Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod tomsoft v 19 črc 2011 19:03

Používají se vždy ty první.
To bych nějak moc neřešil, protože je to zcela zbytečné a není to proti ničemu.
Klidně si je vyházej, ale je to zybtečná práce. Takové duplicity se najdou v každém LANGu.
tomsoft

Příspěvekod mvalec v 19 črc 2011 21:57

Opravujem (mal som chybu v SW):
V poslednom lang_czech.zip ich je 90, v poslednom lang_slovak.zip ich je 526 a bežne sa vyskytujú aj na 3-4 miestach, čo je poriadne neprehľadné. Napr.: Na konci súboru v označených častiach "; Dimka - TomSoft ...." sú uvedené atribúty, ktoré sa už vyskytujú o 3000 riadkov skôr a s inou hodnotou/prekladom.
mvalec

Příspěvekod tomsoft v 19 črc 2011 22:42

mvalec píše:čo je poriadne neprehľadné.
:shock:
Asi bude lepší, když takový LANG nebude nikdo používat. Já nikoho nenutím a opravdu mi není jasné, proč to řešíš :?:
Skin resp. celé PRIMO se mění, každý tam něco přidá, ten LANG jsem nepsal jen já a věřím, že se najdou i nějaké nepřeložené věci, ale na tom snad nestojí svět, ne?
Jen se divím, že si někdo dá práci a hledá něco, co je celkem jedno.
Je mi celkem jedno, kolik lidí a kdo všechno používá ten či onen LANG. Pokud to bereš jako vážnou chybu, tak to prosím oprav, děkuji.
tomsoft

Příspěvekod mvalec v 19 črc 2011 23:02

Ja som sa len snažil opraviť nejaké chyby v slovenskom langu a keď som ho porovnával s českým, nevedel som sa v tom zorientovať, pretože jedna a tá istá vec je na rôznych miestach. Pretože klasické textové porovnávanie nie je možné použiť, napísal som si sw pre porovnanie INI súborov a tak som zistené veci len oznámil. Neber to ako výtku, viem že je toho moc a som vďačný za všetko, čo tu je k dispozícii. Samozrejme čo opravím, dodám.
mvalec

Příspěvekod vovi v 20 črc 2011 04:44

Kdysi jsem překládal lang pro DEMO Prima a osvědčilo se mi právě kvůli tomu porovnávání a duplicitám seřadit řádky podle abecedy. Jednak se v tom líp hledal konkrétní nepřeložený výraz, druhak duplicita přímo praštila do očí. Problém nastal ve chvíli, kdy si někdo upravil skin, přidal další text na butonek, další hlášku, ... Většina lidí se s tím nemazala, prostě své věci připsali na konec bez nějaké kontroly.
A další věc je ta, že spousta hlášek vypadá skoro stejně, ale liší se třeba jen formátovací značkou, mezerou navíc, velkým/malým písmenem, Přitom nejde o duplicity, musí tam být obě, jinak bude jeden z textů ve výsledku nepřeložen.

Ale jak už psal Tomsoft - ono je to skoro jedno a je to jen kosmetická záležitost.
vovi
Honor 50 (Android 13)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor

Příspěvekod tomsoft v 20 črc 2011 08:44

Dobrá, aby byla spokojenost na všech stranách, tak jsem použil LANG_CZ, který upravil "mvalec", který také odstranil duplicitní texty.
Tři řádky jsem tam ale nechal (nejsou duplicitní, ale mají trochu jiný překlad).
Moc děkuji za úpravu. Dobrá práce ;)
LANG je ke stažení ve vlákně ke skinu "Dimka - TomSoft" na MIO-TREO nebo na mém webu.
tomsoft

Příspěvekod fuky.b v 20 črc 2011 10:18

iGO Primo 1.2 v9.2.0.191493 (11.5.2011)
MIO C720B
480*272
Dimka skin Aktuální verze 1.3.5 (a)

Mam problem s bluethooth a mobilom priamo v kokpite (ked to znameju tie ikonky pod menu ako je vstup do mapy) so laik preto neviem presne popisovat urcite veci. Riadil som sa radami ktore som tu nasiel do sys.txt som napisal tieto hodnoty, zmenil som cestu pre mapchanger.ini a ikona mapchangeru a aj programu mi funguju, len tie 2 spominane nie.Primo mam priamo v navigacku.

[interface]
show_mapchanger=1
show_programs=1
show_tmc_eventlist=1
show_bt=1
show_phone=1

[Bluetooth]
btappl="\Storage Card\Primo\Utility\btonoff.exe"
btparam=""

[Phone]
phappl="\Windows\cprog.exe"
phparam=""

Moje zapisy su:

[Bluetooth]
btappl="My Flash Disk\Miomap\Miomap\UTILITY\btonoff.exe"
btparam=""

[Phone]
phappl="Windows\MioBTM.exe"
phparam=""

Co sa tyka phone ani ja niesom si isty ci ma byt taky zapis lebo neviem presne najst cestu a to som len skusal lebo to mam v ppath.txt, skusal som vseliake cesty ale stale ma to po kliknuti na tlacitko phone alebo bluetooth hodi priamo do mapy.Uz som zufaly.Dik za radu akukolvek.

Takuto som dostal odpoved od TOm soft,skusal som to po zadani:

Ahoj,
V MIO C520 je např. soubor btp_phone_dialer.exe tak nevím, jak to bude v C720, ale mělo by to být stejné…

[Bluetooth]
btappl="\Windows\btp_phone_dialer.exe "
btparam=""

[Phone]
phappl="Windows\MioBTM.exe"
phparam=""

Bohužel nevím, jestli se za to ještě nedávají nějaké parametry, něco jako –phoneui atd…
Parametr se pak přidává do toho druhého řádku, např.

[Bluetooth]
btparam="-phoneui"
nebo
[Bluetooth]
btparam="-h"

sa mi po stlaceni na ikonu bluetooth zobrazi bluetooth phone dialer (presne ani neviem na co to je lebo mi tam vyhodi klavesnicu s cislami) ale po stalceni ikony telefonu ked chcem sparovat moj mobil tak ho hodi do mapy a nic sa nedeje.

[Bluetooth]
btparam=""

Dufam ze je to zrozumitelne.Vdaka za kazdu radu.
fuky.b

Příspěvekod tomsoft v 20 črc 2011 11:31

Kluci to tady už něco podobného pro MIO Cx20 řešili... viewtopic.php?f=77&t=1944&start=20#p68894
tomsoft

Příspěvekod fuky.b v 20 črc 2011 11:54

Ano cital a aj skusal. A potom sa diali veci kazdy klik na ikonu ma hadzalo niekde inde.Neviem este ked zmenim tie parametre v ui_igo9/common/ui/customized. lua aky mam sys.txt, lebo ja som ho vymazal ohladom bluetooth a phone, podla toho to spusta priamo z windowsu ak tomu dobre rozumiem.A este by som zabudol potom ked som sa horko tazko preklikal na tlacitko mobil alebo bluetooth tak mi vyhodilo proste miesto kde mam cele primo vsetky subory, ktore som si tam mohol otvarat a tak.
fuky.b

Příspěvekod agent007 v 21 črc 2011 08:48

jj také bych uvítal nějaké elegantní řešení než takto složitě zapisovat cesty ve skinech,které se pak vymění a jde vše pracné od začátku.Před časem tam bylo tlačítko přímo v korpitu a v nastavení byla možnost konfigurace. Dále se neustále objevuje lišta,kterou je třeba pracně odstřelit.V GJ skinu na to bylo skryté tlačítko v DM nevím ??
agent007

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu