Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skiny a úpravy DATA.ZIP pro PRIMO

Příspěvekod Lakva v 18 led 2011 23:06

Dekompiloval jsem soubor settings-lua pomocí IGOlua.exe, upravil jsem si potřebný scriptík a teď bych to potřeboval zase zkompilovat zpátky. Compilace zdánlivě proběhne, ale cílový soubor nenacházím.
Čím to? Dá se to zase zkompilovat, nebo ten scriptík budu muset zašít někam jinam???
Moc díky!
Lakva

Příspěvekod Ivo K v 18 led 2011 23:54

Soubory *.lua už zpět nekompiluji (kompilace zpět se mi také nedařila) a používám ve skinech soubory dekompilované. Ale všechny takto dekompilované soubory nefungují, proto scriptíky zašívám jinam. Teď si nemohu vzpomenout, jestli funguje settings.lua i dekompilovaný nebo ne.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod amatér v 19 led 2011 00:00

Co na to používáte? Žádný problém s tím není.
Pokud vám to nefunguje. Stačí provést dekompilaci, v původním *.lua vymazat vše co tam bylo, nakopírovat do něj celý obsah souboru *.luad (bez prvních dvou řádků),
Kód: Vybrat vše
-- Decompiled using by LuaDec v.0.3 for iGO8 - Tue Jan 18 23:25:35 2011
-- File name: setting.lua

provést změny které chcete a uložit. Takto modifikovaný *.lua, bez další kompilace uložíte do data.zip(skinu,...) a je vymalováno. Horší je to u velkých souborů, kde se Vám vytvoří ještě soubor xxx_error.txt, tam je to komplikovanější, ale dá se to také.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 19 led 2011 00:07

Používám iGOLua.exe.
Mám 3 verze. Stažené různě z webu.
Také je mám i od Tebe z 21.6.2010.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod amatér v 19 led 2011 00:10

Pokud je to ta s 3, ta musí chodit.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 19 led 2011 00:19

Mám iGOLua.exe, iGOLua2.exe, iGOLua3.exe.
Ta 3 má ikonku Prima. Dekompilace proběhne OK, zpětná kompilace také proběhne dobře, ale ve skinu to často háže chybu v lua souboru a Primo spadne. Chyba v lua souboru se potom zapíše do souboru crash.
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod Lakva v 19 led 2011 08:25

No, prostě nefachá :evil:
Amatér mi poslal svojí trojku (moc díky, měl jsem tu bez čísla), ale ani to nepracuje. V lepším případě mi to při kompilaci vytvoří nějaké 2 exáče, které zase zmizí, ale většinou to zase přeblikne, že kompilace zkončila a výslede nikde...
Není tam nějaká podmínka, že třeba musí být vypnutý AV, nebo nesmí být ten luad otevřený v editoru, nebo třeba že musí bejt duben a úterý???

Zkusím to ještě nezkompilované... Už jsem vlastně zkoušel, ale nesmazal jsem ty první 2 řádky... to mě mohlo taky napadnout... :?

Tak to mi bohužel taky nefunguje. Hodím to tam jen dekompilované, bez úprav, přejmenované na LUA a bez toho .DIS ... a navigace asi jede, objeví se mi upozornění, že pracuje na baterku, ale neobjeví se nic víc.

Grrrrrr..... :evil:
Lakva

Příspěvekod fmilan v 19 led 2011 08:42

Já používám iGOLua.exe (bez čísla) s datem 28.05.2010 a nemám problém.
Zlobí pouze čtyři soubory, ve kerých to hlásí chybu (nezdá se mu syntax). Jak to spravit řešil kdysi kdosi na ruském fóru, ale já to nikdy nepochopil takže to řeším jinak.

@ Lakva: ty dva první řádky na nic nemají vliv. Já používám i soubor .luad přejmenovaný na .lua bez problémů.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod prsut v 19 led 2011 14:05

nepomoze toto ?

Kód: Vybrat vše
http://www.mobilepassion.org/viewtopic.php?p=7247#p7247
prsut

Příspěvekod Lakva v 19 led 2011 14:10

To nevím, ale na noťasu mi to běhá a už se mi podařilo pokročit kýženým směrem (k automatickému spouštění externího prográmku na ovládání jasu PNA - Primo samotné sice šoupáky ukazuje, ale šoupání nemá efekt). Výsledky samozřejmě zveřejním hned jak to budu mít vyzkoušené...
Lakva

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu