2011 23:27

Ještě upřesním nečitelnost. Když zmáčknu tlačítko druhé odbočky, tak to písmo udělá to samé jak vypadá to první, neboli kliknuli na aktualní odbočku, vůbec to neskočí do toho itineráře, což druhá odbočka udělá. Tlačítko aktuální odbočky se tedy tváří jako zmačknuté, takže text je nečitelný.
anskri

Příspěvekod SvoDa v 08 dub 2011 05:38

Co se týče té úpravy ;-gj next turn .
Zapomněl jsem, že default, i GJ nemá povolenou editaci barev písma a jejich orámování, takže aby výše uvedená úprava fungovala, je nutno do stávajícího souboru element_def.ui v sekci <define_element DISTTEXT ...... doplnit to červené

<TEXT z=10 fixedwidthnumbers=1 clipstyle="none" font=(OWNER.FONT) alpha=(OWNER.ALPHA) fonttype=(OWNER.FONTTYPE) glowtype=(OWNER.GLOWTYPE) glowsize=(OWNER.GLOWSIZE) color=(OWNER.COLOR) color2=(OWNER.COLOR2) clicked_coloring=(OWNER.CLICKED_COLORING) fontsize=(OWNER.FONTSIZE) text=(translate(OWNER.TEXT) + format_distance(distance, L"%d", OWNER.MODE)) align="RIGHT" valign="BOTTOM" h=(OWNER.H)/>
<TEXT z=10 fixedwidthnumbers=1 clipstyle="none" font=(OWNER.FONT) alpha=(OWNER.ALPHA) fonttype=(OWNER.FONTTYPE) glowtype=(OWNER.GLOWTYPE) glowsize=(OWNER.GLOWSIZE) color=(OWNER.COLOR) color2=(OWNER.COLOR2) clicked_coloring=(OWNER.CLICKED_COLORING) fontsize=(OWNER.FONTSIZE * 80 /150) text=(format_distance(distance, L"%u",OWNER.MODE)) valign="BOTTOM" h=(OWNER.H)/>
nebo rovnou použít celý soubor element_def.ui z "Si" úprav (z 1.příspěvku tohoto vlákna)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod anskri v 08 dub 2011 19:37

Stále problém s next turn, nic mi nepomohlo, až jsem našel někde ve starším skinu toto a pomohlo to, ale je to písmo malé, ale lepší než to bílé nečitelné. Můžete mi poradit jak to zvětšit?
;-gj next turn
<BUTTON class="diricon" visible=(%route.list.navigated.has_navigable_path && %navigation.next_street_with_shield && %navigation.is_in_simulation) overmaplayer disable alpha=0>
<BUTTON class="diricon" h=(ui_PropLayer.ShowTimeToManeuver ? 42% : 36%) visible=(%route.list.navigated.has_navigable_path && %navigation.next_street_with_shield) onrelease=sc_ShowItinerList overmaplayer alpha=%lua.vgjALPHAtop >
<SPRITE class="diricon_bitmap" iconmodel="navigation.direction_icon" visible=(%navigation.direction_icon.valid && %navigation.distance_to_maneuver.valid && %route.list.navigated.has_navigable_path)>
<DISTTEXT class="gj_dist_to_maneuver" distance=(%navigation.distance_to_maneuver) visible=(%navigation.direction_icon.valid && %navigation.distance_to_maneuver.valid && %route.list.navigated.has_navigable_path && %navigation.direction_icon != -1)>
<TIMESPANTEXT class="time_to_maneuver" left=(1%) top=(81%) w=(17%) fonttype=gjft_blue timespan=(%navigation.time_to_maneuver) formatmodel=5 visible=(ui_PropLayer.ShowTimeToManeuver)>
</BUTTON>

Pokud jsem přidal toto color=#000000 glowtype=1 color2=#FFFFFF glowsize=2 z předchozích rad do secondary maneuver tak se to změnilo na to černo-bílé písmo. Nechápu proč se to nemění i u next turn. Húř je viditelná i rychlost. Díky
anskri

Příspěvekod toja v 11 dub 2011 21:48

Bol vydaný:
GJ-AK skin for Primo 1.2. Version 3.8.0 by gurjon&arkoko:
480x272, 800x480
v.3.8.0 11.04.2011
1. Added extended speedcams.
2. Added "calibration fix" for problematic devices (WM6, HTC HD2...)
with periodical "GPS Autodetection". PNA users usually don't need it.
For activation please check that you have correct utility package
(with esc.exe and esc.nfrun files) and add to the sys.txt:
[utility]
calibratefix=1
3. Technical repairs.
Joying Car Radio GPS Navigation HD system on the basis of Android & ARM Cortex-A53 Octa-core PX5 & iGO LUNA
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
toja
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod brosl v 12 dub 2011 00:14

Ahoj, můžete mi prosím někdo potvrdit, že vám funguje na Primo 1.2 se skinem GJA 3.8.0 (nebo 3.7.1) automatické zálohování?

Použil jsem vždy aktuální adresář UTILITY, kdy čištění adresáře SAVE funguje, ale zálohy se mi neprovádí. Cestu k BACKUP adresáři mám nastavenou správně. Na stejném stroji na Primo 1.1 s GJA 2.26 mi to funguje skvěle.

Postrádám také možnost si nastavit počet záloh, jak to šlo u verze 2.26 zápisem "BackupCount=5". Celkově možností nastavení po sloučení do jednoho INI souboru ubylo.

děkuji, bo
Obrázek
iGO Primo 9.6.9.216604, Navigon 2.6.1 build 87, TomTom 1.15.1, Sygic 13.1.3
brosl

Příspěvekod SvoDa v 12 dub 2011 11:36

v 1. příspěvku je branding_GJ-AK_Si 3.8.0.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod kasy v 12 dub 2011 12:00

SvoDa: Díky, ikonky jsou fajn. Jsem rád, že se nenaplnila tvoje předpověď o nedostatku času. :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 12 dub 2011 13:22

:lol: Ale naplnila. Změna 3.7.1 -> 3.8.0 v originálu spočívá v jednom jediném souboru 6 řádků a CtrlC+V pár ikon odjinud je taky chvilka. By-li by čas, bylo by "Si" změn podstatně víc. Představy o nich mám, ale není ten čas. :twisted:
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Labant Jan v 12 dub 2011 14:23

Právě proto že není moc času, tak děkujeme velmi pěkně :) .
MioMoov M610 LCD 5",unlock Visual iGO Primo 2.0 skin fmilan & amatér,mapy NQ
Labant Jan

Příspěvekod szur v 12 dub 2011 17:02

Děkují za upravu Si. Skoušel jsem to na silnici ,je to OK.
Navon 560--Primo 216 230 _fmilan_amater
Honor 9_Nextegen_Skin_Pongo
szur

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu