Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

primo tunely

Re: primo tunely

Příspěvekod adrian.gulo v 07 led 2012 19:32

Páni, mal by som na vás otázku..... Nedalo by sa toto všetko pekné , nové, novinky, hodiť do jedného nového vlákna, kde by mohli byť úpravy na stiahnutie, novinky, užitočné rady.
Toto je naozaj iba otázka bez náznaku provokácie . :D
Ďakujem
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 07 led 2012 19:41

@ adrian.gulo
Ono je to těžké, co pro tebe může být nové, je pro spoustu lidí zde už minulostí. Problém je v tom, že díky takovým dovedům, jako je můj předřečník, se to stává nepřehledným.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod adrian.gulo v 07 led 2012 19:50

ano, chápem,,,ale keby " každí " z nás by mohol tam "ukladať" svoje stiahnuteľné novinky s popisom, a pak sem alebo do príslušných vetiev písať o tom,,, diskutovať. Ja som skôr pasívny užívateľ, ale snažím sa posielať všetky postrehy z praxe a potom komentovať. Pekný večer

:D :D :D treba založiť vetvu " HÁDAME SA " :D :D :D
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: primo tunely

Příspěvekod Ivo K v 07 led 2012 21:06

To bohužel opravdu nepůjde, "ukládat" svoje úpravy někam do vlákna a ještě s popisem. To už se tu řešilo několikrát.
Někdy strávíš několik hodin nebo i dní úpravou, kterou někdo ocení, jiný ne a psát ještě popis, znamená často další hodiny práce. Nakonec se ti může stát, že než to dokončíš, tak vyjde nová verze a začínáš úplně od začátku, protože zápisy, které dříve fungovaly, v nové verzi nefungují.
Uživatelský avatar Člen Klubu přátel iGO
Ivo K
Člen Klubu přátel iGO
 
Příspěvky: 5506
Registrován: 26 čer 2008 12:01
Bydliště: Brno u Olomóce - Městská část: Spojené státy Maloměřické(Majlont)

Re: primo tunely

Příspěvekod adrian.gulo v 07 led 2012 21:12

ok, chápu,,,a ďakujem
MIO C-520 - iGO PRIMO 2

Prestigio Geovision 5850HDDVR-iGO Primo 9.6.7.299158
adrian.gulo
 
Příspěvky: 254
Registrován: 28 pro 2011 17:49
Bydliště: Slovakia , Štúrovo

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 07 led 2012 21:20

Ono je to i nevděčné.
Nedávno mě jeden požádal o to, zda bych věděl jak místo tlačítka rychlého menu přidat kompas, já mu své řešení poslal, on si to pak upravil podle sebe (když už konečně věděl kde), ..... a jak to dopadlo víš.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod vovi v 07 led 2012 21:50

Mnohdy jsou ty úpravy opravdu hodně komplexní a navzájem provázané; pokud použiješ jen část, rozhodíš si někde jinde další funkce... Navíc se verzi od verze Primo liší, nejsou kompatibilní s úpravami od jiných autorů a bezhlavé "opisování" kódů taky nevede k dobrým výsledkům.

Nejjednodušší pro tvůj případ (@adrian.gulo) je asi požádat příslušného tvůrce o zaslání jeho úprav ve formě, kterou bude jednoduché aplikovat (celý upravený DATA.ZIP, Branding,zip, skin, ...). Většina ti jistě vyhoví. ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7362
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: primo tunely

Příspěvekod Bruca66 v 08 led 2012 02:59

Skusil jsem screen capture prejet z praveho rohu smerem dolu. Ale navigace se me resne pokazde. funguji jeste tyto zapisy?

[debug]
screenshotfilename="\foto\obr_%002d.jpg"

[interface]
capture_to_jpeg=1
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 08 led 2012 03:03

Fungují, ale pokud máš zapsáno
Kód: Vybrat vše
[debug]
screenshotfilename="\foto\obr_%002d.jpg"


Musí být v rootu PRIMO složka foto. Pokud tam není, navigace se restartuje při každém pokusu o pořízení snímku.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11145
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod Bruca66 v 08 led 2012 13:05

Bohudik takove drevo nejsem. Slozka tam je. :lol:

Edit: Jsi myslel v rootu Primo. No podle zapisu bych tipoval v Rootu Pameti navigace.
Naposledy upravil Bruca66 dne 08 led 2012 13:08, celkově upraveno 1
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron