Pořád stále bojuji se samovolným restartem při přepínání map (pouze na 720ce, jelikož na 520ce to jede bez problému).
Testuji jinou 720ku a problémy přetrvávají.
V souvislosti s tím, že si Primo ledasco zapisuje do registrů, mne napadlo, že by si Primo mohlo při ukončování zapisovat někam i názvy užívaných souborů map, a zkusil jsem přejmenovat všechny mapy na čisté názvy států bez těch dopisovaných identifikátorů druhů map, tzn. mám nyní ve všech složkách map mapy jen s názvy CzechRep.fbl, Slovakia.fbl, Poland.fbl, .... provedl jsem hardreset pro natažení čistých woken a s úspěchem jsem udělal mnohokrát za sebou (cca 15x) výměnu map mapchangerem a žádný restart a vypadá to tudíž (zatím), že to zabralo.
Předtím mi to na 720ce (i po předchozím hardresetu) spolehlivě zrestartovávalo někdy hned po prvním, někdy až po následně opakovaném druhém či třetím vystřídání map za sebou, ale víc jak trojí výměnu jsem bez restartu nezaznamenal nikdy a najednou 15x za sebou bez restartu
Chtělo by to otestovat i u těch, kteří mají podobné problémy, jestli je to náhoda a nebo jako obvykle přání otcem myšlenky, nebo nástin řešení proti těm protivným restartům v rámci změny map.
Ještě jsem, po vzoru data.zip/config/devices/...ini kde je napsáno ; Please keep ABC order of sections!!!) seřadil ve svém sys.txt všechny sekce dle abecedy (i zápisy v project_config/igo9.ini jsou takto poctivě řazeny).