Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

GJ skin pro PRIMO 1.1.

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 07:50

SvoDa>

U mě na NavOnu N750 to ted trvá klidně i více jak 20min a nic se neděje. Což ale s posledním originálním skinem to naběhlo hned, jak to píplo.
Smazal jsem SAVE, dal už jen potvrdit Přijetí podmínek Smlouvy, píplo to, ale po kliknutí na tlačítko Přijetí se pak už to nevrátilo zpět, ale ono tlačítko zůstalo v "rozsvíceném" režimu.
HardReSet jsem pak už musel také dát, nic jiného mi nezbylo.
Vlastní Poi body á la KML nepoužívám.
Primo spouštím z mikroSD karty, ačkoli v paměti přístroje mám také Primo, ale to původní 1.0, protože ted se z nějakého důvodu navogace nenačte ve Woknech, stejně jako mi blbne BT a mažou se mi nastavení přístroje po každém vypnutí, ale snad pomůže přeFLASHování u addama.
Jinak mi Primo 1.1 i přes tyhle problémy chodilo jako z praku. :-)

V TC jsem dal ze ZIPu do ZIPu kopírovat jen ty novější soubory. Z vašeho skinu do originálního. Takhle to dělám vždy.
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 07:58

Danny_S píše:používám klasicky v content\skin\GJd(n).zip

Danny_S píše:V TC jsem dal ze ZIPu do ZIPu kopírovat jen ty novější soubory. Z vašeho skinu do originálního. Takhle to dělám vždy.

tak používáš skin, nebo jen nové soubory z nového skinu nahraješ do starého skinu či data.zip nebo "Si" změněné soubory naklápíš do origo skinu ?
Doporučuji neaktualizovat složky skin.zip či data.zip pouze změněnými soubory (nemusíš odhalit všechny aktualizované), ale
v případě používání skinu použít jen nové skiny a originální data.zip nebo
v případě naklápění skinu do data.zip nenaklápět do stávajícího již upravovaného data.zip jen "aktualizované soubory", ale kompletní nový skin naklopit do čistého=originálního data.zip
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Miroš v 08 lis 2010 08:21

Ono se taky může stát, že při kopírování do data.zip v TC nedoběhne korektně zipování (třeba nepozorností uživatele předčasné odpojení čtečky, atd) a Primo se pak samozřejmě kousne, protože data.zip je poškozený.
Mio C520FT, iGo Primo 9.6.13.263722 f&a - TTSpro Zuzana spouštěč
MS Lumia 640 LTE W10 a Xiaomi Redmi Note 4 Nougat - Sygic GPS Navigation
Miroš

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 08:31

Miroš>

To se mi také dříve stávalo a tím spíše u skinu, ale ted jsem DZ neměnil, jen SkinZip a tam jsem si už počkal několik minut, aby se to dokopírovalo.
Následovné načtení onoho skinu mi potvrdilo, že je v pořádku.
Danny_S

Příspěvekod Ivo K v 08 lis 2010 08:37

Danny_S píše:Tak jsem si zaktualizoval skin na vaši společnou úpravu a ejhle, na konci načítání - při Starting - se mi to kousne. :-( .......

Moje zkušenost je, že když se Primo kousne při Starting a předtím jsem dělal nějaké zásahy do skinu či data.zipu, tak ve skinu či data.zipu něco chybí nebo se zip nesprávně "zabalil".

Dej si do Prima 100% čistý data.zip a skin do content\skin, v Primu si ho navol, ukonči a znovu spusť Primo a uvidíš. Pokud ti Primo zatuhne, tak se podívej do souboru crash.txt, popř. dej obsah na fórum.

Já jsem vyzkoušel skin GJA_2.19.1_Si v obou variantách. Jak naklopený přímo do data.zipu, tak i nakopírovaný do content\skin a v Primu navolený. Obě varianty mi fungují správně.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 08:38

@Danny_S: jak je vidno, chybka se někde stát musela
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod amatér v 08 lis 2010 08:49

Je věcí každého z vás jak to děláte, a na co jste zvyklí. Spoustě problémů s kopírováním se vyhnete použitím programu winrar, kdy archiv nerozbalujete, ale pouze otevřete a způsobem drag-and-drop (táhni a pusť) nakopírujete potřebné změny.
Snap_2010.11.08 08.49.43_005.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 08 lis 2010 08:54

jj, já k tomu používám TC v PC a celý skin, natož data.zip jako celek nerozbaluji.
Dřív jsem si přes BT poslal do šochtle jen změněné soubory a přes TC v šochli "napakoval" do data.zip či skin.zip a někdy v tím opravdu docházelo k chybám při pakování.
proto nyní vše dělám v PC stejně jak píše Mirek, jen ne ve winraru, ale v TC
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 08 lis 2010 09:19

SvoDa>
DZ jsem neměnil, ten je v pořádku.
Jediné, co jsem měnil, tak byl SkinZip a LangZip.
Oba archívy ale jsou korektně uložené, protože při načtení a testu se mi žádná chyba u nich neprojevila.
Dříve jsem měl potíže se SZ, ale tam se mi to nesprávně uložilo, z toho jsem se už poučil.
crash.txt se mi ted ani nevytvořil.

Jinak veškeré úpravy provádím zásadně v TC - ze ZIPu do ZIPu.

Ted ráno jsem provedl následující body:
1. Smazal znovu SAVE a SZ.
2. Nahrál orig. SZ a spustil Primo. Vše se načetlo a objevila se mi základní obrazovka s mapou.
3. Znovu smazal SAVE a upravil orig. SZ vaším upraveným SZ v TC a znovu spustil Primo. Aplikace se mi kousla zase v tom samém bodě, kdy jsem potvrdil Přijetí podmínek licenční smlouvy. :-(
4. Proveden tvrdý ReSet.
5. crash.txt se znovu nevytvořil.

Podotýkám, že oba SZy jsem si ted ráno stáhl znovu.

Můj sys.txt:
[device]
type="Navon_N750"

[interface]
show_exit=1
show_minimize=1
resolution_dir="480_272"
width=480
height=272
extra_settings=1
theme="skin\GJd.zip"
theme_night="skin\GJn.zip"
theme_day="skin\GJd.zip"

[rawdisplay]
driver="GDI"
class="landscape"
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
stretch=1

[navigation]
sim_speed_factor=2
use_duration_for_tunnel=1
stop_at_tunnel_end=1

[feature]
tunnel_guidance=0

[debug]
no_extrapolation=0
experimental_features=1

[loading]
show_statustext=1

[Homework]
home="Domov"
work="Práce"
village="Chata"

[warning]
overspeed_spoken_type=speech
overspeed_sound=none

[roundaboutcam]
enabled=1 ;0
centery=20

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=12

[sound]
ding=0

[debug]
screenshotsavecameraini=0
screenshotfilename="\snimky\obr_%02d.jpg"

[regional]
language_key="czech"
lang_path_hint="lang\Lang_Czech.zip"
Naposledy upravil Danny_S dne 08 lis 2010 09:25, celkově upraveno 1
Danny_S

Příspěvekod deusexx v 08 lis 2010 09:21

Přesně.Pokud je v TC nějakej ten archyvátor,tak se v zabaleným souboru dá pěkně v klidu proklikat až k patřičnýmu souboru a ten upravit a následně vše zavřít.
A teď ke GJ poslední verzi.Máznul jsem SAVE a vše znovu nastavil,ale v simulaci mě nepochopitelně náhled sjezdů na dálnici problikává.Mám navolenej ten nejmenší a dal jsem si ho průhlednej.Zas nějaká sobáka u mě :?:
C720,Samsung Galaxy S7 Edge,Lenovo Yoga 10 Full HD
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
deusexx
Člen Klubu přátel iGO

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu