Toto diskuzní fórum je „odborně – technické“ a je zaměřeno k diskuzi o navigačních programech IGO. V tomto diskuzním fóru nenajdete nelegální software či mapy, ani odkazy které by k nim směřovaly.

www.navon.cz - Vše o navigacích NavON

 
Pokud nenajdete odpověď na fóru ani ZDE, položte nejdřív dotaz v příslušném vlákně a neptejte se hned někoho v soukromé zprávě, pomůžete tím i ostatním. Vkládejte dotazy jen jedenkrát. Duplicitní příspěvky budou smazány.

primo tunely

Re: primo tunely

Příspěvekod vu5936 v 11 črc 2011 17:53

amatér píše:Odzkoušel jsem zápis od janmota přesně tak jak je napsán
[debug]
usenightmode_tunel=1 ;getsysentry

a mohu potvrdit, že při průjezdu libereckým tunelem došlo k přepnutí naviobrazovky do tmavého módu. V C720 stále náklon do 2D.

Ahoj, téma po čase usnulo a tak bych se chtěl zeptat, jestli vám i po přechodu na P1.2* funguje tento zápis na docílení přepnutí do tmavého módu v tunelu?
Moje zkušenost je, že zatímco v P1.1 fungovalo zcela spolehlivě, v P1.2 nedělá nic a přepíná se pouze jas displeje, což je něco jiného. P1.2.1 jsem ještě tunelem neprotáhl. Nepřišli jste u P1.2* na nějaký jiný trik, který by dělal totéž? Děkuji.
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 11 črc 2011 18:11

Jo, tunel, na ten čekám, našel jsem totiž v hlasu jednu vychytávku k tunelům, a také ji nemám jak ověřit, zda funguje. :(
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod Jarouš v 11 črc 2011 22:12

Mirečku v Liberci tunel přeci je.Snad sem brzy pojedeš, nebo né?Nebo už to nemůžeš vydržet :?: :lol: :lol: :lol:
Acer Iconia 8´,Lenovo tab 8'
mapy HERE 2017/Q3
Samsung S7 Edge, Elephone 3M 4G
EFENDI A STRÁŽCE ČISTOTY FÓRA
Uživatelský avatar Administrátor
Jarouš
Administrátor
 
Příspěvky: 5703
Registrován: 01 črc 2008 14:14
Bydliště: Liberec 30 - Vratislavice

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 11 črc 2011 22:28

To já vím, ale není takový jaký potřebuji.
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod somik v 12 črc 2011 08:21

A co na dálnici Mezi Ostravou směr Brno u Klimkovic ?? ten by nevyhovoval ?
Pokud chceš, můžu to vyzkoušet, napiš ale přesně oč jde.Jsem pro každou špatnost :lol:
Mio c 510+ v šochtli iGo Primo 2.0 TMC, 1.5.3a skin Dimka
Mio C 720 TMC, Primo 1.2 , Primo 1.2.0 GJ, šochtle Primo 2.0 Dimka 1.5.3a
HTC TOUCH 2 iGo8 8.3.4. 117940 skin Dimka, Primo 1.3.3 skin Dimka
HTC 3DEVO iGo MyWay 8.4.3
Uživatelský avatar
somik
 
Příspěvky: 268
Registrován: 14 črc 2008 11:42
Bydliště: Píšť, na Prajské

Re: primo tunely

Příspěvekod vovi v 12 črc 2011 08:39

Nakonec i my pražáci můžeme poskytnout pár tunelů pro pokusné účely ;)
vovi
Prestigio MPT5777_3G (Android 4.2.2)
Huawei Ascend P7 (Android 5.1.1)
Uživatelský avatar Administrátor
vovi
Administrátor
 
Příspěvky: 7371
Registrován: 16 čer 2008 18:31
Bydliště: Praha 9 - Jahodnice

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 12 črc 2011 09:03

Dobrá, jsou prázdniny, čas dovolených, takže bez záruky: http://www.forum.entershop.cz/viewtopic ... 380#p72380
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

Re: primo tunely

Příspěvekod vu5936 v 14 črc 2011 23:16

Dneska jsem provedl další pokus v tunelu v Bratislavě, ale ani tam Zuzana délku nehlásila. Jenom mne napadlo, před tunelem je prakticky všude snížená rychlost, což Zuzana oznamuje. Je možné, že tím přeplácne hlášení o délce tunelu na které čekáme. Pokud nezapomenu, příště zkusím jet před tunelem slušněji, aby nehlásila rychlost.
vu5936
 
Příspěvky: 417
Registrován: 18 črc 2010 19:01

Re: primo tunely

Příspěvekod Bruca66 v 15 črc 2011 10:13

Jeste jsi nevzal v potaz jednu moznost a to, ze te nema Zuzka rada. Proto na te dlabe s delkou tunelu. :lol:
Bruca66
 
Příspěvky: 339
Registrován: 16 říj 2009 18:27

Re: primo tunely

Příspěvekod amatér v 07 led 2012 18:51

gpsinfo píše:Kto chce, aby sa mu zobrazovali znacky v tuneloch (alebo pri nahladoch krizovatiek) napiste mi SZ.

v "data.zip\ui_igo9\common\ui\ upravte soubor driveralerts.ui" v této sekci:
<LIST2 lst_DriverAlerts class="driver_alert" listmodel="warning.driveralert.alerts" element_template="et_DriverAlert" overmaplayer visible=(!%lua.dragMode && !%lua.vVehicleIsPedestrian && %warning.driveralert.alerts.size && !%lua.showDiriconBg)>

.na
<LIST2 lst_DriverAlerts class="driver_alert" listmodel="warning.driveralert.alerts" element_template="et_DriverAlert" overmaplayer visible=(!%lua.dragMode && !%lua.vVehicleIsPedestrian && %warning.driveralert.alerts.size || %lua.showDiriconBg)>


Na MP zveřejnil rik70
Uživatelský avatar Moderátor
amatér
Moderátor
 
Příspěvky: 11146
Registrován: 02 črc 2008 08:54
Bydliště: Oleško (původně Wolešek)

PředchozíDalší

Zpět na Úpravy SYS.TXT

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník