Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

Skin fmilan & amatér pro PRIMO 1.1

Moderátoři: SvoDa, Ivo K

Re: GJ skin pro PRIMO

Příspěvekod Danny_S v 14 zář 2010 07:07

Jak to, že i po dohrání vaší úpravy do BZ stále vidím původní vzhled Informačního panelu dole a ne tlačítka, jak je na obrázku? :-(
... a to jsem smazal pro jistotu i celý Save a stále žádná změna. :-(
Danny_S

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 07:18

deusexx píše:A teď se zeptám.Co znamená u toho radaru to šílený číslo?710 119

Takto si Primo přezvejkne ruční vložení mobilního radaru. Rychlost se u něj nedá při ručním vložení zvolit a takto to potom dopadne :lol:
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
Uživatelský avatar Moderátor
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 07:23

Danny_S píše:Jak to, že i po dohrání vaší úpravy do BZ stále vidím původní vzhled Informačního panelu dole a ne tlačítka, jak je na obrázku? :-(
... a to jsem smazal pro jistotu i celý Save a stále žádná změna. :-(

Po výmazu SAVE by to mělo být samo "navoleno". Zkontroluj si, jestli máš opravdu navoleno výchozí téma vzhledu pro den a noc a nedává to přednost skin v content/skin a asi by bylo vhodné použít "čistý" data.zip, mášli v něm nakopčen skin GJ.

Já už jsem si cvičně nakopčil 2_14_Si do branding.zip, použil čistý data.zip a rozjelo se to s prostředím 2_14_Si, který je jen v branding.zip OK.

Ideální je ovšem nahrávat obsah skinu, nebo Milanova branding.zip do data.zip (čistého) tak to zkus ;)
Obrázek Nejprve hledejte odpověď zde, teprve pak položte dotaz v příslušném vlákně. Neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním.
SvoDa
Moderátor

Příspěvekod Danny_S v 14 zář 2010 07:34

Svoda> Mám navolené výchozí - tj. GJ á la Si - schéma den i noc.
Skin mám defaultně extra mimo DZ.
Přesto se mi zobrazil původní Informační panel dole na liště.

Dále, nevím proč, mi funguje rychlé tlačítko jen Práce, ale už ne Domů.
V Oblíbených to mám samozřejmě nastavené Domů a Práce a tohle je můj sys.txt:

[device]
type="Navon_N750"

[interface]
show_exit=1
show_minimize=1
resolution_dir="480_272"
width=480
height=272
extra_settings=1
theme="skin\GJd.zip"
theme_night="skin\GJn.zip"
theme_day="skin\GJd.zip"

[rawdisplay]
driver="GDI"
class="landscape"
highres=0
screen_x=480
screen_y=272
stretch=1

[navigation]
sim_speed_factor=2
use_duration_for_tunnel=1
stop_at_tunnel_end=1

[feature]
tunnel_guidance=0

[debug]
no_extrapolation=0
experimental_features=1

[loading]
show_statustext=1

[Homework]
home="Domů"
work="Práce"

[warning]
overspeed_sound=0

[roundaboutcam]
enabled=1 ;0
centery=20

[power]
skip_resume_process=1
skip_suspend_process=1

[dynamiccompressor]
compressor=1
a0=56806
thrs=24703
ratio=8
gain=12

Jinak vše ostatní z těch vašich úprav, co jsem dal do BZ, mi chodí, jako např. přidaná tlačítka do Náhledu. :-)
Danny_S

Úprava vzhledu Primo - fmilan

Příspěvekod amatér v 14 zář 2010 08:21

SvoDa píše:

Takto si Primo přezvejkne ruční vložení mobilního radaru. Rychlost se u něj nedá při ručním vložení zvolit a takto to potom dopadne :lol:

Tak s tímto tvrzením nesouhlasím. Pokud se jedná o PRIMO samotné, v tomto případě se místo limitu zobrazí vykřičník, ne tohle hausnumero, takže problém není PRIMO ale skin.
amatér
Moderátor

Příspěvekod kasy v 14 zář 2010 08:40

Také jsem vyzkoušel, nevypadá to vůbec špatně. :) Jeden problémek se mi vyskytl - po kliknutí na tlačítko napájení (pokud to je-slunce s bleskem) na liště pro rychlý přístup mi navigace zatuhne, pomůže jen restart. Stává se to ještě někomu nebo musím mít něco extra jen já? :)
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod fmilan v 14 zář 2010 08:43

SvoDa píše:

Tak tohle je důsledek zrušení podmínky visible v zápisu. Udělal jsem to jen pro demonstraci, aby byla ikona vidět i v simulaci. Jinak tam je samozřejmě normální rychlost ;)

@kasy: zkus reset přístroje. Mě se to občas při nové instalaci stalo taky.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
fmilan
Člen Klubu přátel iGO

Příspěvekod kasy v 14 zář 2010 08:51

Zkusil jsem třikrát, vždycky to zatuhne znovu.
MIO C520; Primo 9.6.2.209584 na MFD, Content na SD, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
Čína 7" s DVB-T, 4GB NandFlash, Primo 9.6.5.245577, skin Dimka-Tomsoft 1.5.3.(a)
kasy

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 08:58

Danny_S píše:Svoda> Mám navolené výchozí - tj. GJ á la Si - schéma den i noc.
Skin mám defaultně extra mimo DZ.

no tak si právě proto, chceš-li používat jen Milanovu verzi v branding.zip musíš navolit skin (téma) výchozí a ne Gurjon
SvoDa
Moderátor

Úprava vzhledu Primo - fmilan

Příspěvekod SvoDa v 14 zář 2010 09:00

fmilan píše:
SvoDa píše:

Tak tohle je důsledek zrušení podmínky visible v zápisu. Udělal jsem to jen pro demonstraci, aby byla ikona vidět i v simulaci. Jinak tam je samozřejmě normální rychlost ;)

Já si ve visible u mobilu neměnil nic, ale možná něco měnil Gurjon a opravdu při ručním vložení je to hausnumero. Mobilní (všechny) radary z jasper dB to čte korektně.
SvoDa
Moderátor

PředchozíDalší

Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu