@ mirek22: v simulaci tzo mám otestované mnohokrát, šlo mi o reál a především mimo obec
@ jar88: to nevadí, že je to tu oGJ a tys to zkoušel v diMka skinu. je to univerzální úprava a šlo jen o to nediskutovat o tom ve vlákně tipy a tiky, kde jsou jen úpravy a nikoliv diskuse o nich.
Omlouvám se, pokud jsem tě špatně pochopil, tak se zeptám raději znova, jelikož jsem ještě neměl příležitost vyjet s navigací za město (mimo obec), o což mi jde otestovat především.
Opravdu to tedy znamená, že nově zápisem přidaný název obce se zobrazuje jen v obci, ale když jsi mimo obec, tak tam není = zmizí ? přičemž na mapě je mimo obec (tak jak kdykoliv předtím bez zápisu) jen např. ~Přerov~ a to v místě aktuální ulice a nikoliv v místě zápisem nově přidaného názvu obce, čili mimo obec není na displayi název obce 2x (jednou v místě aktuální ulice a podruhé v místě nově přidaného zápisu) ?
Pokud ano, tak přesně o to mi totiž šlo, aby se přidaný název obce nezobrazoval mimo obec, jelikož je na displayi vždy to nejbližší sídlo (katastr) v místě aktuální ulice, v našem langu přeloženo jako např. "~Přerov~" (v default nebo jiném langu je to přeloženo zpravidla jako "téměř Přerov" (já to nahradil za ty vlnovky před a za, což je jednak kratší a druhak, pro zainteresované, totéž jako to přibližně či téměř