od mirek1011 v 10 úno 2012 20:30
Zdravím, nevím zda je toto správné vlákno - téma skinu, ale chci se zeptat, zda mi někdo poradí. Používal jsem dříve P1.1. a nyní P2, narazil jsem na změnu ve skinech k P2 -mapchanger již nemá volbu TA, NT, OT - je tam místo TA volba TT včetně TomTom ikonky. Nevím, jak se dají používat mapy TomTom, zda to má nějaký bližší význam, či jak dostat zpět výběr TA, nějak to v tom nemohu najít a fórum pročítám už třetí den - stále na toto téma nic nenacházím. Tím netvrdím, že to tu nikde není, ale vzhledem k věku a stavu to nezvládnu dohledat sám. Nasměruje mne někdo, prosím? Tl. "vyhledat" mi nepomohlo.
Druhá věc, kterou nějak nemohu nastavit je hlášení TTS v manévrech na kruháčích - Zuzka již nehlásí číslo výjezdu, nýbrž "opustťe výjezdem, opusťte výjezdem na silnici ....", no a když nestihnu přečíst tabule, mohu splést výjezd. To číslování výjezdu je více praktické. Nerad bych ale nastavoval klasický CSV_voice, TTS samozřejmě se zásluhou všech, co na něm dřeli, nemá v globálu chybu.
Díky, Mirek.
Xiaomi Mi Max3, Nextgen 9.35.2.223260 s UX bez skinu
Prestigio GV7777, Primo 2.4 s UX bez skinu
Když budu vědět, rád poradím, když se sám zeptám (byť hloupě), tak mě nemlaťte ...