Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod expertdb v 22 led 2011 15:09

"Tedy pokud jsem to dobře pochopil, ono je to asi stejné, jako bych se zeptal, zda mohu na své auto použít ty samé pneumatiky, jaké používáš ty." Tak to jsem zase nepochopil já :) ,no ale to nic.
"Mohou tam být navíc,či ubrány nějaké funkce? " = ANO, ale povede to ke kolizím, takže nedoporučuji. -tak to je škoda

Proč tedy musí být v každé verzi dva skiny, den a noc?
Evolve Multitraxx
Igo Primo 2 + skin ZoZo_ex
expertdb

Příspěvekod amatér v 22 led 2011 15:19

PROTOŽE je to PRIMO. A PRIMO není primárně určeno k přepínání skinů po vzoru iGO8.

expetdb píše:"Tak to jsem zase nepochopil já :) ,no ale to nic."

Je to jednoduché, já mám nějaké auto, ale ty nevíš jaké. Ty máš nějaké auto, ale já nevím jaké. Teoreticky by tedy odpověď mohla znít ANO, jenže....., máme stejné rozměry kol? ;)
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 22 led 2011 15:46

Takže vlastně ten noční skin je tam jen kvůli těm odlišným .bmp . Pokud bych skin strčil třeba do branding.zipu ,tak by mělo stačit jen umístit ty odlišné obrázky do složky skin night ? A neříkej ,že to tak není :lol: :lol: .
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod amatér v 22 led 2011 15:49

Bingo :D
amatér
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 22 led 2011 15:59

Měl bych ještě jednu drobnost.Zkoušel jsem povolit zobrazovat úvodní statustext při nabíhání prima. Několik pixlíků od spodu se mi "schovává". Zkoušeli jste to někdo? Nelze to někde nastavit?
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod amatér v 22 led 2011 16:18

Nevím jak to posunout nahoru, ale jinak lze nastavit dost:
Kód: Vybrat vše
[loading]
show_statustext=1
text_align=1 ; zarovnání textu 0=doleva, 1=na střed, 2=doprava, 3=roztáhnout>
text_fontcolor=xFFDE00
text_fontsize=14
amatér
Moderátor

Příspěvekod fmilan v 22 led 2011 19:03

Pro umístění textu kamkoliv na obrazovku přidej (a uprav souřadnice):

Kód: Vybrat vše
[loading]
text_x=20
text_y=220
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod expertdb v 23 led 2011 18:42

Mám prosbu na všechny ,kteří používají Si úpravu skinu ale v data či branding.zipu . Jedná se mně o .bmp použité pro noční zobrazení . Ve skinu GJA_v2.24_Si_N je těch obrázků snad tisíc :D ,přitom např. ve skinu od fmilana je jich jen několik. Nevím které, z toho množství v GJA skinu, vysosnout. Pokud je někdo již má,mohl by mi je prosím poskytmout? Díky
Evolve Multitraxx
expertdb

Příspěvekod SvoDa v 23 led 2011 19:22

já to nemám. jakousi verzi jsem si takto udělal, ale nakonec jsem zůstal u formátu skin.zip den/noc (takto to s IvoK i zveřejňujeme) a pak si to pro sebe komplet naklopím do (vždy) čistého data.zip.

Však si to můžeš vyselektovat, vždyť ti to amatér o pár příspěvků výš vysvětlil ;) .

taky by ti mohlo pomoct kouknout se do origo GJ fullpack do other\_ui_igo9_source.rar\ui_igo9.
Toto je vlastně to, co bys mohl dát do čistého branding.zip (metoda ala fmilan&amatér) nebo to, co je potřeba naklopit do data.zip. Pro "Si" úpravy bys samozřejmě musel přidal všechny příslušné ikony, které nejsou v origo skinu ;)

A až to budeš mít, tak bys to mohl třeba zájemcům poskytnout ;) ;) :D
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod expertdb v 23 led 2011 20:33

Díky za nakopnutí na toho Gj fullpack. Na to jsem nevzpoměl. Ještě konkrétní dotaz : Tvé subjektivní srovnání umístění skinu složka Skin-Data.zip?
Evolve Multitraxx
expertdb

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu