Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin DimkaWA pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin DimkaWA pro Primo 2

Příspěvekod Cinda v 01 dub 2012 17:22

díky za odpověď. Bohužel ani tam cena jízdy není.Je tam vše, vzdálenost, čas, ale cena ne. Pokud ji tam máš, můžeš poslat printscreen?
Čína 5'', Win CE6, 800x480, 128MB RAM, 4GB ROM, Primo 2.0, DIMKA - TomSoft
Samsung Galaxy S2 ICS testuji iGO Primo
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 01 dub 2012 17:45

obr_92.jpg
jak už jsem psal, musíš kliknout na to tlačítko, které ukáže náhled mapy => celé trasy. U pravého okraje je zelený podklad a na něm je celková spotřeba Kč, litrů a CO2.
Ty se asi furt koukáš jen na hlavní menu Moje trasa. Tam klikni na tlačítko přehled.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 01 dub 2012 18:16

Nevím! asi mám Primo nějaké jiné... Hloupá otázka: Používáš skin DimKA?
Viz přiložené foto.
1. Naplánuji trasu
2. Vstup do "Moje trasa" obr_20.jpg
3. Tlačítko "Přehled"
4. Obrazovka obr_21.jpg

Tak jsem z toho "Jarmilka"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 01 dub 2012 18:43

skin diMka nepoužívám.
Asi má tl. "Přehled" diMka z Moje trasa namířeno rovnou do oné plánovací mapy, což je tvůj horní obrázek.
Ještě bys mohl do klasického Přehledu, o kterém píši, navolit jako jedno z tlačítek v rychlém menu (po kliku do pravého horního rohu)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Cinda v 01 dub 2012 18:53

Tak jsem klidnější. Už jsem plánoval vyhodit diplom pro demenci.... Protože se nacházíme ve vlákně "skin DiMKA" tak jsem hledal řešení pro Dimku. Díky za snahu a hezký zbytek neděle. Pokud někdo zná odpověď na původní otázku, rád příjmu radu.
Cinda

Příspěvekod SvoDa v 01 dub 2012 19:02

Vždyť to píši.
Sice nevím, jestli to nemá diMka nasměrované přímo na plánovací mapu i z rychlého menu, ale zkus si navolit jako jednu z ikon ten klasický Přehled, o kterém píši, v rychlém menu, tzn. po kliku do pravého horního rohu a dlouho podržet nějakou ikonu, ve které to chceš mít a naroluj ta ten klasický Přehled a ne ten přehled, jež je vlastně plánovací mapa)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod smrcek v 01 dub 2012 20:12

Je to přesně, jak píše SvoDa. Dimka má v rychlém menu funkci přehled (ikonka s mapou) nasměrovánu na přehled, který obsahuje kýžený zelený podklad s informacemi o ceně, litrech a CO2. Tyto údaje musí být navoleny v editačním módu profilu vozidla. Taky jsem zpočátku laboroval, ale není ikonka jako ikonka. Díky pane SvoDa!!!
MIO C720 TMC, Miomap, SmartMaps navigator komplet.
smrcek

Příspěvekod Luke v 01 dub 2012 20:23

Mně by zajímalo, jestli jde ve skinu DimkaWA místo obsahu CO2 do barevného výběru tras dát spíše spotřebu v litrech.
To mě zajímá spíše než to, kolik auto vyfoukne po cestě KiloGramů oxidu uhelnatého. ;-)
Luke

Příspěvekod SvoDa v 01 dub 2012 21:18

myslíš nějak takto viewtopic.php?p=69147#p69147 ?
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Luke v 02 dub 2012 05:08

SvoDa>
Díky moc!
Ani jsem si nevšiml, že by se to už probíralo.
Jdu to zkusit. ;-)
Luke

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu