... a to jsem smazal pro jistotu i celý Save a stále žádná změna.

Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly. |
|
deusexx píše:A teď se zeptám.Co znamená u toho radaru to šílený číslo?710 119
Danny_S píše:Jak to, že i po dohrání vaší úpravy do BZ stále vidím původní vzhled Informačního panelu dole a ne tlačítka, jak je na obrázku?
... a to jsem smazal pro jistotu i celý Save a stále žádná změna.
SvoDa píše:deusexx píše:A teď se zeptám.Co znamená u toho radaru to šílený číslo?710 119
Takto si Primo přezvejkne ruční vložení mobilního radaru. Rychlost se u něj nedá při ručním vložení zvolit a takto to potom dopadne
SvoDa píše:deusexx píše:A teď se zeptám.Co znamená u toho radaru to šílený číslo?710 119
Takto si Primo přezvejkne ruční vložení mobilního radaru. Rychlost se u něj nedá při ručním vložení zvolit a takto to potom dopadne
Danny_S píše:Svoda> Mám navolené výchozí - tj. GJ á la Si - schéma den i noc.
Skin mám defaultně extra mimo DZ.
fmilan píše:SvoDa píše:deusexx píše:A teď se zeptám.Co znamená u toho radaru to šílený číslo?710 119
Tak tohle je důsledek zrušení podmínky visible v zápisu. Udělal jsem to jen pro demonstraci, aby byla ikona vidět i v simulaci. Jinak tam je samozřejmě normální rychlost
Zpět na Skiny a úpravy DATA.ZIPu
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků