od brosl v 29 říj 2010 02:37
Kluci, na N750 mi při použití TMC v případě dopravních problémů na trase Primo hlásí - na trase je dopravní zácpa. Což je velmi nepřesný termín. Lze to nějakým jednoduchým způsobem nahradit za "dopravní omezení"? Neboť Primo za dopravní zácpu označuje cokoliv, co je na naplánované trase hlášené kanálem TMC - např. omezení jízních pruhů, objížďka, práce na silnici, nehoda atp.
Ještě jedna otázka k mapchangeru. Na verzi GJA 2.15 mi fungoval v pohodě. Verze 2.16 a 2.17 jsem přeskočil a na verzi 2.18 mi trochu blbne při přepínání na CEDA (others) mapy. Přepínání mezi TA a NQ funguje spolehlivě. Ale při přepnutí z TA nebo NQ na CEDA se sice Primo vypne, ale samo se již nezapne. Po ručním spuštění mi sice mapchanger hlásí mapy CEDA, ale v obsahu zjistím, že tam zůstaly předchozí mapy (TA, NQ). Pokud v tento okamžik pomocí mapchangeru přepnu zpět na ty co tam zůstaly a potom zase na CEDA, už to proběhne v pořádku. Čím to může být, netušíte? Fyzicky se jedná o to, že na CEDA se přepnu až na podruhé s ručním zapnutím Prima. Cesty mám v pořádku.
díky, bo
iGO Primo 9.6.9.216604,
Navigon 2.6.1 build 87,
TomTom 1.15.1,
Sygic 13.1.3