Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod Cinda v 03 dub 2012 06:12

SvoDa píše:Vždyť to píši.
Sice nevím, jestli to nemá diMka nasměrované přímo na plánovací mapu i z rychlého menu, ale zkus si navolit jako jednu z ikon ten klasický Přehled, o kterém píši, v rychlém menu, tzn. po kliku do pravého horního rohu a dlouho podržet nějakou ikonu, ve které to chceš mít a naroluj ta ten klasický Přehled a ne ten přehled, jež je vlastně plánovací mapa)

Je to tak, jak říkáte. Jenom by mě nenapadlo, že stejná ikona může mít dva různé významy (funkce). Točil jsem se v kruhu. Díky za pomoc.
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 03 dub 2012 06:58

jj. Přehled je to standartní a tlačítko toho "nového přehledu" by se mělo spíš jmenovat "Plánovací mapa".

Jde to snadno přejmenovat.
Mělo by to i v diMka skinu být v souboru route.ui, v sekci ; MY ROUTE ***** pod <DIV class="main">
Tam najdi text="Overview", u něj by mělo být onrelease=sc_FindOnMapOnrelease nebo něco podobného s ikonou bmp="ico_Overview_mid.bmp#3".
Ten text="Overview" tam změň na text="Plan on map" a v lang.zip v dictionary.lang pak dopiš Plan on map="Plánovací mapa"
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod pedro1 v 13 dub 2012 19:34

Přeji dobrý večer. Na rozdíl od zde přispívajícího amatéra jsem opravdový amatér. Používám Primo 2 se skinem Dimka v úpravě od Tomsofta 1.5.3(a) vč. utilit z jeho stránek. Potýkám se s problémem nefunkčních utilit - backup, clearsave a restore. Backup neumí pravděpodobně vytvořit složku 01 v save/profiles a do ní zazálohovat. Podobně se chová clearsave, kdy nemaže data v této složce 01. Restore jsem tedy ani nemohl vyzkoušet. Mám problém jenom já nebo ostatní tyto utility nepoužívají? Nikde jsem o tom nenašel zmínku. Budu moc vděčný za každou inspiraci jak to zprovoznit. Na předchozí verzi Prima 1.2, také se skinem dimka tomsoft 1.3.8, tento problém neexistoval. Díky Pedro
pedro1

Příspěvekod Luke v 14 dub 2012 06:31

pedro1>
Máš správně nastavené cesty v INi souborech a možná i v souborech NFRUN ve složce UTILITY?
Podívej se, jaké jsou názvy (Volume Disk) tvé karty anebo vnitřní paměti často označované jako Resident Flash.
Podle toho v NotePadu nastav všechny cesty - odkud to Primo spouštíš - a mělo by ti to chodit.

Já takhle např. zjistil, že pravý důvod, proč mi nešel korektně MapChanger, bylo to, že jsem měl špatně nastavenou cestu a po změně už to chodí bez problémů. :-)

Nepíšeš ani, jakou máš krabičku pro navigaci. Jestli máš klas. PNA nebo PDA či z jakého přístroje a hlavně na jaké značce to spouštíš.
Každý výrobce to může mít jinak pojmenované - např. Storage Card nebo SDMMC či Resident Flash nebo ResidentFlash atd.
Na tomhle názvu hodně záleží a bez toho ti to nemůže správně pracovat.
Luke

Příspěvekod pedro1 v 14 dub 2012 08:25

Luke, díky za snahu. Krabičku mám PNA od JVC. V tom ale problém nebude. V utilitách mám cesty nastavené správně i v nruf. Dokonce mi to umí i zálohovat, ale pouze za předpokladu, že soubory jsou v uloženy přímo ve složkách adtracks, preloads, profiles apod. Problém nastává, když je ve složce profiles vytvořena složka 01, eventelně 02 až 04, do kterých se ukládá nastavení profilů. Toto je rozdíl Prima 2 od primo 1.2, kde byla data ukládána přímo do rootu složek, nikoliv do dalších podsložek. Pravděpodobně v nrufeech(v jejich skriptech) toto není zohledněno. A nato jsem krátký. Pokud backup používáš zkus to. Ve vytvořené složce Backup, podsložce preolads budou v pořádku zkopírované soubory ze save, ale ve složce profiles bude pouze zápis placer, složka 01 ev. další chybí. Zkus a dej vědět. Díky
pedro1

Příspěvekod pedro1 v 14 dub 2012 08:40

Luke, a ješte jsem zapomněl uvést, že při použití funkce clearsave to vymaže všechny soubory, ale opět to neumí smazat soubory ze složky profiles/01. Toto jsem spravil zápisem v clearsave.nfRu, že jsem přidal řádek: DELETE "$iGOPrg$save\profiles\01\*.*" Po té vymaže i vnitřek složky 01.
pedro1

Příspěvekod carlo v 26 dub 2012 09:48

Zdravím všechny. Pořídil jsem si tuto hračku
Kód: Vybrat vše
http://www.ebay.com/itm/7-Bluetooth-4GB-European-Map-SpeedCam-Sat-Nav-Car-GPS-/290602661328?pt=GPS_Devices&hash=item43a944b5d0#ht_7099wt_903
nastavil jsem si dle zdejších návodů všechno co potřebuji, ale nevím jestli jsem něco nepřekombinoval. Pokud v Nastavení- Nastavení mapy- chci zvolit - 3D galerie vozidla, iGO se vypne :o . Nevíte někdo kde jsem jako soudruh z NDR udělal chybu? :oops:
Čína 7" SiRF Atlas V 600 MHz; iGO Primo V 2.0 9.6.2.209584;
Dimka – TomSoft 1.5.3 (a); nová Zuzana pro Primo2
žena Miroslava
carlo

Příspěvekod amatér v 26 dub 2012 09:57

Jeden, nebo více souborů autíček není určen pro verzi programu, kterou používáš. iGO je obecné označení, takže není zřejmé co tím myslíš - iGO8, Amigo, PRIMO ?
amatér
Moderátor

Příspěvekod carlo v 26 dub 2012 10:01

Pardon - Primo 2. Dík za radu.
carlo píše:Takže jsem zkontroloval jaké auta jsem měl v nové navi s tím co tam mám teď a je to stejné. Je možné, že by se s tím nesnášela Dimka? Před tím jsem zkoušel i Skin fmilan & amatér pro Primo 2. Není to až tak zásadní problém, ale je tam....
Čína 7" SiRF Atlas V 600 MHz; iGO Primo V 2.0 9.6.2.209584;
Dimka – TomSoft 1.5.3 (a); nová Zuzana pro Primo2
žena Miroslava
carlo

Příspěvekod amatér v 26 dub 2012 14:18

Pro tvou představu, pro PRIMO 2 jsou v základu tato autíčka
Snap_2012.04.26_20h28m21s_001_.png

Takže, pokud tam máš nějaké jiné, raději je odstraň.

carlo píše:...Před tím jsem zkoušel i Skin fmilan & amatér pro Primo 2.

A ještě bych pro jistotu smazal save, a provedl komplet nové nastavení. Podívej se i do složky s PRIMO, pokud je tam soubor crash.ini, smaž ho.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu