Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Dimka Primo 1.2

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: Dimka Primo 1.2

Příspěvekod amatér v 13 čer 2011 22:01

Však oni také dospějí. :D Někdy mi připadá, že se ani nepokusili seznámit s funkčností PRIMO a hledají ptákoviny.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor

Příspěvekod tomsoft v 13 čer 2011 22:09

Ale jo.... taky jsem byl celý nesvůj, když neměla každá benzinka, prodejce aut, bankmat, obchodní řetzec atd v POI svou vlastní ikonku s logem :)
A teď? Teď tam mám jen ty, co jsou v default PRIMO a je mi to celkem jedno. Ani si je tam nedávám protože, bych stejně nezměnil ani jednu. A podobných věcí je tam více, ale zatím se ještě hraní si s tím nebráním :)
tomsoft

Příspěvekod velsak v 13 čer 2011 22:40

ve splitu ale nejsou jen ty na trase, ale i okolní a o to mi celou dobu jde - jak jednoduše zjistit jen ty POI na trase
@ amater: kdybych věděl jak to udělat, tak se tu nevykecávám a udělám si to (stejně jako jiný kraviny, co tam mám :D )

možnost najít body na trase mi kromě vlastního navigování přijde jako dost důležitá, bohužel to vestavěný hledání rádoby na trase funguje celkem na h....
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod amatér v 13 čer 2011 23:30

No, ve Splitu jsem byl naposledy loňské léto, ale tuto obrazovku jsi někdy viděl?
obr_56.jpg
obr_55.jpg

A podle tohoto jsem myslel, že je všechno snadné, tak teď nevím, asi jsem se spletl.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
amatér
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 čer 2011 06:09

Mirku, taky jsem tehdy nabyl dojmu, že je vše snadné :D
V daném případě, pokud velsakovi dobře rozumím nejde o to, zobrazovat si v panýlku určitou skupinu POI, ale omezit výčet zobrazovaných POI pouze na trase a nikoliv v okolí trasy.

velsak píše:@ amater: kdybych věděl jak to udělat, tak se tu nevykecávám a udělám si to (stejně jako jiný kraviny, co tam mám :D )
Velsaku, neber to osobně, ale podobné reakce a "požadavky" typu "uvítal bych dodělání toho či onoho" se tu objevují často, takže jsem jen využil té tvé: ani já, ani amatér jsme ještě před 3 lety netušili, jak a co v navigaci funguje, natož co kde upravit k obrazu svému. Já si svou první kupoval v lednu 2008 a byl jsem mile překvapen, že navigace nejen naviguje, ale že dokonce ukazuje i aktuální rychlost a nadmořskou výšku :o :oops:

O programování jsem nevěděl nic a co jsem potřeboval, jsem si musel prozkoumat a dnes vím jen o trochu víc, ale na ty "moje" drobné úpravy mi to stačí.

Jde taky o to, abychom se na tomto fóru drželi toho, že ten tělá to a ten zas tohle a... nebo jak uvádí spřátelené fórum - neptej se co může fórum udělat pro tebe, ale...

Věřím tomu, že kdybys přišel s nějakou vychytávkou, budou ti všichni vděční a někteří ji dokonce použijí, a o to tu jde.

Já sám dostávám měsíčně desítky požadavků a proseb na doplnění toho či onoho do skinu Gurjon, že kdybych to všechno implementoval (pakliže bych to vůbec zvládl), tak už by to nebyl skin, ale špunt v rámci spouštění Primo a ikdyby se nakonec rozjelo, našinec by z toho používal 10% (každý jiných 10%) a zbytek funkcí by měl stejně povypínané.

Jakákoliv další úprava by z té přehršle scriptů byla šíleně náročná s vysokým rizikem chyb.
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Mirus v 14 čer 2011 06:35

Nechci se vám míchat do diskuze , ale tu druhou obrazovku (55) vidím taky poprvé . Jak se k ní dostanu :?: :?: :?: Ta první je jasná , ale jak dál ?
GoClever 4384FMBT
Prestigio GeoVision 7777
Xiaomi Redmi 3S 3GB/32GB , CZ LTE - Android 6.0.1
Mirus

Příspěvekod velsak v 14 čer 2011 08:36

@amater a SvoDa, Tomsoft,..:

Ty obrazovky samozřejmě znám, ale jak správně pochopil SvoDa, šlo mi o poi NA TRASE. Bohužel ve splitu i v HWy panelu jsou namíchány všechny v okolí a bohužel ani to hledání "ve městě", "na trase", ... nefunguje tak jak se tváří, to už jsem prakticky několikrát vyzkoušel (mám odkaz na tohle hledání benzinek na trase přímo vyvedeno na jedno ze spodních tlačítek). Nejsem zas úplně blbej abych neznal vlastnosti Prima (i když vůbec nevylučuju, že mě ještě něco uniklo).
Když píšu že bych uvítal, tak bych uvítal - nikoho nenutím, neurguju, jen dávám námět a ptám se jestli někdo něco takového neviděl nebo nemá v úmyslu,...
Já začínal před půl rokem, programování jsem kdysi dělal, ale jak nás učili - základem jsou datové struktury a když je neznám je to boj. Já si vysoce vážím vaší práce a do svých úprav které jsem dal k dispozici (a těší mě, že se to dokonce někomu líbí) jsem přidal víceméně jen vizuelní prvky.
Kdyby tak někdo od maďarů vynesl ven nějaké zdrojáku nebo popisy...
Jsem teď ve fázi, kdy mě přestalo bavit přidělávat kraviny a zamýšlím se spíš nad opravdu uzitečnými funkcemi a jelikož jsem chvíli s TT a sygicem jezdil, tak jsem včera cestou z práce (na kole :-) uvědomil, že třeba to upozorňování na POI by se hodilo více než nějaká kontrola času dojezdu, data o přepočtu trasy, různý spořiče,...
Takže se omlouvám, jestli jsem se někoho dotknul, neměl jsem to úmyslu. Třeba ve verzi 1.3 bude Hwy panel použitelný a budu mít klid.

P.S. SvoDa - mohl bys mi někdy poslat na SZ nějaké náměty, co ti posílají - celkem by mě to zajímalo.
Honor 10 - 1520*720, 4GB RAM, DUAL SIM, OREO 8.1.
NextGen 9.18.27.734842, skin PONGO 31.1.2018
velsak

Příspěvekod tomsoft v 14 čer 2011 08:41

tu: Mirus
Tu druhou obrazovku vidíš poprvé??? Skin Dimka, Nastavení - vizuální navádení "Rozdělit obrazovku".
Pak se ti na mapě vytvoří tlačítko s šipkou. Když na něj klikneš, rozdělí se mapa a je zobrazena další tlačítko (POI nebo Itinerář) a dlouhým klikem na to tl. POI se ti zobrazí požadavaná obrazovka.
tomsoft

Příspěvekod karkulka1 v 14 čer 2011 09:39

@ tomsoft:
Je to samotný SK Dictionary.lang.

Dnes som vyhodil Branding GJ-AK_Si v3.9.1, dal som pôvodný z Prima, vymazal som komplet Save a urobil tvrdý reset a Laura začala v v skine Dimka v.1.3.2 ( i ) hlásiť radary po slovensky.
Neviem kde bola chyba ale som už spokojný.
LG G3 32GB, displej:1440x2560,(bez rootu)
- iGO Primo_9.6.29.403969, skin diMkaWA-a_P24 Mod Nkś.zip
- Sygic_15.0.9
karkulka1

Příspěvekod tomsoft v 14 čer 2011 10:12

No tak když jsi měl branding z jiného skinu a pak ještě skin Dimka.... to fungovat prostě nemůže.
tomsoft

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu