Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Skin fmilan & amatér pro Primo 2

Příspěvekod Ivo K v 12 led 2012 13:26

Data.zip, by měl být příslušný k exe souboru. Verze je samozřejmě důležitá. Data.zip musí být pro Primo 2. Ikdyž někteří uživatelé se snaží dokázat, že to tam není. :?
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO

Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Příspěvekod caco v 12 led 2012 14:19

Pri slovenskom jazyku sa mi niektoré nastavenia hlavne v zložke extra zobrazujú anglicky. Je to tak aj u niekoho iného? V českom jazyku je to ok, tam je to česky. Mám posledný lang čo je na prvej strane aj s posledným skinom. Mám chybu len ja alebo je to tak aj u ostatných? Mne aspoň chýbali v preklade v lang. celý odstavec ui.labs/v dictionary/. V českom to je,v slovenskom nie. Som to tam dopísal preložené a už to mám ok. Pokiaľ som mal ja chybu pokladajte to za bezpredmetné, pokiaľ to tam fakt chýba alebo sa to neprekopírovalo, tak to posielam amaterovi, nech to tam doplní . ;)
caco

Příspěvekod fmilan v 12 led 2012 16:50

V originál slovenském langu to chybí. Pošli to mě nebo to pověs sem do vlákna (náš dodavatel překladů už dva dny spí :lol: :lol: ).

Joska píše:
Pánové, můžete poradit.....Out of memory

Ve většině případů pomůže hardreset po nakopírování nových věcí a samozřejmě smazat Save
(minimálně lua v system.ini).
Naposledy upravil fmilan dne 12 led 2012 16:56, celkově upraveno 1
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod caco v 12 led 2012 16:53

Už som to vyriešil s amaterom, ten má teraz všetko a postará sa o to. Dík
caco

Příspěvekod adrian.gulo v 12 led 2012 19:29

" dodavateľ" slovak.lang už je tu !!!! :D

Už je to spracované, a teraz sa čaká na zverejnenie. ;)

Sorry...dlhá bola nóóóc
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo

Příspěvekod grandkain v 12 led 2012 22:24

SvoDa píše:
grandkain píše:Mám Primo 2 v Dynavix Nano (Royaltek). Branding a Utility jsem dal do rootu. Do Lang jsem přihrál dva nové soubory.
Jaké ?
Jestli jsi nějak poškodil lang, nedivím se, že ti to tuhne na obrazovce načítání a volby jazyka. Pravděpodobně si Primo myslí, že tam žádný lang není, nebo tam máš langy dva, ale se stejnými identifikátory v info.ini ?.

V zipu Skin-fmilan-&-amatĂ©r-v_2.0.2.zip je adresář LANG s dvěma souborama Lang_Czech_fma_2.0.2.zip a Lang_Slovak_fma_2.0.2.zip. Co teda s nima mám dělat, když už ve svém adresáři Lang mám dva původní soubory?
grandkain

Příspěvekod fmilan v 12 led 2012 22:41

Dát si tam ten soubor, který patří ke skinu (a samozřejmě k tebou užívanému jazyku) .
Můžeš tam nechat všechny, ale pak musíš v "Nastavení/Místní" zvolit příslušný lang.
Doporučuji tam nechat jen ten lang, který patří k příslušnému skinu.
Naposledy upravil fmilan dne 12 led 2012 22:45, celkově upraveno 2
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod patroriku v 16 led 2012 17:54

fmilan píše:Teď jsme se dohodli s amatérem, že to uděláme i ve formě skinu, ale počkej den dva; udělá se SK-lang, opraví CZ-lang a pak to vyvěsíme ;)

:oops: Panove,chci se optat,zda (nechci aby to vypadalo,ze Vas honim ..) jeste uvazujete nad udelanim ve forme skinu ? dekuji.
Navi - Pioneer Avic F910BT + Primo 2 ...
patroriku

Příspěvekod fmilan v 16 led 2012 18:54

Ono už to je, jen se testuje - viz SZ.
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod adrian.gulo v 22 led 2012 00:49

fmilan a amater : Chlapi, nedalo by sa spraviť tlačidlo na obrazovku, počas navigovania, aby som hneď mohol vybrať alternatívnu trasu ?

Myslím tak, že popri navigovaní - počas cesty stlačím tlačidlo a navrhne mi iné trasy od bodu kde sa práve nachádzam...
:?: :?: :?:
Mal som problém, keď na ceste bola uzávierka (sneh), a ja som musel odznova naprogramovať v navi trasu. Takto stlačením tlačidla by mi okamžite navrhol alter. trasu. I možnosťou otočenia sa ....
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu