Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod SvoDa v 08 úno 2011 10:17

díky.
@ mirek22: v simulaci tzo mám otestované mnohokrát, šlo mi o reál a především mimo obec

@ jar88: to nevadí, že je to tu oGJ a tys to zkoušel v diMka skinu. je to univerzální úprava a šlo jen o to nediskutovat o tom ve vlákně tipy a tiky, kde jsou jen úpravy a nikoliv diskuse o nich.

Omlouvám se, pokud jsem tě špatně pochopil, tak se zeptám raději znova, jelikož jsem ještě neměl příležitost vyjet s navigací za město (mimo obec), o což mi jde otestovat především.

Opravdu to tedy znamená, že nově zápisem přidaný název obce se zobrazuje jen v obci, ale když jsi mimo obec, tak tam není = zmizí ? přičemž na mapě je mimo obec (tak jak kdykoliv předtím bez zápisu) jen např. ~Přerov~ a to v místě aktuální ulice a nikoliv v místě zápisem nově přidaného názvu obce, čili mimo obec není na displayi název obce 2x (jednou v místě aktuální ulice a podruhé v místě nově přidaného zápisu) ?

Pokud ano, tak přesně o to mi totiž šlo, aby se přidaný název obce nezobrazoval mimo obec, jelikož je na displayi vždy to nejbližší sídlo (katastr) v místě aktuální ulice, v našem langu přeloženo jako např. "~Přerov~" (v default nebo jiném langu je to přeloženo zpravidla jako "téměř Přerov" (já to nahradil za ty vlnovky před a za, což je jednak kratší a druhak, pro zainteresované, totéž jako to přibližně či téměř ;) )
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jar88 v 08 úno 2011 10:57

Takhle to vypadá při simulaci i v reálu
Obrázek

Obrázek

Je pravda, že když třeba je nějaká menší vesnice, kde nejsou ulice v navigaci popsány (např. Kokory), tak je po dobu průjezdu vesnicí ten nápis 3x. Název obce (u mě nahoře uprostřed po úpravě) a dole Kokory, Kokory. Ale když je ta vesnice větší a má ulice identifikovány, chová se jako město.
Mimo obec není na displayi název obce 2x! Alespoň u mě ne.

Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil jar88 dne 08 úno 2011 11:52, celkově upraveno 2
HTC HD2
HP IPAQ 316
Samsung Galaxy Tab 10.1
jar88

Příspěvekod SvoDa v 08 úno 2011 11:52

to, že zrovna Kokory jsou 3x je sice fakt, ale to, co je v aktuální ulici holt nezměníme, ale podstatný je jednak to, že text "Kokory" je tam nahoře, kam sis to přidal a druhak to, že tam není až z Kokor vyjedeš, čili se to chová tak, jak jsem chtěl => nově přidaný název obce na displayi je jen v obci a nikoliv mimo obec, kde potřeba není, jelikož je název nejbližší obce v místě aktuální ulice ;)
což potvrdilo moje předpoklady a není nutno tedy příspěvek v "tipech a tricích" nějak dokomentovávat.

ještě jednou díky za testy.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jar88 v 08 úno 2011 11:56

Já jsem to, že je něco 3x nekritizoval, pouze jsem to konstatoval. :D A nebudou to jenom Kokory. :lol:
HTC HD2
HP IPAQ 316
Samsung Galaxy Tab 10.1
jar88

Příspěvekod SvoDa v 08 úno 2011 12:00

To já vím :lol: .
Je to obecný problém silnic, které jsou sice v obcích, ale nejsou pojmenovány názvem ulice, popř. jsou, ale mapový podklad jej nemá.
Má to navíc vliv nejen na zobrazovaný text aktuální, ale i příští ulice (kdybys vjížděl na tu silnici 55 před Kokorama, měl bys název příští ulice, to máš na screenu v aktuální ulici, čili Kokory, Kokory 55)
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Ivo K v 08 úno 2011 14:31

Potvrzuji správné chování zobrazení(v obci) a mizení(mimo obec) názvu města či obce.

To "visible"
visible=(%navigation.car.is_incity)

funguje správně.

Jen tak na okraj. V Brně název "Brno" zmizí i na některých výpadovkách, když silnice nemá jméno, ale jen číslo. ;)
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod pochvochtej v 08 úno 2011 15:29

to jar88:

a muzes tu upravu pro Dimku nekde upnout, at to prubnu i v Dimkovi.

dik
pochvochtej

Příspěvekod jar88 v 08 úno 2011 16:52

Jak jsem právě zjistil, všechno funguje nejpřesněji pod mapovými podklady NQ, trošku nepřesností u TA(při průjezdu některých vesnic se nahoře nic neukazuje), ale korunu tomu nasadil mapový podklad od CEDA. Tam to zobrazuje mezi obcemi nahoře nesmyslné údaje a hlavně to bliká. :o

Pro ty, kteří to chtěji vyzkoušet v Dimkovi

Tady jsou upravené soubory pro skin diMkaWA_800_480_day a diMkaWA_800_480_night, stačí je jen přepsat.
HTC HD2
HP IPAQ 316
Samsung Galaxy Tab 10.1
jar88

Příspěvekod SvoDa v 08 úno 2011 17:23

jistě to zkoušíš od stolu. Bliká to jen od stolu, v reálu to nebliká, mezi obcemi se to nezobrazuje vůbec, což je záměr Pokud chceš eliminovat blikání i v simulaci, vypni si signál GPS (např. nastavit počáteční čas), nebo běž tam, kde se GPS nechytne
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod jar88 v 08 úno 2011 19:07

No právě, že jsem byl venku. Jedna trasa, podklady od NQ, Ta a CEDA a to byl výsledek. Blikala jenom CEDA. Je ale pravdou, že to bylo v simulaci. Neměli by se chovat všechny stejně nebo alespoň přibližně stejně (já vím, v závislosti, co ty jednotlivé mapové podklady mají v sobě). No, jsem zmaten. :? :? :?
HTC HD2
HP IPAQ 316
Samsung Galaxy Tab 10.1
jar88

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu