Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Jiří Zeman v 17 čer 2010 19:06

Posledních pár příspěvků je to, co mě dělá na tomto fóru závislákem. Zas budu hodiny vrtat do své C520 s Primem, abych odzkoušel Vaše návody, Zas mám po fotbalu. Ale přesto díky, díky a ještě jednou díky.
jura
Jiří Zeman

Příspěvekod vovi v 17 čer 2010 22:29

Jonas jede jak fretka - vyvěsil verzi 1.9 :o

Měly by tam být extra velké ikony manévrů a technické úpravy.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod amatér v 17 čer 2010 22:39

To bude asi toto
Obrázek
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 18 čer 2010 04:07

amatér> Promin mi mou asi hloupou otázku, ale kde najdu a stáhnu si ten Tvůj pokus vlastního skinu, jak o něm píšeš na začátku tohoto vlákna?
Projel jsem to celé a nikde ho nemohu najít? :-(
Pokračuješ v něm ještě nebo na jeho vývoj ti už nezbývá čas při tom všem, co ještě děláš? :-)
Rád bych ho vyzkoušel. Líbí se mi totiž hlavně to rozdělení ICOn odbočení od názvu další ulice. :-P

Díky.
Danny_S

Příspěvekod mdrimal v 18 čer 2010 07:21

Ahoj všem, pokouším se zprovoznit fungování tlačítka Bluetooth, ale nedaří se mi. Potřebuji dostat do příkazového řádku volání \DataStorage\Shell\Bluetooth.exe "". Po úpravě skinu (extrakce a připojení souboru GJM_CODE.lua v WinRAR v3.7 Unplugeed beta, dekompilace a kompilace v programu iGOLua.exe) tlačítko funguje správně, do té doby než se celé iGO Primo restartuje a restatuje. Vím že se tento problém tady řešil a po příchodu verze GJ 1.8 utichl, zřejmě vám postačují již vytvořené volby volání. S největší pravděpodobností restart je způsoben extrakcí a zabalení ve WinRAR. Prosím poraďte, který extraktor použít.

MD
mdrimal

Příspěvekod vovi v 18 čer 2010 07:24

Já používám buď 7-ZIP nebo Total Commander a s pakovanými soubory nemám problémy.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod SvoDa v 18 čer 2010 07:28

Ešivá ten problém nebude tím "luátorem"
Fitorův GJM_CODE.lua fungoval jen někomu, jiným až po výmazu SAVE, jiným vůbec.
Pak mi poslal totéž "zaluováno" IvoK, kterému to jeho luátorem zapakované chodilo a mně ne a ofiko verze souboru GJM_CODE.lua od Gurjona mi jela bez problému a to jsem si jeho skin taky rozpakoval
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod mdrimal v 18 čer 2010 11:31

Používám iGOlua.exe zpřístupněné Fitorem na 15 staně.
mdrimal

Příspěvekod radek178 v 18 čer 2010 16:14

SvoDa píše:Gurjon vyvěsil GJmpp 1.2
Kód: Vybrat vše
http://gurjon.com/

Nyní to funguje jako u iGO8, resp. Amigo, čili vložit GJmpp v1.2 D.zip (denní skin) a GJmpp v1.2 N.zip (noční skin) do primo/content/skin a navolit je z menu -> Nastavení -> zobrazení -> téma vzhledu ve dne (v noci) a následně ručně Primo ukončit a znovu spustit Primo.
Předtím nutno vymazat gurjonovic soubory z Primo/ui_igo9, pakliže jste je tam měli.

Otestoval jsem to a jede to OK

Co muzu mit spatne, kdyz mne skin neni videt? Skin jsem stahl, rozbalil, nakopiroval do content/skin, restartoval jsem Primo, sel do nabidky nastaveni/zobrazeni a mam tam jen vychozi a Pikto. Gurjona nikde nevidim. Co mam blbe? Pak jsem si k tomu taky stahl cestinu a tu jsem dal do adresare LANG, ke stavajici cestine a pak v nastaveni MISTNI mam porad jen 1 cestinu (podotykam, ze jsem tu stazenou prikopiroval ke stavajici origo a pouze prejmenoval na Czech_lang1.zip). Soubory Primo/ui_igo9 tam nemam. Zkousel jsem oba soubory skinu kopirovat i do content/scheme a tam to taky nefungovalo.

Dik.
Naposledy upravil radek178 dne 18 čer 2010 16:19, celkově upraveno 1
radek178

Příspěvekod hladik2 v 18 čer 2010 16:17

Proklikej se níže pod pikto a tam budeš vidět GJ klikni na něj a pak restartuj
REALME GT2 Neo
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
hladik2
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu